5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar cinsiyetle ilgili tek bir bilimsel belirti duydum hatta bende de doğru çıktı. Kız olunca bizim salgıladığımız bir hormon sürekli bulantı kusma yapıyormuş. erkekse daha az yapıyormuş. Benim çok bulantım kusmam olmadı mesela hatta 5 kilo aldım ilk 3 ayda bu yüzden. bir tek bu belirti tıbbi bir belirtiymiş gerisi hurafe diyor doktorlar

canım bide seninkinin cinsiyeti belli olmuş muydu
Doktorum ve 2 li testi yapan ultrason daki doktor mu artık hemşiremiydi bilmiyorum ikisi de Kıza benziyor Dedi canım ama 3 hafta sonra netleşecekmiş.Eşim de görür görmez erkeğe benziyor Dedi bakalım hangisi çıkacak

Ama benimki erkek canim cikti kusmaktan bunye meselesi bence

Gözünüz aydın canım

çok garip bir olay bende bu tezi çürütürüm :) Öldüm kusmaktan üç ay hala akşamları cok fenayım geçmedi bulantım kusmam kilo da alamadım bu sebepten bnmki de erkek :) :) bu hamilelik bambaşka bişey kafa yorsakta illa bir çıkıntı cıkıyor baknz ben :) :)

kızlar ikili test çıkmış riskimiz çok düşük çok şükür. darısı bekleyenlerin başına. bu ikili testte hangi değere bakılıp cinsiyet tahmini yapılıyordu kaçın üstü neydi acaba

kızlar çok fenayım kulaklarımdan bile ateş çıkıyor midem o kadar çok yanıyor ki ne yapacağımı bilemiyorum yarın doktoruma gidicem ikili taramam var

kızlar çok fenayım kulaklarımdan bile ateş çıkıyor midem o kadar çok yanıyor ki ne yapacağımı bilemiyorum yarın doktoruma gidicem ikili taramam var
Günaydın canım mide yanmasına sade maden suyu içebilirsin bana iyi geliyo, ateşinmi var yoksa ateşmi basıyo? Eğer ateşin varsa hamilelikte belli bi derecenin üstü riskli acile git, eğer ateş basıyosa ona yapçak bişi yok bana hergün yarım saat oluyo oda adet olamayıp kirli kanın vücudumuzda dolaşmasından kaynaklı. Düşük riskin geçti inşallah dimi?

kızlar ikili test çıkmış riskimiz çok düşük çok şükür. darısı bekleyenlerin başına. bu ikili testte hangi değere bakılıp cinsiyet tahmini yapılıyordu kaçın üstü neydi acaba
Gözün aydın canım. İkili testten cinsiyet tahmini yapıldığını ilk kez duyuyorum, varmıki öyle bişey ben 12. haftan 16. haftaya kadar boşunamı bekledim yaniiiiii

sanki öyle hatırlıyorum yanlış hatırlıyo oılabilirim benimkine kız gibi dedi zaten kız bekliyorum da varsa burdan da baayım demiştim

O
nunla da alakası yok bence. Etrafımda kaç kız annesi duydum çok rahat geçirmiş hiç bir belirti vs aynı olmuyo bünyeye bağlı bi durum o bulantı olması ya da olmaması

FBHCG sonucu 50 nin altındaysa erkek üzerindeyse kız deniliyor

Kızlar ben bu zamana kadar 1 kilo almıştım onu da vermişim.Şuan aynı kilomdayım karnım hafif belli.Kilo almamam normal mi ? tedirgin olmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…