H&M de çok güzel canim daha orjinal şeyler var. Esim almış bayıldımmm. Ama ben doğru düzgün usturuplu bi elbise bulamadımKızlar benim randevum da yarın. İnşallah bebişim iyidir heyecandan zaman geçmiyor. Sanırım benim 2li test de yarın yapılacak. Bu arada lcw'de çok güzel yazlık tişörtler var hamileler için yaz boyu göbüşler büyüyecek bizim birkaç tane aldım dün tavsiye ederim
eşimle konuştum da ne gerek var doktorun iyi dıyo erken öğrenıp napcan sonradan değişiyomus net olsun ay sonu öğrenelım dıyoOoo cok varmis yap bi kacamak musaitse durumun:) ay sonuna bi daha gidersin zaten 1 ay geciyo aradan
Burda solda olunca kiz sagda erkek tatli yersen erkek eksi yersen kiz sag gozun parlaksa kiz sol parlaksa erkek falan yaziyolarla o yuzden dedim aslinda hic alakasi yok biliyomusun benim kizimda soldaydi kizimda deli gibi tatli yedim simdi agzima surmedim hatta herseye limon sıkıyorum amaaaan saglikli olsunda)
Bendede aynisi var cnm tek kullanimlik antibiyotigi aliom 1 yada 2 hafta sonra bidaha cok zor oluoMerhaba arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu yasayipta sık tekrarlayan oldu mu benim gibi en son iki hafta önce tek kullanımlık antibiyotik kullanmıştım ve çok güzel toplanmıştı ama bu sefer çok kötüyüm gece beni mahvetti resmen acısından ağladım
Canim naptin nasip geçti randevun?Hayrlısıyla yapıp gelirler inşallah canım ,valla benim saat 15:00 de randevum var çok heyecanlıyım habire tuvalete gidiyorum kalbim yerinden çıkacak gibi
Canım h&m den aldığınız hamile giyim mi yoksa normal mi.Bende bakayım.H&M de çok güzel canim daha orjinal şeyler var. Esim almış bayıldımmm. Ama ben doğru düzgün usturuplu bi elbise bulamadım
Ben bugün acil gittim kendi doktoruma. İdrar yolu iltihabı dedi. Antibiyotik ile fitil verdi. İşe yarar inş. Hafta sonu berbat haldeydim.Merhaba arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu yasayipta sık tekrarlayan oldu mu benim gibi en son iki hafta önce tek kullanımlık antibiyotik kullanmıştım ve çok güzel toplanmıştı ama bu sefer çok kötüyüm gece beni mahvetti resmen acısından ağladım
Merhaba arkadaşlar idrar yolu enfeksiyonu yasayipta sık tekrarlayan oldu mu benim gibi en son iki hafta önce tek kullanımlık antibiyotik kullanmıştım ve çok güzel toplanmıştı ama bu sefer çok kötüyüm gece beni mahvetti resmen acısından ağladım
H&M de çok güzel canim daha orjinal şeyler var. Esim almış bayıldımmm. Ama ben doğru düzgün usturuplu bi elbise bulamadım
güzel öneriler bide çamaşırının ön kısmını ütülemenin faydası olacaktır. ben yapıyorum hepge.miş olsun canım bi antibiypotik daha kullanırsın muhtemelen ama tekrarlamaması için çok fazla su iç, o şekile için temizlenir, ayrıca da çamaşırını sürekli temiz tutup sürekli değiştir (bunu ztn yapıyosundur gerçi:) ) iç çamaşırlarını da ön yıkamada dezenfekte ederek yıka ben öyle yapıyorum bende de çok sık tekrarlıyo ama su içmek çok önemli
Elhamdüllillah çok güzel geçti ya çok mutluyumCanim naptin nasip geçti randevun?
gözün aydın canımmm hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallahKizlar bana da dr um tam12+0 da direkt erkek dedi, ben de kiza heveslenmistim,simdi oglum olacak diyorum surekli alisabilmek icin,sagligi yerinde olsun da cinsiyetin onemi yok.
canımmm gözün aydın mayallah hep böyle mutlu haberler alırsın inşallahh
Elhamdüllillah çok güzel geçti ya çok mutluyumgaz sıkışması ve üşütme nedeniyle geçirdiğim 2 gün yüzünden çok korkuyordum ama gördüm bebeğimi ya elleri kolları hareket ediyor gerçi yine uyuyordu uykucu herşeyi çok güzel Dedi doktorum çok şükür ,normalde 11+4 dük bugün ama ultrasonda 11+6 çıktık doktorum artık büyümüş ikili testi yapabiliriz Dedi herşey çok güzel ama tünese yapalım Dedi ben de yaptırdım çünkü zaten kan testi yaptıracaktım ikisi aradan çıksın dedim.ultrason odasında ende kalınlığa vs bakıldı ve kan tahlilim yapıldı haftaya sonucum çıkacakmış inşallah herşey yolunda gider.
Bu arada doktorum ve ultrason doktoru da kıza benziyor dediler
Allah razı olsun Can'ım inşallah ya cümlemiz ,canımmm gözün aydın mayallah hep böyle mutlu haberler alırsın inşallahh
Evet canım bugünde çeşmedeydim ama izmire dönüyorum artıkhaftaiçide oradaysan asıl güzelliği orda haftasonu günü aşırı kalabalıkoluyor haftaiçi gercekten sakin ve güzel oluyor bu aralar değerlendir bol bol bende çalışmasam gitsem orda kalsam hep keşkeeeHangi doktora gözüküceksin canım bide ben suan 11+2 yim 13nde haftamda yaptırsam ikili testi ne olur ki illa 12de mi yapmak gerekiyor bi bligin var mı canım
Bunu sadece ben yapıyorum zannediyordumben boş kaldıkça doğum klıbi izleyip izleyip ağlıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?