benimde idrarımın ara ara kokusu değişiyor ve bebeğin olduğu yere bi ağrı saplanıyor ama bugün gördüm bebeğimi maşallah turp gibi inşallah seninki de çok iyidir canımArkadaşlar moralim çok bozuk dua istiyorum kasık ağrım var ramazan arefesinden beri ve idrarim iltihap kokuyor sanki çok kötü acile gidicem duanizda unutmayın bebeğime bisi olmasından çok korkuyorum inşallah sağlıklı bir şekilde içimde duruyordur
kızlarrr bi maşallahınızı alırızzz boddişim büyümüşş ve kız gibi dedi doktorumuz. elleri kolları oynayıp duruyordu onu öyle her şeyiyle tastamam görmek dünyalara bedelmiş. ense kalınlığı da gayet iyi dedi yaptırdık ikili testimizi de suyu iyi dedi çok şükür çok mutlu oldum darısı herkesin başına. ikili testimizin sonucu da güzel çıkar inşallah bizim ve hepimizin. dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize
Gecmis olsun cnm benimde bulanti kusmam cok oluo hangi hapi verdi sana drSlm kizlar.... benim bulantilar, kusmalar devam... bugün fazla tahriş oldu midem heralde dayanılmaz bir ağrı çektim. .. ilaç verdi doktorum... hayirlisiyla atlatamicam bugunleri
İnşallah canim aklım fikrim hep onda inşallah boşa endişe ediyorumdur Rabbim evlatlarimiza hayırlı güzel sağlıklı ömür versinbenimde idrarımın ara ara kokusu değişiyor ve bebeğin olduğu yere bi ağrı saplanıyor ama bugün gördüm bebeğimi maşallah turp gibi inşallah seninki de çok iyidir canım
hayırlı olsun canım bebeğin sağdamıydı solda mı ? cok taktım bu konusya benkızlarrr bi maşallahınızı alırızzz boddişim büyümüşş ve kız gibi dedi doktorumuz. elleri kolları oynayıp duruyordu onu öyle her şeyiyle tastamam görmek dünyalara bedelmiş. ense kalınlığı da gayet iyi dedi yaptırdık ikili testimizi de suyu iyi dedi çok şükür çok mutlu oldum darısı herkesin başına. ikili testimizin sonucu da güzel çıkar inşallah bizim ve hepimizin. dualarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize
Canım kötü kokulu olmadığı sürece normal diye biliyorum.Kızlar su gibi bazen yumurta akı gibi akıntı oluyor mu bende baya var ya normal mi acaba
Kızlar şimdi çıktım doktordan çok güzel ilgilendi izmirde olan arkadaşlarıma tavsiye edebilirim. Bu arada oğlum oluyoooo :))))) Allaha şükür herşeyim normal çıktı. Geçen haftaki doktor hamileliğimi burnumdan getirdi ama şu an içim çok rahatt :))) Gitmek isteyen olursaa Prof.Dr Yeşim Bülbül Baytur. Çok tatlı bi bayangünaydın canım güzel haberlerini bekliyorum :)
sağolasın canımmmhayırlı olsun inşAllah maşallah prensese diyeyim o zaman :)
Kızlar şimdi çıktım doktordan çok güzel ilgilendi izmirde olan arkadaşlarıma tavsiye edebilirim. Bu arada oğlum oluyoooo :))))) Allaha şükür herşeyim normal çıktı. Geçen haftaki doktor hamileliğimi burnumdan getirdi ama şu an içim çok rahatt :))) Gitmek isteyen olursaa Prof.Dr Yeşim Bülbül Baytur. Çok tatlı bi bayan)
ortadaydı sanki canım ya fark edemedim ;(hayırlı olsun canım bebeğin sağdamıydı solda mı ? cok taktım bu konusya ben
Gaviscon ve lansor verdi.. biri surup biri hap çok iyi geldiGecmis olsun cnm benimde bulanti kusmam cok oluo hangi hapi verdi sana dr
Bana dramamine die bisey verdi cnm yok ise yaramadi sabahtan beri cikariom esim gelsin yine acilde serum taktircam haftada bi taktiriom bi hafta idare edio sonraa hoopp bidaha baslioz kollarim delik desik oldu artikGaviscon ve lansor verdi.. biri surup biri hap çok iyi geldi
Çok zor çok.. Allah yardımcımız olsun... ben sadece yarım saat acı çektim o bile öldürdü beni ilacı alır almaz rahatladim. .. ne zaman bitecek bu bulantilar acabaBana dramamine die bisey verdi cnm yok ise yaramadi sabahtan beri cikariom esim gelsin yine acilde serum taktircam haftada bi taktiriom bi hafta idare edio sonraa hoopp bidaha baslioz kollarim delik desik oldu artik
doktor ultrasonla bakarken farettim bende canımortadaydı sanki canım ya fark edemedim ;(
cok sevındım canım :) sağdamıydı soldamıydıKızlar şimdi çıktım doktordan çok güzel ilgilendi izmirde olan arkadaşlarıma tavsiye edebilirim. Bu arada oğlum oluyoooo :))))) Allaha şükür herşeyim normal çıktı. Geçen haftaki doktor hamileliğimi burnumdan getirdi ama şu an içim çok rahatt :))) Gitmek isteyen olursaa Prof.Dr Yeşim Bülbül Baytur. Çok tatlı bi bayan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?