bence sen yinede git ya ihmal etmemelisin diye düşünüyorumArkadaşlar benim gaz sıkışması sancılarım hala geçmedi,sıcak su torbası uzanıp dinlenme herşeyi denedim ama perişanım.Çok fazla sancım var gece boyunca sancıdan kıvrandım.Hala daha çok şiddetli ve artık böbreklerime de vurdu.Doktora gitsem üşütmüşsün diyecek serum bile takamayacak ,ilaç verip gönderecek.Gidip çektiğimle kalcam ki zaten iki büklüm bir vaziyetteyim.Ömrümde böyle bir ağrı yaşamadım
Sol tarafına yatıp sağ dizini karnına çekmeyi denedin mi bende hep ise yaramıstırArkadaşlar benim gaz sıkışması sancılarım hala geçmedi,sıcak su torbası uzanıp dinlenme herşeyi denedim ama perişanım.Çok fazla sancım var gece boyunca sancıdan kıvrandım.Hala daha çok şiddetli ve artık böbreklerime de vurdu.Doktora gitsem üşütmüşsün diyecek serum bile takamayacak ,ilaç verip gönderecek.Gidip çektiğimle kalcam ki zaten iki büklüm bir vaziyetteyim.Ömrümde böyle bir ağrı yaşamadım
Sıcak su torbsini karnina yada beline koymadin insallah rahmini acar allah korusunArkadaşlar benim gaz sıkışması sancılarım hala geçmedi,sıcak su torbası uzanıp dinlenme herşeyi denedim ama perişanım.Çok fazla sancım var gece boyunca sancıdan kıvrandım.Hala daha çok şiddetli ve artık böbreklerime de vurdu.Doktora gitsem üşütmüşsün diyecek serum bile takamayacak ,ilaç verip gönderecek.Gidip çektiğimle kalcam ki zaten iki büklüm bir vaziyetteyim.Ömrümde böyle bir ağrı yaşamadım
Tatlim halk arasinda gobek atio denir ama ordan atar damar gecer aslind ordan atani dinlerken bi elinide boynundaki atar damara koy bak sayi ayni cikicak ama bebislerimizin nabzi bizimkinden cok yuksekkızlar ben elimi karnıma koyup bastırınca böyle tık tık tık atma gibi bir şey yşıyorum ben bebeğimden geldiğini düşünüyorum ama yanılıyo olabilir miyim?? eşimin karnına da elimi oydum yaptım onda olmuyoonun kalbinin attığını yada dışardan hareketlerini böyle hissedebilir miyiz???
Kızım oluyor kızım oluyorevet canlar bugün kontrolum vardı ve bebisimin kız olduğunu öğrendim 10+3 iken kıza benziyor bacak arası boş görünüyor demişti doktorum ve bugün kesinleşti kız olduğu. Darısı tüm bekleyenlerin basina. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
ayyy çok sevindim bende istiyorum artık öğrenmek yaaKızım oluyor kızım oluyorevet canlar bugün kontrolum vardı ve bebisimin kız olduğunu öğrendim 10+3 iken kıza benziyor bacak arası boş görünüyor demişti doktorum ve bugün kesinleşti kız olduğu. Darısı tüm bekleyenlerin basina. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Canım bende15.haftamdayım 3,5 kilo almışım. Normal bence ama benim vücudum çok değişti. Belim inceydi şuan bel denen şey kalmadı ve göbeğim oldukça çıktı. Tam bi hamile vücudu olduukızlar 12 haftada 2.5kilo hızlı mı gidiyorum siz ne durumdasınız
ben almamısım hiç canım bu aralar kusuyorum ondan galıba. başladığım kilodan 1 kıloya yakın eksıgım hattakızlar 12 haftada 2.5kilo hızlı mı gidiyorum siz ne durumdasınız
Selamın Aleykümkızlar 12 haftada 2.5kilo hızlı mı gidiyorum siz ne durumdasınız
Canım bende süt icmiyordum doktorum özellikle süt içmeyi söyledi.zorla kendini.ilaçlarını nasıl iciyosan onuda öyle iceceksin dedi.ayy yavaştan cinsiyetler belli olmuşşbende istiyoruuum.
kızlar bısey sorcam bebeğimiz için süt içmemiz gerekıyo ya ben sevmıyorum süt pek içmedim yogurt yıyorum aynı kalsıyum olur mu ki ? dün kuzenım yarım yağlı süt almıs gelmiş içersin dıye aldım dedı bende sımdı koca bı bardak koydum ıcerken aklıma geldi. süt içen arkadaslar hergun içiyomusunuz ?
Bende 2kilo almışım.ama hiç tatlı yiyemiyorum.yesem neler olacak :)kızlar 12 haftada 2.5kilo hızlı mı gidiyorum siz ne durumdasınız
Bende 3 hafta sonra gidicem :)ayyy çok sevindim bende istiyorum artık öğrenmek yaaama benim kontrolüm 3 hafta sonra başka doktora bi gitsem mi ya ?
hadi ya bukadar önemlıymiş demek . yarım yağlı içsem fark eder mi ki canımCanım bende süt icmiyordum doktorum özellikle süt içmeyi söyledi.zorla kendini.ilaçlarını nasıl iciyosan onuda öyle iceceksin dedi.
Hatta muhallebi yap yemeklerde içine süt köy bi şekilde mutlaka tuket dedi.
Bende şimdi sutasin günlük sutunu alıyorum onu sevdim günde 1 bardak içiyorum.sende iç mutlaka
neden gitmediiinBende 3 hafta sonra gidicem :)
Aslında doktorum iki hafta sonra gel istersen cinsiyeti söyleyeyim dedi ama gitmedim:)
Yeter ki iç canim farketmezhadi ya bukadar önemlıymiş demek . yarım yağlı içsem fark eder mi ki canım
sağol canımYeter ki iç canim farketmez
Ağzımdan o anda çıktı yok 1ay sonra gelirim diye randevuyuda aldım :)neden gitmediiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?