Gözün aydın hayırlı olsun bu arada erkek hissediyordun sen kız olduğunu öğrendin ya kendime bi pay çıkardım ben ilk günden beri kız hissediyorum acaba doktora gidince doktor bana erkek derse benimkide seninki gibi tam tersi çıkar diye düşündüm :) sağlıklı olsunlarda evlatlarimiz
Elhamdüllillah çok güzel geçti ya çok mutluyumgaz sıkışması ve üşütme nedeniyle geçirdiğim 2 gün yüzünden çok korkuyordum ama gördüm bebeğimi ya elleri kolları hareket ediyor gerçi yine uyuyordu uykucu herşeyi çok güzel Dedi doktorum çok şükür ,normalde 11+4 dük bugün ama ultrasonda 11+6 çıktık doktorum artık büyümüş ikili testi yapabiliriz Dedi herşey çok güzel ama yinede yapalım Dedi ben de yaptırdım çünkü zaten kan testi yaptıracaktım ikisi aradan çıksın dedim.ultrason odasında ende kalınlığa vs bakıldı ve kan tahlilim yapıldı haftaya sonucum çıkacakmış inşallah herşey yolunda gider.
Bu arada doktorum ve ultrason doktoru da kıza benziyor dediler
Aynen Can'ım bir de ben direk erkek der diye bekliyordum kız aklımın ucundan bile geçmiyordu ama nasip işte Sende hazırlıklı ol ne olur ne olmazGözün aydın hayırlı olsun bu arada erkek hissediyordun sen kız olduğunu öğrendin ya kendime bi pay çıkardım ben ilk günden beri kız hissediyorum acaba doktora gidince doktor bana erkek derse benimkide seninki gibi tam tersi çıkar diye düşündüm :) sağlıklı olsunlarda evlatlarimiz
ben bi an önce kucagıma almak ıstıyorumBunu sadece ben yapıyorum zannediyordumbir de doğum öyküleri var okurken gözlerimin önünde canlanan bebek resimleri bile yetiyor beni aglatmaya
canım bebişin ne kadarlık burda maşallahBoyle benim oglan:)
Elhamdüllillah çok güzel geçti ya çok mutluyumgaz sıkışması ve üşütme nedeniyle geçirdiğim 2 gün yüzünden çok korkuyordum ama gördüm bebeğimi ya elleri kolları hareket ediyor gerçi yine uyuyordu uykucu herşeyi çok güzel Dedi doktorum çok şükür ,normalde 11+4 dük bugün ama ultrasonda 11+6 çıktık doktorum artık büyümüş ikili testi yapabiliriz Dedi herşey çok güzel ama yinede yapalım Dedi ben de yaptırdım çünkü zaten kan testi yaptıracaktım ikisi aradan çıksın dedim.ultrason odasında ende kalınlığa vs bakıldı ve kan tahlilim yapıldı haftaya sonucum çıkacakmış inşallah herşey yolunda gider.
Bende kendimi hazırlıyorum ama garip geliyor oğlum olacak diye düşünmek bile ama hayırlısı kızım da yok oglumda inşallah sağlıklı olsunda ama ruyalarimda bile kiz bebek görüyorum su günler hayırlısıla geçsin de bi ogrensem cinsiyetini sonra tekmelemesini beklicezAynen Can'ım bir de ben direk erkek der diye bekliyordum kız aklımın ucundan bile geçmiyordu ama nasip işte Sende hazırlıklı ol ne olur ne olmaz
Hamıle giyim ben de bilmiyordum olduğunu eşim alınca öğrendim çok güzellerCanım h&m den aldığınız hamile giyim mi yoksa normal mi.Bende bakayım.
Ben gidip mağazaya bakmadım eşimin aldıkları çok güzeldi daha da var dedi bu gün ben de gidicem. Bi de kıyafetler ben hamileyim diye bagırmıyo beni bu cezbettıOrayı bilmiyordum bak canım iyi oldu söylediğin bakayım ben de
Günaydın canım benim de 13:30da randevum ikili test yapılacak bugün sanırım. heyecandan bütün gece uyuyamadım az önce duş aldım yine uyuyamadım çatlamak üzereyimgunaydin kizlar 9 da randevum var insallah ogrenebilirim cinsiyetini ve ikili testimiz dw temiz cikar dualarinizi bekliyorum simdiden tesekkur ediyorumm :) :)
Hayırlı haberlerle gel canımgunaydin kizlar 9 da randevum var insallah ogrenebilirim cinsiyetini ve ikili testimiz dw temiz cikar dualarinizi bekliyorum simdiden tesekkur ediyorumm :) :)
günaydın canım güzel haberlerini bekliyorum :)Evet canım bugünde çeşmedeydim ama izmire dönüyorum artıkikili test 11 ve 14. Haftlarda yaptırılıyo 13 te de yaptırabilirsin canım. Abimin tanıdığı bi prof varmış genetik alanında çok iyi dedi, ona götürecek ama isim olarak bilmiyorum yarın çıkınca yazarım ismini ve nasıl geçtiğini.
12+2 deyken gitmistim doktora canimcanım bebişin ne kadarlık burda maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?