5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

bence sen yinede git ya ihmal etmemelisin diye düşünüyorum

Sol tarafına yatıp sağ dizini karnına çekmeyi denedin mi bende hep ise yaramıstır

Sıcak su torbsini karnina yada beline koymadin insallah rahmini acar allah korusun

Tatlim halk arasinda gobek atio denir ama ordan atar damar gecer aslind ordan atani dinlerken bi elinide boynundaki atar damara koy bak sayi ayni cikicak ama bebislerimizin nabzi bizimkinden cok yuksek

Çok sevindim sizin adınıza :) sağ salim gelsin inşallah, ama 10+3 ken nası teşhis koydu çok şaşırdım o hafta ki ultrason fotosu varsa bakabilirmiyim, benimkiyle karşılaştırcam

ayy yavaştan cinsiyetler belli olmuşş bende istiyoruuum.

kızlar bısey sorcam bebeğimiz için süt içmemiz gerekıyo ya ben sevmıyorum süt pek içmedim yogurt yıyorum aynı kalsıyum olur mu ki ? dün kuzenım yarım yağlı süt almıs gelmiş içersin dıye aldım dedı bende sımdı koca bı bardak koydum ıcerken aklıma geldi. süt içen arkadaslar hergun içiyomusunuz ?

ayyy çok sevindim bende istiyorum artık öğrenmek yaa ama benim kontrolüm 3 hafta sonra başka doktora bi gitsem mi ya ?

kızlar 12 haftada 2.5kilo hızlı mı gidiyorum siz ne durumdasınız
Canım bende15.haftamdayım 3,5 kilo almışım. Normal bence ama benim vücudum çok değişti. Belim inceydi şuan bel denen şey kalmadı ve göbeğim oldukça çıktı. Tam bi hamile vücudu olduu

kızlar 12 haftada 2.5kilo hızlı mı gidiyorum siz ne durumdasınız
Selamın Aleyküm biz de bugün 11+2 olduk ,8 gün önce gittiğimde 1 kilo almıştım.Ekmeği nerdeyse hiç yemiyorum.iki gündür de aşırı derece de üşüttüm onu çekiyorum birşey yiyemiyorum.Ekmeği yemediğin tatlıda aşırıya kaçmadığın sürece korkma bence.Hayrlı günler dilerim

Canım bende süt icmiyordum doktorum özellikle süt içmeyi söyledi.zorla kendini.ilaçlarını nasıl iciyosan onuda öyle iceceksin dedi.
Hatta muhallebi yap yemeklerde içine süt köy bi şekilde mutlaka tuket dedi.
Bende şimdi sutasin günlük sutunu alıyorum onu sevdim günde 1 bardak içiyorum.sende iç mutlaka

hadi ya bukadar önemlıymiş demek . yarım yağlı içsem fark eder mi ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…