5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Gözün aydın hayırlı olsun bu arada erkek hissediyordun sen kız olduğunu öğrendin ya kendime bi pay çıkardım ben ilk günden beri kız hissediyorum acaba doktora gidince doktor bana erkek derse benimkide seninki gibi tam tersi çıkar diye düşündüm :) sağlıklı olsunlarda evlatlarimiz

Aynen Can'ım bir de ben direk erkek der diye bekliyordum kız aklımın ucundan bile geçmiyordu ama nasip işte Sende hazırlıklı ol ne olur ne olmaz

Arkadaşlar bu arada oruç meselesini sordum doktora,çok sıvı alman gerekiyor ayrıca migren hastasısın ayrıca troid ilacı alıyorsun mümkün değil Dedi tutmamı istemedi soran arkadaşlara duyurulur

Kızlar maşaallah tek tek cinsiyetler öğreniliyor süper hepiniz adına çok sevindim bende öğrenmek istiyorum yaaaaa:)şaka bi yana herşey gönlünüzce olsun Ramazan'ınız mübarek olsun darısı da sağlıkla seneye bebeklerimizle kavuşmaya herkese hayırlı iftarlar:)

Çok sevindim canim darisi basima perşembe günü benimde randevum grip atlattim çok kotuydum hafta sonu inşallah bebeis iyidir

Aynen Can'ım bir de ben direk erkek der diye bekliyordum kız aklımın ucundan bile geçmiyordu ama nasip işte Sende hazırlıklı ol ne olur ne olmaz
Bende kendimi hazırlıyorum ama garip geliyor oğlum olacak diye düşünmek bile ama hayırlısı kızım da yok oglumda inşallah sağlıklı olsunda ama ruyalarimda bile kiz bebek görüyorum su günler hayırlısıla geçsin de bi ogrensem cinsiyetini sonra tekmelemesini beklicez

gunaydin kizlar 9 da randevum var insallah ogrenebilirim cinsiyetini ve ikili testimiz dw temiz cikar dualarinizi bekliyorum simdiden tesekkur ediyorumm :) :)
Günaydın canım benim de 13:30da randevum ikili test yapılacak bugün sanırım. heyecandan bütün gece uyuyamadım az önce duş aldım yine uyuyamadım çatlamak üzereyim iyi haberlerini bekliyorum inşallah cinsiyeti de rabbim gönlüne göre verir

günaydın canım güzel haberlerini bekliyorum :)

Kızlar hala bir doktorum yok hangi hastaneyi düşünsem biri olumsuz birşey söylüor ruh hastası gibi oldum iki test zamanı geldi bn hala doktor arıyorum kafayı yicem

maşallahh gözün aydın hayırlı sonuclar alırsın inşAllah darısı basımıza

Kızlar 12+2 deyiz ve oruç tutuyorum dün iftarda çorba salata yedim ve sonradan kustum ama sahurda güzel yedim yemeğimi ve oruçluyken hiç bi sorunum yok mide bulantılarımda yok... Ama bebeğimi düşünmektende alamıyorum kendimi acaba birşey olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…