5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Slm kizlar... dün ne zaMan ayağa kalksam kırmızı leke geldi.. doktora geldim şimdi. .. İnşallah Jersey yolundadir

Slm kizlar bizde bugun ikili tarama testimizi yaptirdik haftaya alcam sonucu insallah hersey guzel cikar bugun kontrolumuz vardi bizim yaramazi oturur halde yakaladik

KIZLAR PAZARTESİ KONTROL VAR BEBİŞİMİN 11+4 OLACAM SANIRIM NASİP OLURSA ACABA İKİLİ TEST İÇİN ERKENMİ YAPARMI DOKTOR BİLGİ VEREBİLECEK KİM VAR ACABA?

Kızım oluyor kızım oluyor evet canlar bugün kontrolum vardı ve bebisimin kız olduğunu öğrendim 10+3 iken kıza benziyor bacak arası boş görünüyor demişti doktorum ve bugün kesinleşti kız olduğu. Darısı tüm bekleyenlerin basina. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Ay ne güzelllll öğrenmişsin hemde kız bende çok kızım olsun istiyorum darısı başımıza sağ salim kucağına al inşallah Can'ım çok tebrik ederim:)

tebrik ederim ya ne güzel öğrenmişsiniz inşallah sağlıkla doğar büyür

Maşallah Rabbim sağlıkla hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı da bizlere inşallah

Kizlar size bisey danisacagim deneyimlisiniz ben 5 haftalik hamileyim dr bugun keseyi gordu rahim agzina yakin dedi boyle olupta kese ileriye goden varmi yada bilgibiz varmi boyle bir olaydan cok tedirginim LÜTFEN YARDIM EDIN

Kizlar size bisey danisacagim deneyimlisiniz ben 5 haftalik hamileyim dr bugun keseyi gordu rahim agzina yakin dedi boyle olupta kese ileriye goden varmi yada bilgibiz varmi boyle bir olaydan cok tedirginim LÜTFEN YARDIM EDIN
Geçmiş olsun umarım önemli bir sorun değildir ,bildiğim kadarı ile grubumuzda bu şekilde bir sorunu olan arkadaşımız yok.Sağlıklı hamilelikler dilerim

Benim de öyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…