herkes belli olmaz dha heveslenme diyor bi senden duydum olumlu bişey inşallah dediğin gibi cıkar bi saate gidicem heycan bastı :) bide ikili test için sadece kan alıp ultrasona mı bakıyolar bi bilgin var mıAyy ogrenirsin buyuk ihtimal ttatlim gonlune gore olsun insallah :)
Amin canım hepimizden razı olsun içini ferah tut ara sıra oluyormuş öle hamileliğin etkrn dönemlerindeCanim sagol allah bin kere razi olsun cevapladigin icin. Icime su serptin. Seni seviyorum
Once yeniden dunyaya gel sonra kadin dogumcu olursun artik canimKiz dunyanin parasini alicak doguma 1 normal dogum 3 milyarbana cok gelio yani hos en ucuzuda 1 bucuk her halukarda pahali yani neyse cocuklarimiz saglikli olsunda napalim artik ama kararim kesin kadin dogumcu olcam yani
ederim ben tatlımm hiçbir şey yoktur bebişinde inanıyorum ben. hayırlı haberlerle gel güzel haberlerle inşallah boddişini gör özlemiştir seni :)Kizlar bende hastaneye gidiyorum simdi kontrole. Dua edin inşallah güzel haberlerini alayim bebisimin içimde bi huzursuzluk var.
bende çocuğum ne isterse onu olur görüşündeydim ama şu kadın doğumcuları görünce kulağına kadın doğumcu ol diye fısıldayıp bilinç altına yerleştirsem mi bilemiyorumOnce yeniden dunyaya gel sonra kadin dogumcu olursun artik canim
Allah razi olsun canim bende bebisi özledim çokederim ben tatlımm hiçbir şey yoktur bebişinde inanıyorum ben. hayırlı haberlerle gel güzel haberlerle inşallah boddişini gör özlemiştir seni :)
canım bu ilaçlarla alakalı değil sadece ama hangi ilacı içersen iç ıkı tane aynı anda içme böbreklerini yorar. yarım saat arayla iç hepsini. mesela sofraya otur bıraz bıseyler hye bitanesını iç bıraz daha ye bıtane daha iç kahvaltıdan sonra da kalırsa yıne ara vererek iç.kızlarrr doktor bana decavit,gyno ferra sanol, devit verdi. folik asitinde bitene kadar onada devam et dedi. oda 18 tane kaldı. ben bunları sabah bir şeyler yiyip hepsini arka arkaya içiyorum bir zararı olur mu bilginiz var mı farklı saatlerde mi içmeliyim
anladım canım mantıklıı dikkat edeyim bende aynı anda içtim ama rahatsızda oldum yanlış mı yapıyorum diye dediğin gibi yapayım teşekkürlerrr.canım bu ilaçlarla alakalı değil sadece ama hangi ilacı içersen iç ıkı tane aynı anda içme böbreklerini yorar. yarım saat arayla iç hepsini. mesela sofraya otur bıraz bıseyler hye bitanesını iç bıraz daha ye bıtane daha iç kahvaltıdan sonra da kalırsa yıne ara vererek iç.
rica ederim canım :) ben bebeğim için kumbara yaptımanladım canım mantıklıı dikkat edeyim bende aynı anda içtim ama rahatsızda oldum yanlış mı yapıyorum diye dediğin gibi yapayım teşekkürlerrr.
Allah yardımcin olsun insaallah güzel haberler alırsınKizlar bende hastaneye gidiyorum simdi kontrole. Dua edin inşallah güzel haberlerini alayim bebisimin içimde bi huzursuzluk var.
Güzel haberlerini bekliyoruuuzAllah razi olsun canim bende bebisi özledim çoksırada bekliyorum simdi cikinca çok güzel şeyler yazarim insallah
aa süper ne yapacaksın sonra kumbarayırica ederim canım :) ben bebeğim için kumbara yaptım
bebeğimin ihtiyaclarını alıcam yavas yavasaa süper ne yapacaksın sonra kumbarayı
ederim ben tatlımm hiçbir şey yoktur bebişinde inanıyorum ben. hayırlı haberlerle gel güzel haberlerle inşallah boddişini gör özlemiştir seni :)
Allah yardımcin olsun insaallah güzel haberler alırsın
Güzel haberlerini bekliyoruuuz
Çok güzell haberlerCiktim kızlar. Elhamdülillah çok iyi bebis o kadar rahatladim ki
Uyuyodu doktor beni oksurte oksurte uyandirdi nasil hareket ediyo ya eli kolu
Ense kalinligini ölçtü gayet normal dedi. Önceki kontrolde 4 gün geri idi simdi tam haftasiyla uyumlu.
Bideeee erkeğe benziyor dedi
Ben kiz hissediyorum ama hayirlisi iyi olsun da cinsiyet hiiic gözümde değil.
Çok mutluyum elhamdülillah Rabbim ramazan hurmetine hepimizin bebisine Saglik afiyet versin vakti zamanında kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.
Bence cok fazla decavitin icinde butun vitaminler var zatenkızlarrr doktor bana decavit,gyno ferra sanol, devit verdi. folik asitinde bitene kadar onada devam et dedi. oda 18 tane kaldı. ben bunları sabah bir şeyler yiyip hepsini arka arkaya içiyorum bir zararı olur mu bilginiz var mı farklı saatlerde mi içmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?