5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Slm kizlar.... ben daha iyiyim çok sukur arada kusta oluyor sadece... dün havuz sezonunu açtım çok iyi geldi yüzmek... Doktorum da öneriyor zaten...

sağol canımmm duymuştum çikolatayı unutmazsam yiyeceğim inşallah bol bol inşallah söyler çok heyecanlı kızsa da çok sevincem erkekse de ama heyecanlanmamak elde değil

Selam arkadaşlar hayırlı ramazanlar c.tesi kontrolum vardı cok sukur herşey yolunda gittiğim hastanedeki ikili testi yapan dr. işten ayrılmış yaptıramadım devlet hast. yönlendirdi koskoca hastane sinir oldum. şimdi işten izin al vb. uğraş dur özel hastanelere c.tesi bakıcam işim ras gider inşAllah... bebeğin cinsiyetini ögrenemedim bende 16 hafta dedi dr. hepimiz için hayırlı sonuclar olsun....

Ozele gidersen oradaki doktor soyler belki canim benim doktorda ozelde giden arkadasimin biri 12. Haftada biri 13 te ogrenmis. Sorunca aliye benziyo ayse ye benziyo diyormus. Neden illa 16 yi beklettiklerini de anlamiyorum 20de soyleyecegim diyen ve oyle yapan 2 doktor bile duydum

Hayırlı ramazanlar kızlar. Benim doktorum direk söyledi kız diye hatta ben kesin mi dedim evet kesin dedi bir de bacak arasını gösterdi net bir şekilde bomboş görünüyordu erkek olsa çıkınti olurdu mutlaka dedi insaallah merak eden arkadaşlarımız da bir an önce öğrenirler

Yaa ben de çoook merak ediyorum 15:00 de randevum var bugün 11+4 üz acaba söylermi cinsiyetini ya

Slm kizlar.... ben daha iyiyim çok sukur arada kusta oluyor sadece... dün havuz sezonunu açtım çok iyi geldi yüzmek... Doktorum da öneriyor zaten...
Havuz konusunu bi doktoruna sor istersen canim benim doktor temizse guvenilirse gir dedi bi arkadasiminki yasak giremeZsin mikrop kaparsin demis ben ilk gebeligimde girmistim
Bisey olmadi valla yine giricem

Günaydın kızlar sohbet koyulasmıs ben kv geldim bugün onları umreye gönderdik. Ne var ne yok.

Havuz konusunu bi doktoruna sor istersen canim benim doktor temizse guvenilirse gir dedi bi arkadasiminki yasak giremeZsin mikrop kaparsin demis ben ilk gebeligimde girmistim
Bisey olmadi valla yine giricem

Doktorum gidebilirsin dedi... bol bol yüzüm öyle iyi geldi ki

Hayrlısıyla yapıp gelirler inşallah canım ,valla benim saat 15:00 de randevum var çok heyecanlıyım habire tuvalete gidiyorum kalbim yerinden çıkacak gibi
Ayyy ne güzel yaa benim daha 2 hafta var özledim bebisimi çok da merak ediyorum . Umarım güzel haberler verirsin

Hayrlısıyla yapıp gelirler inşallah canım ,valla benim saat 15:00 de randevum var çok heyecanlıyım habire tuvalete gidiyorum kalbim yerinden çıkacak gibi
Ayyy ne güzel yaa benim daha 2 hafta var özledim bebisimi çok da merak ediyorum . Umarım güzel haberler verirsin

Kızlar benim randevum da yarın. İnşallah bebişim iyidir heyecandan zaman geçmiyor. Sanırım benim 2li test de yarın yapılacak. Bu arada lcw'de çok güzel yazlık tişörtler var hamileler için yaz boyu göbüşler büyüyecek bizim birkaç tane aldım dün tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…