5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kizlar size bisey danisacagim deneyimlisiniz ben 5 haftalik hamileyim dr bugun keseyi gordu rahim agzina yakin dedi boyle olupta kese ileriye goden varmi yada bilgibiz varmi boyle bir olaydan cok tedirginim LÜTFEN YARDIM EDIN
Tatlim ayaklarini yukari dik yat sirt ustu hic kalkma bidahki kontrole kadar cikar insallah yukariya dua et bol bol

Mide bulantısı yanması artık bıktım ya rennie tablet cignedim banamısın demedi uyuyamıyorum artık midemden ;(

Çok sevindim. Herhalde ilk öğrenen sen oldun, darısı başımıza Sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah.

Dr cikabilir dedi ama onceki bebegimide kaybettigimm icin korkuyorum dua edin
Bende ilk bebeğimi kaybettim canım Rabbim hicbirimize yasatmasin inş çok zor.benim Dr da çıkması lazım çıkmazsa sıkıntı dedi.takip gerekiyor anlicagin inş hepimizin yavrusunu bağışlasin Rabbim

ayyy canım benimmm gözün aydın öğrendinnn darısı başımıza inşallahhh

kızlar ben elimi karnıma koyup bastırınca böyle tık tık tık atma gibi bir şey yşıyorum ben bebeğimden geldiğini düşünüyorum ama yanılıyo olabilir miyim?? eşimin karnına da elimi oydum yaptım onda olmuyo onun kalbinin attığını yada dışardan hareketlerini böyle hissedebilir miyiz???

Evet bende oyle hissediyorum ama o bence bizim kalp atisimiz :))

Evet bende oyle hissediyorum ama o bence bizim kalp atisimiz :))
ya bence bizim kalp atışımız olamaz ama atar damar toplar damar filan geçiyosa dedim bende. damar olabilir diye ama yer değiştiriyo seninde değiştiriyo mu aşağıdaydı yukarı çıktı şimdi biraz mesela :)

Malesef canım ben kalp atışı dinleme aleti aldım onunla bile cok derinden geliyor daha ses bebek minik oldugu için başka bir bayanda dene hamiş olmayan aynı sendeki gibi oldugunu göreceksin

Arkadaşlar benim gaz sıkışması sancılarım hala geçmedi,sıcak su torbası uzanıp dinlenme herşeyi denedim ama perişanım.Çok fazla sancım var gece boyunca sancıdan kıvrandım.Hala daha çok şiddetli ve artık böbreklerime de vurdu.Doktora gitsem üşütmüşsün diyecek serum bile takamayacak ,ilaç verip gönderecek.Gidip çektiğimle kalcam ki zaten iki büklüm bir vaziyetteyim.Ömrümde böyle bir ağrı yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…