5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Arkadaşlar moralim çok bozuk dua istiyorum kasık ağrım var ramazan arefesinden beri ve idrarim iltihap kokuyor sanki çok kötü acile gidicem duanizda unutmayın bebeğime bisi olmasından çok korkuyorum inşallah sağlıklı bir şekilde içimde duruyordur

benimde idrarımın ara ara kokusu değişiyor ve bebeğin olduğu yere bi ağrı saplanıyor ama bugün gördüm bebeğimi maşallah turp gibi inşallah seninki de çok iyidir canım

hayırlı olsun inşAllah maşallah prensese diyeyim o zaman :)

Cinsiyetlerini ogrenen arkadaslar gozunuz aydin darisi bize olsun insallah :)

Biz her konuda endiseleniyoruz ya bebeklerimiz icin onlar bizi korkutup ultrasonda el salliyorlar sukur. Su iki haftadir doktora gidiyorum korkudan hala arada adet gibi kanamam oluyor. Bazen pembe leke bazen kahve. Kahve olsa korkmicam ama hayirlisi benim randevum 15 haziranda hem iki taramamda olacak insallah bi sikinti olmaz.

Rabbim yavrularimizi bize bagislasin insallahp

benimde idrarımın ara ara kokusu değişiyor ve bebeğin olduğu yere bi ağrı saplanıyor ama bugün gördüm bebeğimi maşallah turp gibi inşallah seninki de çok iyidir canım
İnşallah canim aklım fikrim hep onda inşallah boşa endişe ediyorumdur Rabbim evlatlarimiza hayırlı güzel sağlıklı ömür versin

hayırlı olsun canım bebeğin sağdamıydı solda mı ? cok taktım bu konusya ben

Kızlar su gibi bazen yumurta akı gibi akıntı oluyor mu bende baya var ya normal mi acaba

Kızlar geldim doktordan. Bebeğim iyi şükür, bacaklarını oynatıyor parmaklarını falan gördük kan verdim ayrıca ikili test için, sonuçlar 15 gün sonra çıkacakmış. kalp atışını dinletti doktor yeniden. Bir de folik asiti artık kullanmana gerek yok dedi gyno ferro sanol diye bişey verdi. ayrıca kötü kokulu akıntımı da söyledim onun için de vajinal fitil verdi korkulacak bir şey yok dedi. Cinsiyeti göremiyorum henüz birkaç hafta sonra bakalım dedi 15 gün sonra tahliller için gittiğimde inşallah görebilir

günaydın canım güzel haberlerini bekliyorum :)
Kızlar şimdi çıktım doktordan çok güzel ilgilendi izmirde olan arkadaşlarıma tavsiye edebilirim. Bu arada oğlum oluyoooo :))))) Allaha şükür herşeyim normal çıktı. Geçen haftaki doktor hamileliğimi burnumdan getirdi ama şu an içim çok rahatt :))) Gitmek isteyen olursaa Prof.Dr Yeşim Bülbül Baytur. Çok tatlı bi bayan )

gözün aydın Maşallah inşAllah hep güzel haberler alırız hepimiz çok sevindim senin adına :)

Oooooo cinsiyetler öğreniliyor ne güzel. Ben de çok merak ediyorum ya şimdi napıyo kız mı erkek mi? Kime benzeyecek annesine mi babasına mi? Babası gibi gamzesi olacak mı? Gözleri ne renk olacak? Saçları nasıl olacak kafamda milyon tane soru var

Bana dramamine die bisey verdi cnm yok ise yaramadi sabahtan beri cikariom esim gelsin yine acilde serum taktircam haftada bi taktiriom bi hafta idare edio sonraa hoopp bidaha baslioz kollarim delik desik oldu artik
Çok zor çok.. Allah yardımcımız olsun... ben sadece yarım saat acı çektim o bile öldürdü beni ilacı alır almaz rahatladim. .. ne zaman bitecek bu bulantilar acaba

cok sevındım canım :) sağdamıydı soldamıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…