Bana dramamine die bisey verdi cnm yok ise yaramadi sabahtan beri cikariom esim gelsin yine acilde serum taktircam haftada bi taktiriom bi hafta idare edio sonraa hoopp bidaha baslioz kollarim delik desik oldu artik
serum vitaminli su tatlım. sadece serum verıyodur herhalde ilaç vermıyodur hamıle oldugun için. sadece vitamınlı su da iyi gelıyosa maden suyu iç boşu boşuna serum taktırma cok iyi bısey değil serum
Bana dramamine die bisey verdi cnm yok ise yaramadi sabahtan beri cikariom esim gelsin yine acilde serum taktircam haftada bi taktiriom bi hafta idare edio sonraa hoopp bidaha baslioz kollarim delik desik oldu artik
Kızlar şimdi çıktım doktordan çok güzel ilgilendi izmirde olan arkadaşlarıma tavsiye edebilirim. Bu arada oğlum oluyoooo :))))) Allaha şükür herşeyim normal çıktı. Geçen haftaki doktor hamileliğimi burnumdan getirdi ama şu an içim çok rahatt :))) Gitmek isteyen olursaa Prof.Dr Yeşim Bülbül Baytur. Çok tatlı bi bayan )
serum vitaminli su tatlım. sadece serum verıyodur herhalde ilaç vermıyodur hamıle oldugun için. sadece vitamınlı su da iyi gelıyosa maden suyu iç boşu boşuna serum taktırma cok iyi bısey değil serum
Su an sizi okuyorum ve o kadar iyi anliyorumki insan hamileliginin tadini cikaramiyo bulantidan benimde hala devam ediyo 13 doluyo yarin ilk hamileligimde 16 da bicak gibi kesilmisti bulantilar bunda bilmiyorum insallah daha erken biter ama doktor cok nadir 20. Haftaya kadar suruyor dedi ben dramimine zofran emedur ve talcid kullaniyorum dramimne gunde 1 digerleri 2 ser tane cok yogun oldu bulantil
Kusmam simdi kusmuyorum ama surekli bulaniyo
Su an sizi okuyorum ve o kadar iyi anliyorumki insan hamileliginin tadini cikaramiyo bulantidan benimde hala devam ediyo 13 doluyo yarin ilk hamileligimde 16 da bicak gibi kesilmisti bulantilar bunda bilmiyorum insallah daha erken biter ama doktor cok nadir 20. Haftaya kadar suruyor dedi ben dramimine zofran emedur ve talcid kullaniyorum dramimne gunde 1 digerleri 2 ser tane cok yogun oldu bulantil
Kusmam simdi kusmuyorum ama surekli bulaniyo
Bulanti derdi bende de var ya. Bütün enerjimi aliyo. Hele ki aç olunca. Acliktan daha çok bulandigini fark ediyorum ama canim hiiic birşey istemiyo. Zorla biseyler yiyorum 15 - 20 dk sonra yine ayni.
İnşallah yakin zamanda geçer.
Sağol canım benim :)) benimde içine ilk öğrendiğimden beri erkek doğuyodu ama kız istiyodum insanın içine ne doğuyosa o oluyo inşallah gönlünden geçen olur canım. İnşallah belli olur seninde
Evet gayet sağlıklı bebiş bende bugun cok korkarak gittim ama cok şükür risk yok gayet iyi dei doktor göbüşümüz büyüsede hareketleri hissetsek biran önce
Evet gayet sağlıklı bebiş bende bugun cok korkarak gittim ama cok şükür risk yok gayet iyi dei doktor göbüşümüz büyüsede hareketleri hissetsek biran önce
Ben günde 2 kere tam olarak bebeğimin olduğu yerde seğirme hissediyorum
Belki 9-10 cm lik boyu var ama çok hareketlendi bebitom ya çok seviyorum ben onuuu