Yüz canım yüz çok iyi geliyo. Geçen haftalarda bayakötü olaylar yaşadım ama buraya geldiğimden beri tamamen atlattım yoksa evde kafamı hiç toparlayamadım. Allaha şükür bi sorunum yok şu an ama o korku stres yetti bana. Bakalım yarın da izmirde prof muayene olucam cinsiyetini inşallah öğrenirim. Bu arada çeşme denizi çok güzelmiş bodrumun, akçay, altınoluğun denizine bin basar. İyikide buraya gelmişim diyorumbende çeşmedeydim dün girenleri gördükçe esya almadığıma pişman oldum haftaya yüzcez bizde inşallah :)
haftaiçide oradaysan asıl güzelliği orda haftasonu günü aşırı kalabalıkoluyor haftaiçi gercekten sakin ve güzel oluyor bu aralar değerlendir bol bol bende çalışmasam gitsem orda kalsam hep keşkeeeYüz canım yüz çok iyi geliyo. Geçen haftalarda bayakötü olaylar yaşadım ama buraya geldiğimden beri tamamen atlattım yoksa evde kafamı hiç toparlayamadım. Allaha şükür bi sorunum yok şu an ama o korku stres yetti bana. Bakalım yarın da izmirde prof muayene olucam cinsiyetini inşallah öğrenirim. Bu arada çeşme denizi çok güzelmiş bodrumun, akçay, altınoluğun denizine bin basar. İyikide buraya gelmişim diyorum
11+0 ile 13+6 arasinda istedigin xaman yaptirabilirsin canim.haftaiçide oradaysan asıl güzelliği orda haftasonu günü aşırı kalabalıkoluyor haftaiçi gercekten sakin ve güzel oluyor bu aralar değerlendir bol bol bende çalışmasam gitsem orda kalsam hep keşkeeeHangi doktora gözüküceksin canım bide ben suan 11+2 yim 13nde haftamda yaptırsam ikili testi ne olur ki illa 12de mi yapmak gerekiyor bi bligin var mı canım
Ayy çok sevindim suan doktor değiştircem randevu yok iş yeri haftaiçi izn vermiyo bu cmrtesi 12 haftayı dolduruyorum haftaya cumrtesi anca gidebilcem düşün düşün cıldırcaktım rahatladım suan :)11+0 ile 13+6 arasinda istedigin xaman yaptirabilirsin canim.
yani canım ama 13+6 ya filan bırakma derim ben bazen ultrasonda gün farklı çıkıyor 2 gün - 3 gün önde gidiyor filan diyorlar ya 14+0 olduğunda yapılmıyormuş o yüzden işi garantiye almak lazım bence çokta gece bırakma. belki ben pinpirikliyim ama ondan korkuyorum ben bide Allah korusun doktor kötü bir sey derse başka doktora soracak vaktim olsun diye düşünüyorum 11+6 da gidicem bende yarınAyy çok sevindim suan doktor değiştircem randevu yok iş yeri haftaiçi izn vermiyo bu cmrtesi 12 haftayı dolduruyorum haftaya cumrtesi anca gidebilcem düşün düşün cıldırcaktım rahatladım suan :)
oyyy oruç konusu en hassas konulardan biri ben susuz bırakmayı göze alamadım bugün yarın bende soracağımHayrlı Ramazanlar güzel insanlarBen de bugün kontrol için doktora gideceğim inşallah Hayrlısıyla sağlıklıdır çünkü 2 gün çok hasta oldum çok kıvrandım çok korktum hala da korkuyorum.Randevum saat 15:00 de,oruç tutabilirmiyim diye de sorcam ,bende ileri düzeyde migren var açlık vurunca perişan ediyor bakalım ne diyecek
Yok hayir ben kromozomal bozukluklara bakan bi test var onu yaptirdim 10. Haftada ordan geldi sonuc cinsiyet anomalilerinede bakiyolarmis
Banq doktorum 12. Haftadan once goremem cunku 12. Haftaya kadar kizla erkek organi birbirine cok benziyor demisti 12+2 de gittim doktora ordada erkek dedi
Ben de Çarşamba soracağım doktoruyla konuşan bizimle de paylaşsınoyyy oruç konusu en hassas konulardan biri ben susuz bırakmayı göze alamadım bugün yarın bende soracağım
Bende en son 9.haftada gitmiştim iyice büyüsün diye biraz geç gitcem sabretcem, 30unda gitmeyi düşündüm ay sonu tam 13+4 oluyor inşallah bir tahmin alırız ama tahmin de kötü oluyor sora değişince hayal kırıklığı oluyo
ayy benim doktorumda 12. haftada söylüyormuş, 13+ da öğrenen arkadaşım var bende çok umutluyum 11+6 benimki bir gün için göremeyecek değil herhalde sizce görür mü yani öğrenenler var mı çevrenizde bu kadarlıkken geçen 10+3 te öğrendim diyen vardı sanırımİsinde iyi bir doktor icin 13+4 cinsiyeti cok net gorebilcegi bi tarih insallah oylesine denk gelmissinizdir:)
Ben 10+2 de ogrendim eskiden benim doktorum 11 i doldurduktan sonra soyluyodu simdi 12 yi doldur oyle gel dedim neden dedim 12 yi doldurmadan once kiz ve erkek organi birbirine cok benziyomus yaniltmak istemiyorum kesin soylemek istiyorum dedi 12+2 de gittim erkek dedi hatta cikintiyi banada gosterdi insallah sana soyler 11+6 ve 12 arasinda fark yoktur herhalde 1 gunde ne degisirki cikolata yiyin gitmeden 10 dakika once bebek hareketlensin daaha rahat gorur belki :))ayy benim doktorumda 12. haftada söylüyormuş, 13+ da öğrenen arkadaşım var bende çok umutluyum 11+6 benimki bir gün için göremeyecek değil herhalde sizce görür mü yani öğrenenler var mı çevrenizde bu kadarlıkken geçen 10+3 te öğrendim diyen vardı sanırım
ay cok sevındım öğrenmene :) bebeğin sağdamıydı yoldamıydı canım ?Ben 10+2 de ogrendim eskiden benim doktorum 11 i doldurduktan sonra soyluyodu simdi 12 yi doldur oyle gel dedim neden dedim 12 yi doldurmadan once kiz ve erkek organi birbirine cok benziyomus yaniltmak istemiyorum kesin soylemek istiyorum dedi 12+2 de gittim erkek dedi hatta cikintiyi banada gosterdi insallah sana soyler 11+6 ve 12 arasinda fark yoktur herhalde 1 gunde ne degisirki cikolata yiyin gitmeden 10 dakika once bebek hareketlensin daaha rahat gorur belki :))
Soldaydi :)) ama kiz degilay cok sevındım öğrenmene :) bebeğin sağdamıydı yoldamıydı canım ?
bılıyorum canım erkek yazmıssın ?Soldaydi :)) ama kiz degil
Burda solda olunca kiz sagda erkek tatli yersen erkek eksi yersen kiz sag gozun parlaksa kiz sol parlaksa erkek falan yaziyolarla o yuzden dedim aslinda hic alakasi yok biliyomusun benim kizimda soldaydi kizimda deli gibi tatli yedim simdi agzima surmedim hatta herseye limon sıkıyorum amaaaan saglikli olsundabılıyorum canım erkek yazmıssın ?
bi arkadaşın sağdaymış kız olduğunu öğrenmıs senınkı solda erkekay cok heycanlı ya
aynen öyle canım. öncelik sağlık. çook merak edıyorum ama benBurda solda olunca kiz sagda erkek tatli yersen erkek eksi yersen kiz sag gozun parlaksa kiz sol parlaksa erkek falan yaziyolarla o yuzden dedim aslinda hic alakasi yok biliyomusun benim kizimda soldaydi kizimda deli gibi tatli yedim simdi agzima surmedim hatta herseye limon sıkıyorum amaaaan saglikli olsunda)
Tabi cok haklisin ister istemez insan kuruyor kafasinda simdi gitsen gorur seninkini aslindaaynen öyle canım. öncelik sağlık. çook merak edıyorum ama ben
ama randevum bu ay sonunaTabi cok haklisin ister istemez insan kuruyor kafasinda simdi gitsen gorur seninkini aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?