5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım doktor bu 3 ilaci banada verdi.ama folik asitimi bırakırdı çünkü ferroda da folik asit mevcut.
Ferroyu ac karnına alıyorum 1saat sonra yemek yiyorum.decaviti kahvaltıdan hemen sonra.devitte yok karnına 9 damla gün aşırı alıyorum.doktorunun dedikleri bu şekilde.

devit bende de 9 damla tatlım. diğerlerini de senin dediğin gibi kullanayım en iyisii benimki anlatmadı çünkü

Kasıklarım ağrıyor o meşhur ağrı adet sancısı çekiyorum resmen. benim kontrol 2 hafta sonra çok merak ediyorum yaaa

Kizlar oruç tutma olayını dün doktoruma sordum 2. Trimester hamileliğin balayi normal hayatına devam edebilirsin ancak oruç tutacaksan 1 gün tut 1 gün ara ver yda 2 gün tut 1 gün ara ver cok susuz kalıp bedenin yorgun düşmesin dedi tutmak isteyenler icin yazayım dedimBenim Dusuk tehlikesi vardı 1 ay yattım simdi iyiymişiz cok sukur vitamin olarak da vinalac immunitum diye bi hap verdi günde bir defa kullanmak icin :)

Kasıklarım ağrıyor o meşhur ağrı adet sancısı çekiyorum resmen. benim kontrol 2 hafta sonra çok merak ediyorum yaaa

O agri hep olacak sanırım ya kanaman vs olmadıkça sorun olmuyor sanirim iyi duşun iyi olsun Rabbim bebeğini korur insallah

Arkadaşlar idrar ile birlikte kanama oldu bende bebekle işgili değildir inşallah sanıyorum idrar yolu enfeksiyonu oldum bana dua edin doktora gidiyorum şimdi...

Bebekle ilgili degildir insallah. Ben kum dokuyormusum benim de oyleydi. Rabbim sagsaglim kucagimiza aldirsin bebeklerimizi insallah

bende de sivilceler çıktı etrafımdakiler güzelleştin erkek dedi ama ben fark ediyordum sivilceler vs kız gibi geliyordu doktorum kız gibi dedi
Ay hadi inşalah bana da bugun arkadaşlar çok uyuyorum diynce kız o zaman kız uyutur dedi:) o kadarçok kız istiyorum ki kız dediklerinde çok hoşuma gidiyor

korkma canım gecer enfeksıyonun. benım proteinim 50+ cıkmıstı 4 gun ilaç kullanabıldım baya düşmüş dedı doktor koruma amaclı hamıleliğim boyunca enfeksıyon ılacı kullanıcam

Umarım geçer yoksa yarın doktordayım direkt
Benim hamile degilkende olur surekli idrarimda kan halada oluyo cunku mesane bolumum cok hassas kum dokuyo olabilirsin bol bol su ic bugun 3 lt falan yarinda doktor kesin bobrekleri yada idrar yollarini temizleyici bi ilac vericektir bebekle alakasi yok iciniz rahat olur hatta ben bi mantar olurum bi sistit (idrarda kan olmasinin adi sistit) bi mantar bi sistit alistim artik

Uyansin tabi ya hareketlerini goremeseydim içim içimi yerdi benim.

Seninki sabirsiz herhalde hemen buyuyim hemen dogayim mi diyoki :)

Bir ay sonra gel dedi. Ben arada yine sadaya gideyim diye düşünüyorum

Uyansin tabi ya hareketlerini goremeseydim içim içimi yerdi benim.

Seninki sabirsiz herhalde hemen buyuyim hemen dogayim mi diyoki :)

Bir ay sonra gel dedi. Ben arada yine sadaya gideyim diye düşünüyorum
Hemen büyümek istiyor Doktorundan memnunsan gerek yok bence canım,nurdan hanım fazla konuşmuyor, ki zaten ben de fazla konuşan doktorlardan hoşlanmam.Gerekli bilgiyi kısa ve öz versin o bana yetiyor.Eğer böyle bir beklentin varsa gelebilirsin aslında arada bir.

kızlar merhaba birşey sormak istiyorum tetenoz aşısı yaptırdınızmı yaptıracakmısınız benim doktoru yaptırmak istiyorsan yaptır dedi çok ucu açık bir cevap verdi bende sağlık ocağını arayıp soramadımm daha :):)

normal doğum yaptıracakların işine daha çok yaradığı söyleniyor. ben yaptıracağım sonuçta çocukkende yaptırdık bir zararını görmedim daha çok yarını gördüm. elim kesildiğinde acaba tetenoz olurmuyum diye aklıma bile gelmedi belli bir süre bağışıklık kazanıyoruz bu tür iğneler sayesinde.

Canım yaptırmak istiyosan yaptır diye bi cevap mı olur?? Benim bildiğim sezeryan falan olursan mikrop kapılmasın diye yapılan aşılardan bitanesi. Doktorun bi açıklama yapması gerekirdi. Bence yaptırmalısın ama senin kararın tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…