5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Olabilir tabi.cok aklinda soru isareti kalacaksa arayabilecegin bir doktorun varsa arayip sor istersen.sonucta hepimiz farkli seyler yasiyoruz bizim soylediklerimizle ihmal etme.gecmis olsun
Valla tekrarlamadi cnm bende hic aramadim doktorumu saolsun her saat ulasabiliyorum doktora ya bi daha dunyaya gelirsem kadin dogumcu olucam zaten

Kızlar bebişimin erkek olduğunu dün öğrendim dün geceden beri isim düşünüyorumn ama erkek idmi ne de zormuşş yaaa Önceden kız ismi de erkek ismide düşünmüştük ama insan kararsız kalıyo. Kaan ve Emir hoşuma gidiyo ama dün gece rüyamda hep Emir Alp olsun diyordum. Sizin öneriniz nedir veya hoşunuza giden erkek isimleri varmıdır??

Yaa benim doktorum söylemedi cinsiyetini, daha erken dedi daha 1 ay var diğer randevuya, çatlarım ama ben

bende de sivilceler çıktı etrafımdakiler güzelleştin erkek dedi ama ben fark ediyordum sivilceler vs kız gibi geliyordu doktorum kız gibi dedi
Hayrlı olsun benimde yüzümde ve göğüs kısmımda hafif sivilceler oldu.Ne olursa olsun Bebek güzellik veriyor ya bence ,ama tabi sağlıklı beslenmelyiz herşeyin en doğalından yemeliyiz.Hadi bakalım hayrlısıyla kız anneleri olcaz

Arkadaşlar doktora gittim düşük önleyici iğne yaptı dinleneceksin bol su içeceksin dedi çok şükür bebeğim iyi...
Bol bol dinlen canım inşallah hayrlısıyla atlatırsın hep pozitif düşün

Hayrlı olsun canım Benm önerim güzel isimlerden olsun.Yani çağdaş olsun diye yeni ve dinen de anlamı olmayan isimler koymak yerine anlamlı Peygamber isimlerinden İshak ,sahabelerden Suriye'n veya melek isimlerinden mikail gibi isimler koymak daha güzel bence tabiki bu benim fikrim benim oğlum olsaydı Yusuf koyacaktım ama kızım olacakmış inşallah Meryem koyacağız

Canım yusuf hem merhum dedemin ismi hemde geçen sene abim yeğenime koydu bende çok seviyorum ve beğeniyorum ama yeğenimin isminide koyamam zaten. Bakalım daha karar vericez önümüzde uzun bi vakit var. Senin kızında hayırlı olsun canım

Bende oglum olursa emir yusuf koymayi dusunuyorum.emirin anlami cok guzel zaten peygamberin soyundan gelen emir sultanin emiri.

Bende oglum olursa emir yusuf koymayi dusunuyorum.emirin anlami cok guzel zaten peygamberin soyundan gelen emir sultanin emiri.
Evet canım bende emir ismini iyi diye biliyorum ve kime söylediysem çok güzel demişlerdi daha cinsiyeti belli değilken. Şimdi belli olunca daha bi içime sindi. Emir Alp yada Mert Emir hoşuma gidiyo gerçi daha eşimele konuşmadım kendi kendime düşünüyorum sadece.

Arkadaşlar doktora gittim düşük önleyici iğne yaptı dinleneceksin bol su içeceksin dedi çok şükür bebeğim iyi...
Sevindim canim.dikkat et doktorunun soylediklerine.bende yasadim simdi iyiyim sukur.seni endiselerini birebir bende yasadim ne hissettigini cok iyi anliyorum.hep iyi dusunelim bebeklerimiz bizi seviyor ve sıkı sıki tutundular insallah hicbir sıkinti olmmayacak

Ben erkek olursa Ali Ensar yada Omer Nasuh istiyorum. Kiz olursa Ayse Erva. Tabi esim suan erkek isimleri hakkinda yorum yapmiyor. Kiz ismini begendi ama

Ben kizim olursa masal,hayal,mevsim,erkek olursa ayaz,poyraz,çağan düsünüyorum.bakalim fikrim degisirmi esimle dusunup beraber karar veririz saglikla olsunda

bende erkek ısmı bulmakta zorlanıyorum ya erkek olursa yandım göktürk güzel isim hem öztürkçe çınarı da beğenıyorum

Sıpam korkuttu beni özlemiş demek ki az annemin dikkatini çekeyim dedi sanırım :) Rabb'im kimseye böyle şeyler yaşatmasın annemi şimdi iyi anlıyorum sanırım kucağımıza alana kadar da bu hamileliğin keyfini çıkartamayacağız...

Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı Bebeğinin cinsiyetini öğrenmiş olanlar vardır. Atacağım resimde doktorum bacaklarını gösteriyordu. Orada çıkıntı yok sanki kız bebek anneleri siz daha iyi anlarsınız. Bir bakın ne olur

İyi akşamlar kızlar cinsiyetleri öğrenenlerin gözü aydın olsun biz hala öğrenemedik çatlaklari önlemek icin neler kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…