5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Günaydın kızlar bugün sabah lavaboda peçeteye silerken pembe leke geldi açık pembe çok korkuyorum doktora gitmeli miyim başına böyle birşey gelen var mı?

Günaydın kızlar bugün sabah lavaboda peçeteye silerken pembe leke geldi açık pembe çok korkuyorum doktora gitmeli miyim başına böyle birşey gelen var mı?
canım tam 15 gün oldu hala geliyor korkma dedi doktora gittim hatta inanmadım 2 farklı doktorada gittim sıkıntı yok çok şükür

bende burda forumlarda duydum kiz belirtisi oldugunu.bakalim kismetimizdene varsa artik.saglikla olsunda

Sa cnm yok kanamam dilan cok sukur benim rahim icinde kanama varda o mu yapio aceba dedim yani ondan sorayim dedim :)
Olabilir tabi.cok aklinda soru isareti kalacaksa arayabilecegin bir doktorun varsa arayip sor istersen.sonucta hepimiz farkli seyler yasiyoruz bizim soylediklerimizle ihmal etme.gecmis olsun

Gozun aydin canim.darisi bize insallah

ÇOOK ÇOK SEVİNDİM CANIM GÖZÜN AYDINN HANGİ HASTANEDE KENDİSİ :)

Merhaba,
Konu sahibi ilk mesaj içeriğini güncelleyebilir konu başlığı için ise bölüm editörüne mesaj atmalıdır. 2016 Aralık Anneleri grubu da hali hazırda mevcuttur.

bende de sivilceler çıktı etrafımdakiler güzelleştin erkek dedi ama ben fark ediyordum sivilceler vs kız gibi geliyordu doktorum kız gibi dedi

ÇOOK ÇOK SEVİNDİM CANIM GÖZÜN AYDINN HANGİ HASTANEDE KENDİSİ :)
Çok sağol canım benim :)) canım özel muayenesi var, hastanede çalışmıyomuş. Ben çok memnun kaldım, 20.haftamda ayrıntılı ultrason için yine ona gidicem. Dün zaten baya ayrıntılı baktı durumu çok iyi dedi tüm organlarını gösterdi hepsi iyi çok şükür :)))

Yazalım arkadaşım ama Nasıl yapıcaz hiç bir değişikliği kabul etmiyor konu başlığını bile değişemedik aylardır biliyorsan söyle yazayım
canım buldum ben. ilk msj a git msjın altında düzenle seceneği var oraya tıkla ılk yazdıgın seyın altına ekleyebılırsın herseyı

Merhaba,
Konu sahibi ilk mesaj içeriğini güncelleyebilir konu başlığı için ise bölüm editörüne mesaj atmalıdır. 2016 Aralık Anneleri grubu da hali hazırda mevcuttur.
Bölüm editörü ben mi bilmiyorum oluyorum Nasıl değiştircem bilmiyorum yardımcı olun özelden değiştirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…