Kızlar sağ kasığımın o civarda bebeğin olduğu yerde bazen mıncıklama gibi, bazen de kaşıma gibi içten bir şey hissediyorum bebek mi acaba yoksa bağırsak hareketi mi anlayamadım. öyle bağırsak hareketi olur mu?
Kızlar Allah korusun bebeğin başına gelebilecek o kadar kötü şeyler okudum ki forumda kilo inanın en son düşündüğüm şey. Ben de 5 kilo almıştım en son hala 5te sabit ama alsam da umursamıyorum yeter ki bebekte, rahimde veya kordonda vs bir sorun olmasın. sadece fazla tuz yememeye dikkat edin kordonda çentik oluşabiliyormuş Allah korusun Bir de bol su, meyve sebze, kalsiyum bunlara dikkat edersek çok daha iyi olur
Kızlar Allah korusun bebeğin başına gelebilecek o kadar kötü şeyler okudum ki forumda kilo inanın en son düşündüğüm şey. Ben de 5 kilo almıştım en son hala 5te sabit ama alsam da umursamıyorum yeter ki bebekte, rahimde veya kobakınca vs bir olmasın. sadece fazla tuz yememeye dikkat et kordonda çentik oluşabiliyormuş Allah korusun Bir de bol su, meyve sebze, kalsiyum bunlara dikkat edersek çok daha iyi olur
CCanim tabiki en onemlisi bebek sma bazi doktorlarda cok karsi ve dogumu zorlastiriyor diyorlar. E hareket onemli cok kilo hareketleri azaltacak bence dikkat etmek lazım gorunus acisindan olmasa da saglik icin.
ayrica kizlar icim rahatladi genel olarak 2-3 kilo almisiz. Dun bi arkadasima gittim orada 11aylik bebekli bi bayan vardi. Cok cok kiloluydu hala ikize hamile gibi bana kilo aldin mi dedi 2.5 aldim diyince gozlerini belerterek baktu sanki cok kotu busi yapmmisim gibi o oyle bakinca korktum bende. 30 kilo alcam herhalde diye dusundum
kızlar şu cici bebe bebek bisküvisi var ya ben onu çok severim dün marketten aldım prebiyotik lifli, 12 vitamin 7 mineral, demir, c vitamini diyor. yumurta ve süt katılmıştır diyor. bana kalırsa tam bizimde yiyeceğimiz bir şey ancak hiçbir yerde hiçbir kimse den böyle bir öneri almadım bebe bisküvisi ye diye. bi bilginiz var mı yoksa bunda bulunan bizim ihtiyaçlarımız için çok mu az kalıyor buda şuan aklıma geldi bilen var mı
Canım benim o kadar önemli değil cinsiyet ama sadece merak olmuş bizlerde eşim sormassa benim aklıma bile gelmicek cinsiyeti yeter ki sağlıklı olsunlar
Merhaba arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu yasayipta sık tekrarlayan oldu mu benim gibi en son iki hafta önce tek kullanımlık antibiyotik kullanmıştım ve çok güzel toplanmıştı ama bu sefer çok kötüyüm gece beni mahvetti resmen acısından ağladım
Kolay gelsin canım.Ben yeni kapandım,bu yüzden çok şirin ama belinden pileli tunikler alıyorum hem çok rahat hem de karnımı belli etmiyor şimdilik etmese de olur ilerde çıkıntı belirginleşince de rahat giyebileceğim çünkü bende evde takılıyorum İzmir çook sıcak
Kolay gelsin canım.Ben yeni kapandım,bu yüzden çok şirin ama belinden pileli tunikler alıyorum hem çok rahat hem de karnımı belli etmiyor şimdilik etmese de olur ilerde çıkıntı belirginleşince de rahat giyebileceğim çünkü bende evde takılıyorum İzmir çook sıcak
Hayirli olsun canim Allah muvaffak etsin. İzmirin sicaginda tam yaz basinda kapanmissin iraden baya saglammis masallah :) izmirin neresi Bende İzmirdeyim de :)
Hayirli olsun canim Allah muvaffak etsin. İzmirin sicaginda tam yaz basinda kapanmissin iraden baya saglammis masallah :) izmirin neresi Bende İzmirdeyim de :)
İnşallah Canım aslında kapanırken kendimi öyle kaptırmıştım ki mevsimin bile farkında değildim ki zaten ev kuşuyum,evimden biri çıkaracak olsa sinir oluyorum bazen mecbur kalınca çıkıyorum ama birşeyi farkettim,açıkken sıcaktan daha çok yanardım bunalırdım ama şimdi örtüm beni koruyor ,pamuklu tercih ediyorum genelde şallarda kıyafetlerde rahat oluyor normalde doğma büyüme Karşıyaka bahçelievlerliyim ama evlendikten sonra eşimin işi dolayısıyla menemen Koyundereye taşındık