5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Benim de oğluşum olur inşallah. Ben de hep limon vs. Yiyorum. Normal de tatlıyı çok severim. Ama şimdi ııh ıııı.. Bu yüzden kız olacakmış gibi geliyor
Bende burda bi kere yaZmistim 19 - 20. Haftadan den once bebegi hissetmeniz imkansiz onlar bagirsak hareketleri diye kim oldugunu hatirlamiyorum simdiye kadar hissetmedigim hareketleri simdimi hissediyorum demisti halbuki ilk hamileligi simdiye kadar hissetmedigini simdi hissediyor dogal olarak ama anlasilamadim bence bulasma canim:):)

Valla ben kizimda tatliyi hic sevmem hep tatli yemis

Bugün Doktra sordum ,seğirme gibi günde bir veya 2 kere hissediyorum Bebek mi diye ,evet Bebek artık hissedebilirsin Dedi birde bebeğin hareketlerine bağlı, çok hareketli bizimki maşallah.Birde kilom yok benim ,belki o yüzden de erkenden hissediyor olabilirim.Kalp atışını duymak bambaşka birşey ,cihazdan bende alıcaktım ama gerek duymuyorum artık onun yerine şimdiden güzel Bebek telsizlerinden Alcam.Çok sabır gerektiren bir bekleyiş ,Rabbim hayrlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben söylemiştim.Bugün özellikle doktoruma sordum çok hareketli bir Bebek ,Bebek hareketleri Dedi.Birde kilo ve deri meselesi de varmış yani derisi kalın kilolu insanlar yağın kalınlığından dolayı daha geç hissediyorlar ama benim böyle bir problemim olmadığı için çok şükür az da olsa Arada bir hissetmek güzel

Senmiydin o tesadufe bak ikimizde sana 18 den once hissedemezsin demisiz ama doktorun hissedebilirsin demis tıptada gelismeler olmus demekki :)sen zaten 9. Haftadan beri hissediyosun yanlis hatirlamiyorsam
Bu arada gebelikte kilo almak yaglanmak bi problem degildir ilerde alicagin kilolari dusunursek bunu bi problem olarak gormemelisin

aynen valla şu riskli dönemler geçse de bir rahatlasak neyse doktora gittik baktı bebiş sağlıklı çok şükür etkilenmemiş ama progestana devam dedi kanama bitene kadar bende çalışıyorum 2 gün rapor aldım dinlenicem evde. Bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenlere de hayırlı olsun darısı başımıza

Benim zaten problemim yok kilo konusunda,kilosu olanlar düşünsün Doktorum yağlı göbekte bebeği hissetmek çok zor Dedi ve komşum da bu yüzden bebeğini 5.ayında hissetmiş ki zaten tıptan haberlerde de bunun gibi bir çok örnek var.9.haftadan beri hissettiğimde bebekmiş bu arada

Tibben 16. haftadan itibaren anne adayi hisseder ha daha kucuk hissedilen genelde bagirsak hareketi cunku o daha bagirsaklari iticek kadar guclu deil o onlara baski uyguluyo biz bagirsagi hissediok yani ama heyecanli bekleyis tabi hepimiz yatip onlardan gelicek bi isareti beklioz :) ne yalan soyleyim elim karnimda bekliom ben :) raporluyum 1 aydir zaten onumuzdeki ayda raporluyum :) hissedebilenler ne sansli benimki 2 gun onceki kontrolde takla atiodu ama ben hic bise hissetmiom :)

Bu arada benimde herseyim sag tarafta olup bitiyo gece ani dondugumde sag tarafima kramp giriyo cok yurudugumde sag kalcam agrio zaten veledimde sağ tarfimda bakalim bizimkinide daha bilmiok ogrenseydik allahin izniyle :)

Tamam canim anladim ben seni

Eger

Eger dr yarin cinsiyet icin bi tahminde bulunursa yazarim sana

Gercekten mi canimmm, ben ileriki aylarda su onemli saniyordum yat dedi diye hem ayaga kalkmamak hemde wc de kanamayi gorurum diye suyu onemsemedim ben, Allah razi olsun uyardigin icin, bir litre anca iciyordum, hemen dikkat etcem bu konuda artik

Bende agzimi cok actim, her sorana iyiyim rahatim niye dediysem simdi dusuk riskiyle karsi karsiyayim, duyan sasirdi ve kimsede maslh demedi, iyisin rahatsin yani dediler hep. Yuregim agzimda yasiyorum simdi de

Riskli donem 12. haftadan sonra mi bitiyor yoksa 14-15. hafradan sonra mi, evde dinlencem bende ama rapor bitince agrim olsada devam etcem calismaya

kızlar benim ara ara sağ böbreğime feci ağrı giriyor kramp gibi, başka yaşayanlar var mı inşallah yarın unutmam doktora sorarım ikili test sonuölarını almaya gideceğim de. bide yarın ikili test sonucu için gittiğimde bebeğimi görmek istersem gösterir mi ki? sonuç almaya gittiğinde gören oldu mu? sanırım göstermez ama geçen hafta bakmıştık der

Biz bugün gittik canım sonucu almaya ,daha ben söylemeden doktorum bebeğine de bakalım dedi.İnşallah anlayışlı anına denk gelir çünkü biz anne adaylarının psikolojileri gerçekten çok hassas.Eğer böyle bir teklif de bulunmazsa sen görmek istiyorum görebilirmiyim diye sor geri çevirmez herhalde,inşallah sonuçlarında güzel çıkar yarın Mutlu haberlerle gel

ay inşallah canım çok görmek istiyorum fıstığımı içerde ultrason cihazı dururken girip çıkmak istemiyorum. diyeyim belki iyi anına denk gelir inşallah sağlıklıdır bebişim

Bu arada benimde herseyim sag tarafta olup bitiyo gece ani dondugumde sag tarafima kramp giriyo cok yurudugumde sag kalcam agrio zaten veledimde sağ tarfimda bakalim bizimkinide daha bilmiok ogrenseydik allahin izniyle :)

Şu sağda ise erkek, sol da ise kız olayını anlamadım ben doktor hangi tarafta olduğunu bile söylemedi ki.
Erkek ya da kız olacağını kadının hiçbir organı belirleyemez, babadan gelen sperm sadece belirleyebilir cinsiyeti Buda ekşi, tatlı olayı gibi bişii

canım bide seninkinin cinsiyeti belli olmuş muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…