Canım doktoruna sorup öyle tutsan daha iyi olur. Hem için rahat eder tutarken.Kızlar 12+2 deyiz ve oruç tutuyorum dün iftarda çorba salata yedim ve sonradan kustum ama sahurda güzel yedim yemeğimi ve oruçluyken hiç bi sorunum yok mide bulantılarımda yok... Ama bebeğimi düşünmektende alamıyorum kendimi acaba birşey olurmu?
Cuma günü gidicem doktora aslında ense kalınlığı için.sorucam. Tutan varmı merak ettimmCanım doktoruna sorup öyle tutsan daha iyi olur. Hem için rahat eder tutarken.
ben tutmuyorum canım bide çalışıyorum hafta sonları deneyeceğim tutmayı bugün doktora gittim ama sormayı unuttumCuma günü gidicem doktora aslında ense kalınlığı için.sorucam. Tutan varmı merak ettimm
Ben tutuyorum canm. Dr a sormadım ama eşimin kuzenine geçen sene 3,5 aylıkken dayanabilirsen oruç tutmanda sakınca yok. Sahurla iftar arası bol su iç demişti aynı dr. Allah kabul etsin inşCuma günü gidicem doktora aslında ense kalınlığı için.sorucam. Tutan varmı merak ettimm
Korkma Can'ım gerçekten Allah koruyor inşallah sen de sağsalim hayrlısıyla görürsün evladını.Ben o kadar çok sancı çektim ki iki büklüm oldum hani bebeği bile unuttum Can'ımın acısından ama çok şükür ellerini ayaklarını oynatırken kafasını savururkenÇok sevindim canimdarisi basima perşembe günü benimde randevum grip atlattim çok kotuydum hafta sonu inşallah bebeis iyidir
İnşallah canım benim,bende rüyalarımda hep erkek Bebek gördüm hatta komşum bile erkek görmüş ama doktorum kız tahmin etti nasip ,hep Hayrlısını istedim RabbimdenBende kendimi hazırlıyorum ama garip geliyor oğlum olacak diye düşünmek bile ama hayırlısı kızım da yok oglumda inşallah sağlıklı olsunda ama ruyalarimda bile kiz bebek görüyorum su günler hayırlısıla geçsin de bi ogrensem cinsiyetini sonra tekmelemesini beklicez
Güzel haberlerini bekliyorum valla dört gözleGünaydın canım benim de 13:30da randevum ikili test yapılacak bugün sanırım. heyecandan bütün gece uyuyamadım az önce duş aldım yine uyuyamadım çatlamak üzereyimiyi haberlerini bekliyorum inşallah cinsiyeti de rabbim gönlüne göre verir
Günaydın kızlar 2li test için geldik şükür cok iyi cıktı ense kalınlığı vs gayet sağlıklı bebişimizcinsiyet bilgisi alamadım maalesef kendi doktorum bakmadı
Allah razı olsun sendenmaşallahh gözün aydın hayırlı sonuclar alırsın inşAllah darısı basımıza
Bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen anneler gözünüz aydınYazdıklarınızı gördükçe bende çok heyecanlanıyorum.Cuma günü de benim kontrolüm var.İnşallah cinsiyeti öğreniriz ve en önemlisi ikili test sonuçları güzel çıkar inşallah
kızlarrr bi maşallahınızı alırızzz boddişim büyümüşş ve kız gibi dedi doktorumuz. elleri kolları oynayıp duruyordu onu öyle her şeyiyle tastamam görmek dünyalara bedelmiş. ense kalınlığı da gayet iyi dedi yaptırdık ikili testimizi de suyu iyi dedi çok şükür çok mutlu oldum darısı herkesin başına. ikili testimizin sonucu da güzel çıkar inşallah bizim ve hepimizin. dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize
Korkma Can'ım gerçekten Allah koruyor inşallah sen de sağsalim hayrlısıyla görürsün evladını.Ben o kadar çok sancı çektim ki iki büklüm oldum hani bebeği bile unuttum Can'ımın acısından ama çok şükür ellerini ayaklarını oynatırken kafasını savururkenve yusyuvarlak kafasını gördüm ya ben den Mutlu'su yok şuan elhamdülillah sen de göreceksin miniğini
Ben tutuyorum canm. Dr a sormadım ama eşimin kuzenine geçen sene 3,5 aylıkken dayanabilirsen oruç tutmanda sakınca yok. Sahurla iftar arası bol su iç demişti aynı dr. Allah kabul etsin inş
Hamdolsun bulantım falan kalmadı. Bi de evdeyim o yüzden zorlanmıorum.Maşallah ya ne güzel tutabiliyosan bulantin vs olmuyor mu?
Bnde çok istiyorum tutmayi ama bulantim çok fazla hemen tansiyonum düşüyo.
aynen canım ne güzel anlatmışsın. korkuyor insan ona bir şey olacak diye Rabbim yavrumuzla imtihan etmesin inşallahKorkma Can'ım gerçekten Allah koruyor inşallah sen de sağsalim hayrlısıyla görürsün evladını.Ben o kadar çok sancı çektim ki iki büklüm oldum hani bebeği bile unuttum Can'ımın acısından ama çok şükür ellerini ayaklarını oynatırken kafasını savururkenve yusyuvarlak kafasını gördüm ya ben den Mutlu'su yok şuan elhamdülillah sen de göreceksin miniğini
İnşallah canım benim,bende rüyalarımda hep erkek Bebek gördüm hatta komşum bile erkek görmüş ama doktorum kız tahmin etti nasip ,hep Hayrlısını istedim Rabbimdeninşallah hayrlısıyla sen de öğrenirsin cinsiyetini ,ah o tekmeleri beklemek daha ezziyetli olacak bence ya,şu kalp atış cihazından alıcam bende artık yoksa böyle onayacak bir ay sonra gel Dedi
Güzel haberlerini bekliyorum valla dört gözleben de öyle heyecanlıydım hala da geçmedi içim kıpır kıpır onu öyle gördüm ya elhamdulillah darısı sana inşallah
Gözün aydın canım bakalım benimde bir kaç güne çıkar internetten sonucumu takip ediyorum çıkar çıkmaz doktorumu arayacağım.bizler için de dua et,cinsiyetini öğrenmek için tekrar ne zama gideceksin? Doktorum bana 15.haftada tam olarak netleşir dedi
Allah razı olsun sendeninşallah canım güzel haberlerle gelirsin sen de
Allah razı olsunDarısı sana inşallah sayılı gün çabuk geçiyor şurda kalmış 3 gün
Çok sevindimmmaynı şeyler bende duydum çok şükür,insan bir korkuyor bir şey mi olacak kötü birşey mi diyecek diye demi.çünkü vücudumuzda bir mucize yaşıyoruz ve bu mucizenin hiçbir oluşumu bizim elimizde değil,yani Onu planlayan yöneten bir Yaradan var ve biz de korku oluyor.Acaba sağlıklı olur mu acaba gerçekten içimde büyüyen bir canlı gerçekten var mı diye düşündüğümüz için hep olumsuz düşünüyoruz malesef de bu yüzden bu kadar seviniyoruz sanki birşeyi kaybetmişiz de sonradan bulmuşuz gibi bir mucize elhamdulillah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
13 haziranda cıkacak sonuc 15 haxiranda randevum tatlımKorkma Can'ım gerçekten Allah koruyor inşallah sen de sağsalim hayrlısıyla görürsün evladını.Ben o kadar çok sancı çektim ki iki büklüm oldum hani bebeği bile unuttum Can'ımın acısından ama çok şükür ellerini ayaklarını oynatırken kafasını savururkenve yusyuvarlak kafasını gördüm ya ben den Mutlu'su yok şuan elhamdülillah sen de göreceksin miniğini
İnşallah canım benim,bende rüyalarımda hep erkek Bebek gördüm hatta komşum bile erkek görmüş ama doktorum kız tahmin etti nasip ,hep Hayrlısını istedim Rabbimdeninşallah hayrlısıyla sen de öğrenirsin cinsiyetini ,ah o tekmeleri beklemek daha ezziyetli olacak bence ya,şu kalp atış cihazından alıcam bende artık yoksa böyle onayacak bir ay sonra gel Dedi
Güzel haberlerini bekliyorum valla dört gözleben de öyle heyecanlıydım hala da geçmedi içim kıpır kıpır onu öyle gördüm ya elhamdulillah darısı sana inşallah
Gözün aydın canım bakalım benimde bir kaç güne çıkar internetten sonucumu takip ediyorum çıkar çıkmaz doktorumu arayacağım.bizler için de dua et,cinsiyetini öğrenmek için tekrar ne zama gideceksin? Doktorum bana 15.haftada tam olarak netleşir dedi
Allah razı olsun sendeninşallah canım güzel haberlerle gelirsin sen de
Allah razı olsunDarısı sana inşallah sayılı gün çabuk geçiyor şurda kalmış 3 gün
Çok sevindimmmaynı şeyler bende duydum çok şükür,insan bir korkuyor bir şey mi olacak kötü birşey mi diyecek diye demi.çünkü vücudumuzda bir mucize yaşıyoruz ve bu mucizenin hiçbir oluşumu bizim elimizde değil,yani Onu planlayan yöneten bir Yaradan var ve biz de korku oluyor.Acaba sağlıklı olur mu acaba gerçekten içimde büyüyen bir canlı gerçekten var mı diye düşündüğümüz için hep olumsuz düşünüyoruz malesef de bu yüzden bu kadar seviniyoruz sanki birşeyi kaybetmişiz de sonradan bulmuşuz gibi bir mucize elhamdulillah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gunaydin kizlar☺benimde ufak lekelerim olmustu progesteron igne ile halloldu sukur simdi sıkıntım kalmadı.cumarteside ikili test icin gidicem insallah cinsiyet ogrenebiliriz☺ben kız gibi hissediyorum ama hic onemli degil kız erkek saglikli olsunda☺birde bende cok sivilcelenme var kizlar yuzum ve gogus kismim cok fena sivilce olsu.sizlerdede varmi boyle bir durum?
Kiz belirtisi diyorlar ama bakalim☺allah gonlumuze gore versin saglikla sihhatle insallahBende de sivilce var bu gece 3 tane birden çıkmış şaşırdımnormalde sivilcem hiç olmaz, Allahim inşallah kıza işaret tir bunlar diyorum, kendime pay çıkarıyorum, çok istiyorum kız evladım olmasını rabbim nasip eder inşallah
Benimde oluyor ara ara.doktor normal dedi rahim buyudugu icin baski yapiyor ilerde daha cok olacak dedi.rahat ol kanamali agri olmadigi surece sikinti olmuyor☺Kizlar ya bugun sağ kasıgımda kraml gibi igne gibi saplanmalar oluo sIzdede oluyor mu ? Merak ettim
Sa cnm yok kanamam dilan cok sukur benim rahim icinde kanama varda o mu yapio aceba dedim yani ondan sorayim dedim :)Benimde oluyor ara ara.doktor normal dedi rahim buyudugu icin baski yapiyor ilerde daha cok olacak dedi.rahat ol kanamali agri olmadigi surece sikinti olmuyor☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?