Canım normal meraklanma ben 5 kilo verdim ilk öğrendiğimden bu yanaKızlar ben bu zamana kadar 1 kilo almıştım onu da vermişim.Şuan aynı kilomdayım karnım hafif belli.Kilo almamam normal mi ? tedirgin olmaya başladım.
Bence bu zamana kadar almadan da sıkıntı yoktur bundan sonra alırsın ama.yemen falan nasilKızlar ben bu zamana kadar 1 kilo almıştım onu da vermişim.Şuan aynı kilomdayım karnım hafif belli.Kilo almamam normal mi ? tedirgin olmaya başladım.
Günaydın canım mide yanmasına sade maden suyu içebilirsin bana iyi geliyo, ateşinmi var yoksa ateşmi basıyo? Eğer ateşin varsa hamilelikte belli bi derecenin üstü riskli acile git, eğer ateş basıyosa ona yapçak bişi yok bana hergün yarım saat oluyo oda adet olamayıp kirli kanın vücudumuzda dolaşmasından kaynaklı. Düşük riskin geçti inşallah dimi?
Hmm maden suyunu dene canım malesef mide yanması vs oluyo ve ben 16+4 üm daha fazla oluyo şişkinlik çok oluyo resmen 7 aylık gibi oluyorum ve o gaz sancısı mahvediyo. Mecburen çekiyoruz onlar sağlıklı olsunlarda insan daha ne isterki. Kanamanın bitmesine çok sevindim inşallah tekrarlamaz ve inşallah tüm sonuçların iyi çıkar canım.mide yanması ya içimden gelen bi yangın yemek borusundan kulaklara vuruyor resmen. şükür iki gündür kanamam gelmiyor. yarın kendi doktoruma gidicem inşallah hem ikili tarama hem kontrol için inşallah iyi çıkar hepsi
Ahhh şu bulantılar geçse de rahatlasak biraz canımCanım normal meraklanma ben 5 kilo verdim ilk öğrendiğimden bu yanasürekli cıkarıyorum yediklerimi
İnşallah canım, yemem de sıkıntılı iştahsızlık hala sürüyor.Bazı yiyeceklere karşı çok tiksinti başladı mesela.Bence bu zamana kadar almadan da sıkıntı yoktur bundan sonra alırsın ama.yemen falan nasil
Bu zamandan sonra insallah geçer canim.canını sıkma bol bol kilo alicaz ilerleyen zamanlarda :)))İnşallah canım, yemem de sıkıntılı iştahsızlık hala sürüyor.Bazı yiyeceklere karşı çok tiksinti başladı mesela.
İnşallah tatlım korkudan birşey yiyemiyorumAhhh şu bulantılar geçse de rahatlasak biraz canım
Hmm maden suyunu dene canım malesef mide yanması vs oluyo ve ben 16+4 üm daha fazla oluyo şişkinlik çok oluyo resmen 7 aylık gibi oluyorum ve o gaz sancısı mahvediyo. Mecburen çekiyoruz onlar sağlıklı olsunlarda insan daha ne isterki. Kanamanın bitmesine çok sevindim inşallah tekrarlamaz ve inşallah tüm sonuçların iyi çıkar canım.
Yaaa ise gitmesek olmaz mi, 3 ay dolana bari hamileyken calismasak, evde oturmuyoruz yatiyoruz ama ise gitmk zorunda kaliyoruz, bende bisure raporluyum ama ise doncem sonra
Benim sonuçlarımda değerler farklı yazıyor anlamadım canım ya 50 nin üstü mü altı mı ,bi bakabilirmisin rica etsemFBHCG sonucu 50 nin altındaysa erkek üzerindeyse kız deniliyor
Benim de hiç bulantim olmadı canım ama bebisim kızKızlar cinsiyetle ilgili tek bir bilimsel belirti duydum hatta bende de doğru çıktı. Kız olunca bizim salgıladığımız bir hormon sürekli bulantı kusma yapıyormuş. erkekse daha az yapıyormuş. Benim çok bulantım kusmam olmadı mesela hatta 5 kilo aldım ilk 3 ayda bu yüzden. bir tek bu belirti tıbbi bir belirtiymiş gerisi hurafe diyor doktorlar
Baktım tatlım 2.04 yazan yer.buna göre erkek çıkıyor :)Benim sonuçlarımda değerler farklı yazıyor anlamadım canım ya 50 nin üstü mü altı mı ,bi bakabilirmisin rica etsem
Sağol kuşum Allah razı olsunBaktım tatlım 2.04 yazan yer.buna göre erkek çıkıyor :)
Zaten tibbi bi bilgi deil ki bu eskilerin bu zamana kadar oyle sklikla denk gelmis onlarda boyle demis yani ayni tatli eksi olayi gibi evetŞu sağda ise erkek, sol da ise kız olayını anlamadım bendoktor hangi tarafta olduğunu bile söylemedi ki.
Erkek ya da kız olacağını kadının hiçbir organı belirleyemez, babadan gelen sperm sadece belirleyebilir cinsiyetiBuda ekşi, tatlı olayı gibi bişii
Benim biraz cikti 15. Haftamdayim ama aksamlari bir sisiyor gobegim 6 aylik gibi :) :)Kizlarr gunaydinnn karinlariniz kacinci hafta cikmaya basladi
Amin tatlım senden de.Sağol kuşum Allah razı olsundoktor kız gibi Dedi eşim erkeğe benziyor gördüm diyor bakalım 3 hafta sonra gösterirse artık,sabırsızlıkla bekliyoruz ikisi de olsa başım gözün üstüne sağlıklı olsun yeterli ama insan minik minik kıyafetler almak istiyor ya
Canim bende senin gibiyim hiç bişey hissetmiyorum eskisi gibi değil yaniKızlar bulantı yok artık bide ben hicbirsey hissetmiyorum kuruntumu yapıyorum ya korkuyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?