5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

H&M de çok güzel canim daha orjinal şeyler var. Esim almış bayıldımmm. Ama ben doğru düzgün usturuplu bi elbise bulamadım

Ne guzel cinsiyeti ogrenmek bana da nasip olsun ya meraktan ölücem yoksa ben

1haftalik yatılı misafirlerimden yorucu bir sınav yolculuğundan sonra 500 küsür mesaji okudum. bebegini kaybeden arkadaşımiza üzüldüm. cinsiyet öğrenen arkadaslara sevindim inşallah 11 gün sonra randevumda bende sağ salim saglikli bebeğimi görür ve cinsiyetini ogrenirim. Bugün ramazan 1 oruca niyetlendim baya acıktım Rabbim yardım eder inşallah tutan var mı merak ediyorum.

Ayy insan inanıyor işte, benim kızım var ve onda hep ekşi seyler yedim ve Yüzüm de lekeler çıkmıştı, şimdi yine aynı şeyleri yaşıyorum ve kız diye hissediyorum, tabi gönlümden erkek olması geçiyor ama hayırlısı yarın öğrencez kısmetse

Bendede aynisi var cnm tek kullanimlik antibiyotigi aliom 1 yada 2 hafta sonra bidaha cok zor oluo ((

Ben bugün acil gittim kendi doktoruma. İdrar yolu iltihabı dedi. Antibiyotik ile fitil verdi. İşe yarar inş. Hafta sonu berbat haldeydim.

Cinsiyet öğrenenler olmuş sanırım. Geriye dönük bakamadım. Kıza benziyor dedi doktor bakalım. 10 gün sonra tekrar kontrolüm var. O zamana netleşir dedi.

ge.miş olsun canım bi antibiypotik daha kullanırsın muhtemelen ama tekrarlamaması için çok fazla su iç, o şekile için temizlenir, ayrıca da çamaşırını sürekli temiz tutup sürekli değiştir (bunu ztn yapıyosundur gerçi:) ) iç çamaşırlarını da ön yıkamada dezenfekte ederek yıka ben öyle yapıyorum bende de çok sık tekrarlıyo ama su içmek çok önemli

güzel öneriler bide çamaşırının ön kısmını ütülemenin faydası olacaktır. ben yapıyorum hep

Kizlar bana da dr um tam12+0 da direkt erkek dedi, ben de kiza heveslenmistim,simdi oglum olacak diyorum surekli alisabilmek icin,sagligi yerinde olsun da cinsiyetin onemi yok.

Canim naptin nasip geçti randevun?
Elhamdüllillah çok güzel geçti ya çok mutluyum gaz sıkışması ve üşütme nedeniyle geçirdiğim 2 gün yüzünden çok korkuyordum ama gördüm bebeğimi ya elleri kolları hareket ediyor gerçi yine uyuyordu uykucu herşeyi çok güzel Dedi doktorum çok şükür ,normalde 11+4 dük bugün ama ultrasonda 11+6 çıktık doktorum artık büyümüş ikili testi yapabiliriz Dedi herşey çok güzel ama yinede yapalım Dedi ben de yaptırdım çünkü zaten kan testi yaptıracaktım ikisi aradan çıksın dedim.ultrason odasında ende kalınlığa vs bakıldı ve kan tahlilim yapıldı haftaya sonucum çıkacakmış inşallah herşey yolunda gider.
Bu arada doktorum ve ultrason doktoru da kıza benziyor dediler

Kizlar bana da dr um tam12+0 da direkt erkek dedi, ben de kiza heveslenmistim,simdi oglum olacak diyorum surekli alisabilmek icin,sagligi yerinde olsun da cinsiyetin onemi yok.
gözün aydın canımmm hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah

canımmm gözün aydın mayallah hep böyle mutlu haberler alırsın inşallahh

canımmm gözün aydın mayallah hep böyle mutlu haberler alırsın inşallahh
Allah razı olsun Can'ım inşallah ya cümlemiz , shintain kardeşim senin de Hayrlı olsun bende ilk günden beri erkek hissediyorum diyordum ama doktor kıza benziyor diyince Nasıl sevindim anlatamam tamam biraz şaşırdım tuhaf oldum sanki oğlumu elimden almışlar da yerine kız koymuşlar gibi hissettim ama o da bizim ya canımız ciğerimiz emanetimiz Rabbim cümlemize hayrlısıyla sağlıklarıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Evet canım bugünde çeşmedeydim ama izmire dönüyorum artık ikili test 11 ve 14. Haftlarda yaptırılıyo 13 te de yaptırabilirsin canım. Abimin tanıdığı bi prof varmış genetik alanında çok iyi dedi, ona götürecek ama isim olarak bilmiyorum yarın çıkınca yazarım ismini ve nasıl geçtiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…