- 1 Mart 2015
- 203
- 237
- 53
İnşallah Canımaslında kapanırken kendimi öyle kaptırmıştım ki mevsimin bile farkında değildim ki zaten ev kuşuyum,evimden biri çıkaracak olsa sinir oluyorum bazen mecbur kalınca çıkıyorum ama birşeyi farkettim,açıkken sıcaktan daha çok yanardım bunalırdım ama şimdi örtüm beni koruyor ,pamuklu tercih ediyorum genelde şallarda kıyafetlerde rahat oluyor normalde doğma büyüme Karşıyaka bahçelievlerliyim ama evlendikten sonra eşimin işi dolayısıyla menemen Koyundereye taşındık
Hadi ya bende şuan annemdeyim Örnekköy toki de,sardunya apartmanıBende karsiyakadayim örnekköy de :)
Evlendikten sonra geldim buraya 1.5 sene oldu. Gecen yaz çok zorlanmistim eşarp kullaniyorum ben biraz terleyince yuzume yapisiyo hemen sinir oluyorum.
En iyisi dediğin gibi pamuklu kullanmak.
Hadi ya bende şuan annemdeyim Örnekköy toki de,sardunya apartmanı
Evet biliyorumVay be Rabbim nasil denk getirmiş :) TOKİ bize uzak kaliyo biraz muhtarligin ordayim ben bugün pazar var ya biliyosan orda.
Evet biliyorumuzak orası biraz ,nasip işte denk geldik
EvetTahmini Doğum tarihlerimiz de ayni baya tevafuk oldu
hangi hastaneye gidiyosun memnun musun?
Ben arada alıp yiyorum canım zararlı değildir bebekler de yediğine göre, yararını bilmiyorum yalnızkızlar şu cici bebe bebek bisküvisi var ya ben onu çok severim dün marketten aldım prebiyotik lifli, 12 vitamin 7 mineral, demir, c vitamini diyor. yumurta ve süt katılmıştır diyor. bana kalırsa tam bizimde yiyeceğimiz bir şey ancak hiçbir yerde hiçbir kimse den böyle bir öneri almadım bebe bisküvisi ye diye. bi bilginiz var mı yoksa bunda bulunan bizim ihtiyaçlarımız için çok mu az kalıyor buda şuan aklıma geldi bilen var mı
EvetMenemen özel sada hastanesine gidiyorum nurdan yıldız doktorum memnunum şimdilik ama normal doğum yaptırmıyor sanırım bu yüzden değiştirme ihtimalim var.Sen nereye hangi doktora gidiyorsun memnunmusun
Bende izmirdeyimmçeşmedeyim yalnız, bebişimle denize girip yüzdük
Canım internette okuduğum kadarıyla hamilelere yürüyüş ve yüzmeyi spor olarak öneriyolar. Sordum bide önerdiler. Ama daha iyi hissediyorum kendimi ve çok düşünmüyorum bişi oldumu noldu falan die. Çok iyi geldi 2 gündür.Bornova da Şifa hastanesine gidiyorum bende Mine hanim doktorum çok memnunum çok tatli bi bayan çok ta ilgili.
Randevu 1 ay sonraya olduğu için iki hafta önce bende sada ya geldim nurdan hanima meraktanoda iyiydi ama biraz yüzeysel ilgilendi gibi lekelenme sanci vs olmadigi halde progestan verdi bana ama almadim.
Ooo maşallah siz iyi egleniyosunuz desene . yüzmenin zarari yokmuymus?
Canım 2 li teatte vajinal muayene oluyor muBen de 2 kilo aldım toplamda ama karnım kocamankendimi 5 aylık gibi hissediyorum, kıyafetlerine şimdiden sığmaz oldum sizlerin de karnı Büyüdü mü?
Geçen Çarşamba ense ölçümü yapacaktı doktorum, ama ninnoşumun kolları bacakları hiç yerinde durmadığından ölçüm yapılamadısalı günü detaylı ultrason yapılacak, %99 da cinsiyeti belli olur heyecanlıyım, allahım hayırlısını nasip etsin hakkimızda inşallah
Canım 2 li teatte vajinal muayene oluyor mu
Salı günü benimde 2li test var bende ona göre hazırlıklı gitmmek istiyorumGeçen vajinal baktı, ama salı günü karından bakılacak :)
Ikili test ultrasonla bakılan bir şey değil kandan bakılıyor ultrasonla sadece ense ölçümü yapiliyoSalı günü benimde 2li test var bende ona göre hazırlıklı gitmmek istiyorumağda falan yaptırmak gerekcek
canım seninkini doktor mu gördü erkek dedi tam olarak ne zaman gördü bende 11+6 da gideceğim bende
Valla canim ben kusmaktan bitap dustum agzima tosttan baska bisey koymadim ne süt nw yogurt nw et ne balik sadece tost yiyorum 2 aydir bebek cok saglikli boyu kilosu 2 gunde onden gidiyomus hic kafani takma ne yiyim ne iciyim diye canim ne istiyosa onu ye icayy yavaştan cinsiyetler belli olmuşşbende istiyoruuum.
kızlar bısey sorcam bebeğimiz için süt içmemiz gerekıyo ya ben sevmıyorum süt pek içmedim yogurt yıyorum aynı kalsıyum olur mu ki ? dün kuzenım yarım yağlı süt almıs gelmiş içersin dıye aldım dedı bende sımdı koca bı bardak koydum ıcerken aklıma geldi. süt içen arkadaslar hergun içiyomusunuz ?
bende çeşmedeydim dün girenleri gördükçe esya almadığıma pişman oldum haftaya yüzcez bizde inşallah :)Bende izmirdeyimmçeşmedeyim yalnız, bebişimle denize girip yüzdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?