Kızlar ben de yusuf ve kerim isimlerini çok seviyorum. Kızda da zeynepBende oglum olursa emir yusuf koymayi dusunuyorum.emirin anlami cok guzel zaten peygamberin soyundan gelen emir sultanin emiri.
Ben badem yağı sürüyorum şimdilik eşim bi kaç çatlak kremi araştırmş ama 16 haftadan sonra başlıcamİyi akşamlar kızlar cinsiyetleri öğrenenlerin gözü aydın olsun biz hala öğrenemedikçatlaklari önlemek icin neler kullanıyorsunuz?
Cok guzel isimler.2016 nin en cok koyulan isimleri yusuf ve zeynepmis :)) kerimde cok guzel isim.Kızlar ben de yusuf ve kerim isimlerini çok seviyorum. Kızda da zeynep
Bi arkadaşım oğluna yusuf çınar adını koydu o da çok güzel bir öğrencimin adı da yusuf kerim di. Çok severdimCok guzel isimler.2016 nin en cok koyulan isimleri yusuf ve zeynepmis :)) kerimde cok guzel isim.
Canım tamamen psikolojik benimde 2 hafta önce öle olmuştu kendimi resmen hanile hissetmiyır bebişe bişi okdu gibi gelmişti ve resmen agladım o gün doktoru aradı eşim halbuki kanama vs hiç birşey yoktu dıktor sabah erkenden gel dedi gittim bebiş yerinde duruyorArkadaslar ben yaklasik 2-3 gundur boyle icimi bombos hissediyorum. Ondan once karnim agrirdi belim agrirdi goguslerim karincalanirdi ne bilim bebisimin varligini hep bi sekilde hissederdim bugün sanki icimi bombos hissediyorum hicbir belirti yok neden boyle oldu sizce?
babasının ismi ne tatlım. kesinlikle koymam deme yada babasını aşağılama tövbe tövbe baba adı için evladını öldürmek istiyor gibi konuşmuş bu nedir aldırmıyacağını bildiğinden mecbur bırakmak için yapmış gidelim aldıralım desen şok olur büyük ihtimal tabi insansa.Of kızlar bitmek tükenmek bilmeyen isim kavgasına başladık bugün. Benimki tutturdu erkek olursa babamın ismi olacak yoksa boşanırız ya da aldırırsın diye. Akıl mantık uçtu gitti yani. İstemiyorum babasının ismini adamın bana yapmadığı kalmadı yeni yeni sular duruluyordu ama bu demek değil ki onun ismini koyacağım.. Ne yapacağım ben? Çıldırmak üzereyim
Neki babasının ismi cokmu kötüOf kızlar bitmek tükenmek bilmeyen isim kavgasına başladık bugün. Benimki tutturdu erkek olursa babamın ismi olacak yoksa boşanırız ya da aldırırsın diye. Akıl mantık uçtu gitti yani. İstemiyorum babasının ismini adamın bana yapmadığı kalmadı yeni yeni sular duruluyordu ama bu demek değil ki onun ismini koyacağım.. Ne yapacağım ben? Çıldırmak üzereyim
cinsiyeti belli oldu mu bu arada bebeğinin canımOf kızlar bitmek tükenmek bilmeyen isim kavgasına başladık bugün. Benimki tutturdu erkek olursa babamın ismi olacak yoksa boşanırız ya da aldırırsın diye. Akıl mantık uçtu gitti yani. İstemiyorum babasının ismini adamın bana yapmadığı kalmadı yeni yeni sular duruluyordu ama bu demek değil ki onun ismini koyacağım.. Ne yapacağım ben? Çıldırmak üzereyim
boşver koyuversin iki isim koyarsınız birini de sen seçersin sen kendi koyduğunla seslenirsin hamile hamile üzme kendini ya da güzellikle ikna edebilirsin 1 yıllık evliliğimde şunu öğrendim ailenden kimseyi sevmiyorum demek yok cıs kelimeler bunlar çok iyi insanlar ama bunu yapması beni rahatsız ediyor ben onun gibi düşünmüyorum vs durumu kurtarıyor. eşin inatlaşma sürecine girmiş belli ki malesef pek pek kıymetli aileleri gözleri görmüyor onları korumak için hiçbir şeyi o yüzden kötülememek gerekiyorAdem babasının ismi kötü değil ama evlenirken bize yaptığı bazı şeyler oldu hani çok da sıkı fıkı değiliz hatta pek de sevmem kendisini. yok cinsiyeti daha belli olmadı olsa ne biçim kavga edicez düşünemiyorum
yayın özellikleri nelerdir bilginiz var sanırımahhh ne isterdim bir çocuğum olursa aralıkta doğsun, yay burcu olsun :/ İmrendim kızlar size.Güzel güzel hakkı hukuku bilen, hakkaniyetli yaylar doğurun :)
Canım benim bence koydurma sonuçta çocuğuna seslendiğinde hep aklına gelicek ve eşini anlamıyorum en hassas dönemde ve daha cinsiyeti belli değilken sana söylediklerine bak. İkinizin ortak kararı olan bi isinde anlaşmanız en iyisi :)) tatlı dil herşeyi halleder biraz acındırır şekilde konuş inşallah sorununuz hallolur. Şu anda da çok canını sıkıp strese girme canım.Adem babasının ismi kötü değil ama evlenirken bize yaptığı bazı şeyler oldu hani çok da sıkı fıkı değiliz hatta pek de sevmem kendisini. yok cinsiyeti daha belli olmadı olsa ne biçim kavga edicez düşünemiyorum
bizde dün tam aynı sebepten tartıştık bnm eşiminde vefat eden babasının adını koymak istyr en basından beri, bnde varolan birinin adının tekrar bir bireye konmasına karsıyım aynı sekilde kendi babam olsaydı da koymazdım bnm doğurduğum cocuk baska babası baska ikisinn yeri de birbirninden ap ayrı ve farklı özel diye düşünyrum ama bnmde eşim ısrarla koycağını söylüyor bnde inşallah kızım olur diyorum bgun dr kontrolum var öğrenirmiyim acaba cinsiyeti :)Kızlar çok teşekkürler. biraz sakinleştim. cinsiyet belli olana kadar bunu konuşmayı ertelemeye karar verdik o söylediklerini sinirle söylediğini falan söyledi. isim konusunda kararlı hala, çocukluktan beri hayaliymiş. bakalım belki kız olur boş yere kavga etmiş oluruz. o vakte kadar da ben de tatlı dille ikna etmenin yollarını arayacağım
Canım benim eşiminde böyle bir takıntısı var.Babasının babaannesinin adını kız olursa koymak istiyor.(Babası istemiş diye) Ben kabul etmedim önce sonra ısrarla birlikte tartışma başlayınca 2 isim koyarım ama o ismi kullanmam sadece nüfus kağıdında yazar dedim.Kabul etti, cinsiyet belli olunca sakin sakin tatlıya bağlarsınız inşallah.M alesef bazen eşler böyle çocuk gibi işi inada dökebiliyor.Kızlar çok teşekkürler. biraz sakinleştim. cinsiyet belli olana kadar bunu konuşmayı ertelemeye karar verdik o söylediklerini sinirle söylediğini falan söyledi. isim konusunda kararlı hala, çocukluktan beri hayaliymiş. bakalım belki kız olur boş yere kavga etmiş oluruz. o vakte kadar da ben de tatlı dille ikna etmenin yollarını arayacağım
Canim sagol allah bin kere razi olsun cevapladigin icin. Icime su serptin. Seni seviyorumCanım tamamen psikolojik benimde 2 hafta önce öle olmuştu kendimi resmen hanile hissetmiyır bebişe bişi okdu gibi gelmişti ve resmen agladım o gün doktoru aradı eşim halbuki kanama vs hiç birşey yoktu dıktor sabah erkenden gel dedi gittim bebiş yerinde duruyortamamen kaybetme psikolojisi
Kiz dunyanin parasini alicak doguma 1 normal dogum 3 milyarAra sor icini rahatlat.ne guzel her saat ulasabilecegin doktor var sanslisin
Ayy ogrenirsin buyuk ihtimal ttatlim gonlune gore olsun insallah :)bizde dün tam aynı sebepten tartıştık bnm eşiminde vefat eden babasının adını koymak istyr en basından beri, bnde varolan birinin adının tekrar bir bireye konmasına karsıyım aynı sekilde kendi babam olsaydı da koymazdım bnm doğurduğum cocuk baska babası baska ikisinn yeri de birbirninden ap ayrı ve farklı özel diye düşünyrum ama bnmde eşim ısrarla koycağını söylüyor bnde inşallah kızım olur diyorum bgun dr kontrolum var öğrenirmiyim acaba cinsiyeti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?