5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende karsiyakadayim örnekköy de :)
Evlendikten sonra geldim buraya 1.5 sene oldu. Gecen yaz çok zorlanmistim eşarp kullaniyorum ben biraz terleyince yuzume yapisiyo hemen sinir oluyorum.
En iyisi dediğin gibi pamuklu kullanmak.

Bende karsiyakadayim örnekköy de :)
Evlendikten sonra geldim buraya 1.5 sene oldu. Gecen yaz çok zorlanmistim eşarp kullaniyorum ben biraz terleyince yuzume yapisiyo hemen sinir oluyorum.
En iyisi dediğin gibi pamuklu kullanmak.
Hadi ya bende şuan annemdeyim Örnekköy toki de,sardunya apartmanı

Tahmini Doğum tarihlerimiz de ayni baya tevafuk oldu
hangi hastaneye gidiyosun memnun musun?
Evet Menemen özel sada hastanesine gidiyorum nurdan yıldız doktorum memnunum şimdilik ama normal doğum yaptırmıyor sanırım bu yüzden değiştirme ihtimalim var.Sen nereye hangi doktora gidiyorsun memnunmusun

Ben arada alıp yiyorum canım zararlı değildir bebekler de yediğine göre, yararını bilmiyorum yalnız

Evet Menemen özel sada hastanesine gidiyorum nurdan yıldız doktorum memnunum şimdilik ama normal doğum yaptırmıyor sanırım bu yüzden değiştirme ihtimalim var.Sen nereye hangi doktora gidiyorsun memnunmusun

Bornova da Şifa hastanesine gidiyorum bende Mine hanim doktorum çok memnunum çok tatli bi bayan çok ta ilgili.

Randevu 1 ay sonraya olduğu için iki hafta önce bende sada ya geldim nurdan hanima meraktan oda iyiydi ama biraz yüzeysel ilgilendi gibi lekelenme sanci vs olmadigi halde progestan verdi bana ama almadim.

Bende izmirdeyimm çeşmedeyim yalnız, bebişimle denize girip yüzdük

Ooo maşallah siz iyi egleniyosunuz desene . yüzmenin zarari yokmuymus?

Canım internette okuduğum kadarıyla hamilelere yürüyüş ve yüzmeyi spor olarak öneriyolar. Sordum bide önerdiler. Ama daha iyi hissediyorum kendimi ve çok düşünmüyorum bişi oldumu noldu falan die. Çok iyi geldi 2 gündür.

Ben de 2 kilo aldım toplamda ama karnım kocaman kendimi 5 aylık gibi hissediyorum, kıyafetlerine şimdiden sığmaz oldum sizlerin de karnı Büyüdü mü?
Geçen Çarşamba ense ölçümü yapacaktı doktorum, ama ninnoşumun kolları bacakları hiç yerinde durmadığından ölçüm yapılamadı salı günü detaylı ultrason yapılacak, %99 da cinsiyeti belli olur heyecanlıyım, allahım hayırlısını nasip etsin hakkimızda inşallah

Canım 2 li teatte vajinal muayene oluyor mu

canım seninkini doktor mu gördü erkek dedi tam olarak ne zaman gördü bende 11+6 da gideceğim bende

Yok hayir ben kromozomal bozukluklara bakan bi test var onu yaptirdim 10. Haftada ordan geldi sonuc cinsiyet anomalilerinede bakiyolarmis
Banq doktorum 12. Haftadan once goremem cunku 12. Haftaya kadar kizla erkek organi birbirine cok benziyor demisti 12+2 de gittim doktora ordada erkek dedi

Valla canim ben kusmaktan bitap dustum agzima tosttan baska bisey koymadim ne süt nw yogurt nw et ne balik sadece tost yiyorum 2 aydir bebek cok saglikli boyu kilosu 2 gunde onden gidiyomus hic kafani takma ne yiyim ne iciyim diye canim ne istiyosa onu ye ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…