Korkma iltihap olmayabilir içini rahat tutArkadaşlar idrar ile birlikte kanama oldu bende bebekle işgili değildir inşallah sanıyorum idrar yolu enfeksiyonu oldum bana dua edin doktora gidiyorum şimdi...
bilmem verdi doktorum aile hekimi de iki şey yazacak demişti. folik asit bitene kadar zaten 3 yazmış oldu aile hekimime de uğrayıp soracağımBence cok fazla decavitin icinde butun vitaminler var zaten
Canım doktor bu 3 ilaci banada verdi.ama folik asitimi bırakırdı çünkü ferroda da folik asit mevcut.kızlarrr doktor bana decavit,gyno ferra sanol, devit verdi. folik asitinde bitene kadar onada devam et dedi. oda 18 tane kaldı. ben bunları sabah bir şeyler yiyip hepsini arka arkaya içiyorum bir zararı olur mu bilginiz var mı farklı saatlerde mi içmeliyim
devit bende de 9 damla tatlım. diğerlerini de senin dediğin gibi kullanayım en iyisii benimki anlatmadı çünküCanım doktor bu 3 ilaci banada verdi.ama folik asitimi bırakırdı çünkü ferroda da folik asit mevcut.
Ferroyu ac karnına alıyorum 1saat sonra yemek yiyorum.decaviti kahvaltıdan hemen sonra.devitte yok karnına 9 damla gün aşırı alıyorum.doktorunun dedikleri bu şekilde.
Kasıklarım ağrıyor o meşhur ağrı adet sancısı çekiyorum resmen.benim kontrol 2 hafta sonra çok merak ediyorum yaaa
Arkadaşlar idrar ile birlikte kanama oldu bende bebekle işgili değildir inşallah sanıyorum idrar yolu enfeksiyonu oldum bana dua edin doktora gidiyorum şimdi...
Doktorum ilk 3 ay normal demişti. Ama 3 ay bitti. Hem bu diğerlerine pek benzemiyorO agri hep olacak sanırım yakanaman vs olmadıkça sorun olmuyor sanirim iyi duşun iyi olsun Rabbim bebeğini korur insallah
Ay hadi inşalah bana da bugun arkadaşlar çok uyuyorum diynce kız o zaman kız uyutur dedi:) o kadarçok kız istiyorum ki kız dediklerinde çok hoşuma gidiyorbende de sivilceler çıktı etrafımdakiler güzelleştin erkek dedi ama ben fark ediyordum sivilceler vs kız gibi geliyordu doktorum kız gibi dedi
Benimde oluyo belime kadar vuruyo agri ozellikle cok yurudugumde agir kaldirdigimda.normal diye dusunuyorum bisure sonra geciyo cunku:)Doktorum ilk 3 ay normal demişti. Ama 3 ay bitti. Hem bu diğerlerine pek benzemiyor
Umarım geçer yoksa yarın doktordayım direktBenimde oluyo belime kadar vuruyo agri ozellikle cok yurudugumde agir kaldirdigimda.normal diye dusunuyorum bisure sonra geciyo cunku:)
korkma canım gecer enfeksıyonun. benım proteinim 50+ cıkmıstı 4 gun ilaç kullanabıldım baya düşmüş dedı doktor koruma amaclı hamıleliğim boyunca enfeksıyon ılacı kullanıcamBende 3bucukta doktora gidicem malesef idrarimda protein 2arti çıktı iyi bisi değilmiş inşallah bebegime bi sorun olmaz sizlere nacizane tavsiyem ayda bi kan ve idrar tahlili yapın benim bisiyim yokken oldu. Dua edin kasık ağrım hala var geçmedi inşallah bebeğim yaramazlık yapıyordurda ondan ağrıyordur.bide cinsiyet belli olur mu ki ya hep kız bebek gibi geliyor içime hayallerime
Benim hamile degilkende olur surekli idrarimda kan halada oluyo cunku mesane bolumum cok hassas kum dokuyo olabilirsin bol bol su ic bugun 3 lt falan yarinda doktor kesin bobrekleri yada idrar yollarini temizleyici bi ilac vericektir bebekle alakasi yok iciniz rahat olur hatta ben bi mantar olurum bi sistit (idrarda kan olmasinin adi sistit) bi mantar bi sistit alistim artikUmarım geçer yoksa yarın doktordayım direkt
Çok güzell haberlergözün aydın canımm . kıyamam ya uyandırmasaydı keşke kıyamam
Bu işte bir terslik var erkek hissedene kız kız hissedene erkek diyor doktorlarben anlamadım bu işten şakabiryana hayrlı sağlıklı evlat olsun yavrularımız.Gününde gitmesi çok güzel bemim ki de gününden 4 gün kadar ileride gidiyor maşallah da niye böyle gidiyor onu anlamış değilim.Bir daha ne Zaman gel Dedi Can'ım?
Hemen büyümek istiyorUyansin tabi ya hareketlerini goremeseydim içim içimi yerdi benim.
Seninki sabirsiz herhalde hemen buyuyim hemen dogayim mi diyoki :)
Bir ay sonra gel dedi. Ben arada yine sadaya gideyim diye düşünüyorum
normal doğum yaptıracakların işine daha çok yaradığı söyleniyor. ben yaptıracağım sonuçta çocukkende yaptırdık bir zararını görmedim daha çok yarını gördüm. elim kesildiğinde acaba tetenoz olurmuyum diye aklıma bile gelmedi belli bir süre bağışıklık kazanıyoruz bu tür iğneler sayesinde.kızlar merhaba birşey sormak istiyorum tetenoz aşısı yaptırdınızmı yaptıracakmısınız benim doktoru yaptırmak istiyorsan yaptır dedi çok ucu açık bir cevap verdi bende sağlık ocağını arayıp soramadımm daha :):)
Canım yaptırmak istiyosan yaptır diye bi cevap mı olur?? Benim bildiğim sezeryan falan olursan mikrop kapılmasın diye yapılan aşılardan bitanesi. Doktorun bi açıklama yapması gerekirdi. Bence yaptırmalısın ama senin kararın tabikızlar merhaba birşey sormak istiyorum tetenoz aşısı yaptırdınızmı yaptıracakmısınız benim doktoru yaptırmak istiyorsan yaptır dedi çok ucu açık bir cevap verdi bende sağlık ocağını arayıp soramadımm daha :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?