5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar ben bu zamana kadar 1 kilo almıştım onu da vermişim.Şuan aynı kilomdayım karnım hafif belli.Kilo almamam normal mi ? tedirgin olmaya başladım.
Canım normal meraklanma ben 5 kilo verdim ilk öğrendiğimden bu yana sürekli cıkarıyorum yediklerimi

Kızlar ben bu zamana kadar 1 kilo almıştım onu da vermişim.Şuan aynı kilomdayım karnım hafif belli.Kilo almamam normal mi ? tedirgin olmaya başladım.
Bence bu zamana kadar almadan da sıkıntı yoktur bundan sonra alırsın ama.yemen falan nasil

mide yanması ya içimden gelen bi yangın yemek borusundan kulaklara vuruyor resmen. şükür iki gündür kanamam gelmiyor. yarın kendi doktoruma gidicem inşallah hem ikili tarama hem kontrol için inşallah iyi çıkar hepsi

Hmm maden suyunu dene canım malesef mide yanması vs oluyo ve ben 16+4 üm daha fazla oluyo şişkinlik çok oluyo resmen 7 aylık gibi oluyorum ve o gaz sancısı mahvediyo. Mecburen çekiyoruz onlar sağlıklı olsunlarda insan daha ne isterki. Kanamanın bitmesine çok sevindim inşallah tekrarlamaz ve inşallah tüm sonuçların iyi çıkar canım.

sorma ya o gaz çok fena yani. sodayı yudum yudum içerim burada da niyetliler var işe başladım o yüzden işyerinde içmek istemiyorum. haklısın inşallah sağlıklı olsunlar değini gibi.

Yaaa ise gitmesek olmaz mi, 3 ay dolana bari hamileyken calismasak, evde oturmuyoruz yatiyoruz ama ise gitmk zorunda kaliyoruz, bende bisure raporluyum ama ise doncem sonra

ben 3 haftadır raporluydum baktım kanamam bitti geleyim dedim ama zorlanıyorum akşam 5 te bile direk yatıyorum eve gidince keraatte kalkıyorum hiç kafam kalkmıyor ya
bence hamilelere hep izin olması lazım

FBHCG sonucu 50 nin altındaysa erkek üzerindeyse kız deniliyor
Benim sonuçlarımda değerler farklı yazıyor anlamadım canım ya 50 nin üstü mü altı mı ,bi bakabilirmisin rica etsem

Eklentiler

• image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 184
Benim de hiç bulantim olmadı canım ama bebisim kız bu da hurafe çıktı

Baktım tatlım 2.04 yazan yer.buna göre erkek çıkıyor :)
Sağol kuşum Allah razı olsun doktor kız gibi Dedi eşim erkeğe benziyor gördüm diyor bakalım 3 hafta sonra gösterirse artık,sabırsızlıkla bekliyoruz ikisi de olsa başım gözün üstüne sağlıklı olsun yeterli ama insan minik minik kıyafetler almak istiyor ya

Zaten tibbi bi bilgi deil ki bu eskilerin bu zamana kadar oyle sklikla denk gelmis onlarda boyle demis yani ayni tatli eksi olayi gibi evet

Kızlar bulantı yok artık bide ben hicbirsey hissetmiyorum kuruntumu yapıyorum ya korkuyorum cok

Amin tatlım senden de.
Bakalım doğru cikacak mi :)
Aynen artık öğrenelim insan çok merak ediyor.
Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah

Kızlar bulantı yok artık bide ben hicbirsey hissetmiyorum kuruntumu yapıyorum ya korkuyorum cok
Canim bende senin gibiyim hiç bişey hissetmiyorum eskisi gibi değil yani
Biran önce hissetsek de bidik ları içimiz daha rahat olsa.
Annee ben burdayım deseler tekmelerle :)
Ama rabbime emanet kötü dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…