Bende yazdımO zaman herkes bana özelden msj atsın yazıyım bilgileri şehir yaş ve kaçıncı hamileliği olduğunu
Valla tekrarlamadi cnm bende hic aramadim doktorumu saolsun her saat ulasabiliyorum doktora ya bi daha dunyaya gelirsem kadin dogumcu olucam zatenOlabilir tabi.cok aklinda soru isareti kalacaksa arayabilecegin bir doktorun varsa arayip sor istersen.sonucta hepimiz farkli seyler yasiyoruz bizim soylediklerimizle ihmal etme.gecmis olsun
Ben ceyhanliyim ama bursada yaşiyorum buraya cikti tayinimiz yeni ama memleketim gozumde tutuyo hos ben ayrilali 4 yil oldu ama alisamio insan hele su aralar muthis bi bici bici asermesi oluyoadanadan olan varmı hamişler ?
Kızlar bebişimin erkek olduğunu dün öğrendim dün geceden beri isim düşünüyorumn ama erkek idmi ne de zormuşş yaaaÖnceden kız ismi de erkek ismide düşünmüştük ama insan kararsız kalıyo. Kaan ve Emir hoşuma gidiyo ama dün gece rüyamda hep Emir Alp olsun diyordum. Sizin öneriniz nedir veya hoşunuza giden erkek isimleri varmıdır??
Hayrlı olsunbende de sivilceler çıktı etrafımdakiler güzelleştin erkek dedi ama ben fark ediyordum sivilceler vs kız gibi geliyordu doktorum kız gibi dedi
Bol bol dinlen canım inşallah hayrlısıyla atlatırsın hep pozitif düşünArkadaşlar doktora gittim düşük önleyici iğne yaptı dinleneceksin bol su içeceksin dedi çok şükür bebeğim iyi...
Hayrlı olsun canımKızlar bebişimin erkek olduğunu dün öğrendim dün geceden beri isim düşünüyorumn ama erkek idmi ne de zormuşş yaaaÖnceden kız ismi de erkek ismide düşünmüştük ama insan kararsız kalıyo. Kaan ve Emir hoşuma gidiyo ama dün gece rüyamda hep Emir Alp olsun diyordum. Sizin öneriniz nedir veya hoşunuza giden erkek isimleri varmıdır??
Canım yusuf hem merhum dedemin ismi hemde geçen sene abim yeğenime koydu bende çok seviyorum ve beğeniyorum ama yeğenimin isminide koyamam zaten. Bakalım daha karar vericez önümüzde uzun bi vakit var. Senin kızında hayırlı olsun canımHayrlı olsunbenimde yüzümde ve göğüs kısmımda hafif sivilceler oldu.Ne olursa olsun Bebek güzellik veriyor ya bence ,ama tabi sağlıklı beslenmelyiz herşeyin en doğalından yemeliyiz.Hadi bakalım hayrlısıyla kız anneleri olcaz
Bol bol dinlen canım inşallah hayrlısıyla atlatırsın hep pozitif düşün
Hayrlı olsun canımBenm önerim güzel isimlerden olsun.Yani çağdaş olsun diye yeni ve dinen de anlamı olmayan isimler koymak yerine anlamlı Peygamber isimlerinden İshak ,sahabelerden Suriye'n veya melek isimlerinden mikail gibi isimler koymak daha güzel bence tabiki bu benim fikrim benim oğlum olsaydı Yusuf koyacaktım ama kızım olacakmış inşallah Meryem koyacağız
Bende oglum olursa emir yusuf koymayi dusunuyorum.emirin anlami cok guzel zaten peygamberin soyundan gelen emir sultanin emiri.Canım yusuf hem merhum dedemin ismi hemde geçen sene abim yeğenime koydu bende çok seviyorum ve beğeniyorum ama yeğenimin isminide koyamam zaten. Bakalım daha karar vericez önümüzde uzun bi vakit var. Senin kızında hayırlı olsun canım
Ara sor icini rahatlat.ne guzel her saat ulasabilecegin doktor var sanslisinValla tekrarlamadi cnm bende hic aramadim doktorumu saolsun her saat ulasabiliyorum doktora ya bi daha dunyaya gelirsem kadin dogumcu olucam zaten
Evet canım bende emir ismini iyi diye biliyorum ve kime söylediysem çok güzel demişlerdi daha cinsiyeti belli değilken. Şimdi belli olunca daha bi içime sindi. Emir Alp yada Mert Emir hoşuma gidiyo gerçi daha eşimele konuşmadımBende oglum olursa emir yusuf koymayi dusunuyorum.emirin anlami cok guzel zaten peygamberin soyundan gelen emir sultanin emiri.
Sevindim canim.dikkat et doktorunun soylediklerine.bende yasadim simdi iyiyim sukur.seni endiselerini birebir bende yasadim ne hissettigini cok iyi anliyorum.hep iyi dusunelim bebeklerimiz bizi seviyor ve sıkı sıki tutundular insallah hicbir sıkinti olmmayacakArkadaşlar doktora gittim düşük önleyici iğne yaptı dinleneceksin bol su içeceksin dedi çok şükür bebeğim iyi...
Kızlar bebişimin erkek olduğunu dün öğrendim dün geceden beri isim düşünüyorumn ama erkek idmi ne de zormuşş yaaaÖnceden kız ismi de erkek ismide düşünmüştük ama insan kararsız kalıyo. Kaan ve Emir hoşuma gidiyo ama dün gece rüyamda hep Emir Alp olsun diyordum. Sizin öneriniz nedir veya hoşunuza giden erkek isimleri varmıdır??
bende erkek ısmı bulmakta zorlanıyorum yaCanım yusuf hem merhum dedemin ismi hemde geçen sene abim yeğenime koydu bende çok seviyorum ve beğeniyorum ama yeğenimin isminide koyamam zaten. Bakalım daha karar vericez önümüzde uzun bi vakit var. Senin kızında hayırlı olsun canım
Sevindim canim.dikkat et doktorunun soylediklerine.bende yasadim simdi iyiyim sukur.seni endiselerini birebir bende yasadim ne hissettigini cok iyi anliyorum.hep iyi dusunelim bebeklerimiz bizi seviyor ve sıkı sıki tutundular insallah hicbir sıkinti olmmayacak
İyi olmanıza sevindim canımArkadaşlar doktora gittim düşük önleyici iğne yaptı dinleneceksin bol su içeceksin dedi çok şükür bebeğim iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?