5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen anneler gözünüz aydın Yazdıklarınızı gördükçe bende çok heyecanlanıyorum.Cuma günü de benim kontrolüm var.İnşallah cinsiyeti öğreniriz ve en önemlisi ikili test sonuçları güzel çıkar inşallah

Canım doktoruna sorup öyle tutsan daha iyi olur. Hem için rahat eder tutarken.

kızlarrr bi maşallahınızı alırızzz boddişim büyümüşş ve kız gibi dedi doktorumuz. elleri kolları oynayıp duruyordu onu öyle her şeyiyle tastamam görmek dünyalara bedelmiş. ense kalınlığı da gayet iyi dedi yaptırdık ikili testimizi de suyu iyi dedi çok şükür çok mutlu oldum darısı herkesin başına. ikili testimizin sonucu da güzel çıkar inşallah bizim ve hepimizin. dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize

Gunaydin kizlar☺benimde ufak lekelerim olmustu progesteron igne ile halloldu sukur simdi sıkıntım kalmadı.cumarteside ikili test icin gidicem insallah cinsiyet ogrenebiliriz☺ben kız gibi hissediyorum ama hic onemli degil kız erkek saglikli olsunda☺birde bende cok sivilcelenme var kizlar yuzum ve gogus kismim cok fena sivilce olsu.sizlerdede varmi boyle bir durum?

Kizzlar yuzustu yatabilen var mi, ben yuzustu uyumaya aliskinim karnim cok az buyudu ama simdiden zorlaniyorum ve korkuyorum bebek icerde hareketsiz kalip sikisir diye:-(

Slm kizlar.... benim bulantilar, kusmalar devam... bugün fazla tahriş oldu midem heralde dayanılmaz bir ağrı çektim. .. ilaç verdi doktorum... hayirlisiyla atlatamicam bugunleri

Çok sevindim canim darisi basima perşembe günü benimde randevum grip atlattim çok kotuydum hafta sonu inşallah bebeis iyidir
Korkma Can'ım gerçekten Allah koruyor inşallah sen de sağsalim hayrlısıyla görürsün evladını.Ben o kadar çok sancı çektim ki iki büklüm oldum hani bebeği bile unuttum Can'ımın acısından ama çok şükür ellerini ayaklarını oynatırken kafasını savururken ve yusyuvarlak kafasını gördüm ya ben den Mutlu'su yok şuan elhamdülillah sen de göreceksin miniğini

İnşallah canım benim,bende rüyalarımda hep erkek Bebek gördüm hatta komşum bile erkek görmüş ama doktorum kız tahmin etti nasip ,hep Hayrlısını istedim Rabbimden inşallah hayrlısıyla sen de öğrenirsin cinsiyetini ,ah o tekmeleri beklemek daha ezziyetli olacak bence ya,şu kalp atış cihazından alıcam bende artık yoksa böyle onayacak bir ay sonra gel Dedi

Güzel haberlerini bekliyorum valla dört gözle ben de öyle heyecanlıydım hala da geçmedi içim kıpır kıpır onu öyle gördüm ya elhamdulillah darısı sana inşallah

Günaydın kızlar 2li test için geldik şükür cok iyi cıktı ense kalınlığı vs gayet sağlıklı bebişimiz cinsiyet bilgisi alamadım maalesef kendi doktorum bakmadı

Gözün aydın canım bakalım benimde bir kaç güne çıkar internetten sonucumu takip ediyorum çıkar çıkmaz doktorumu arayacağım.bizler için de dua et,cinsiyetini öğrenmek için tekrar ne zama gideceksin? Doktorum bana 15.haftada tam olarak netleşir dedi

maşallahh gözün aydın hayırlı sonuclar alırsın inşAllah darısı basımıza
Allah razı olsun senden inşallah canım güzel haberlerle gelirsin sen de

Allah razı olsun Darısı sana inşallah sayılı gün çabuk geçiyor şurda kalmış 3 gün

Çok sevindimmm aynı şeyler bende duydum çok şükür,insan bir korkuyor bir şey mi olacak kötü birşey mi diyecek diye demi.çünkü vücudumuzda bir mucize yaşıyoruz ve bu mucizenin hiçbir oluşumu bizim elimizde değil,yani Onu planlayan yöneten bir Yaradan var ve biz de korku oluyor.Acaba sağlıklı olur mu acaba gerçekten içimde büyüyen bir canlı gerçekten var mı diye düşündüğümüz için hep olumsuz düşünüyoruz malesef de bu yüzden bu kadar seviniyoruz sanki birşeyi kaybetmişiz de sonradan bulmuşuz gibi bir mucize elhamdulillah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

İnşallah canim ya o kadar merak ediyorum ki vakit yaklaştıkça yavasliyo sanki bir an önce perşembe olsa da sağ salim görsem kuzumu

Ben tutuyorum canm. Dr a sormadım ama eşimin kuzenine geçen sene 3,5 aylıkken dayanabilirsen oruç tutmanda sakınca yok. Sahurla iftar arası bol su iç demişti aynı dr. Allah kabul etsin inş

Maşallah ya ne güzel tutabiliyosan bulantin vs olmuyor mu?

Bnde çok istiyorum tutmayi ama bulantim çok fazla hemen tansiyonum düşüyo.

Kizlar ya bugun sağ kasıgımda kraml gibi igne gibi saplanmalar oluo sIzdede oluyor mu ? Merak ettim

aynen canım ne güzel anlatmışsın. korkuyor insan ona bir şey olacak diye Rabbim yavrumuzla imtihan etmesin inşallah

13 haziranda cıkacak sonuc 15 haxiranda randevum tatlım inşallah o zaman öğrenirim cinsiyetini :)

Bende de sivilce var bu gece 3 tane birden çıkmış şaşırdım normalde sivilcem hiç olmaz, Allahim inşallah kıza işaret tir bunlar diyorum, kendime pay çıkarıyorum, çok istiyorum kız evladım olmasını rabbim nasip eder inşallah

Kiz belirtisi diyorlar ama bakalim☺allah gonlumuze gore versin saglikla sihhatle insallah

Benimde oluyor ara ara.doktor normal dedi rahim buyudugu icin baski yapiyor ilerde daha cok olacak dedi.rahat ol kanamali agri olmadigi surece sikinti olmuyor☺
Sa cnm yok kanamam dilan cok sukur benim rahim icinde kanama varda o mu yapio aceba dedim yani ondan sorayim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…