5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

İnan
Canim bende senin gibiyim hiç bişey hissetmiyorum eskisi gibi değil yani
Biran önce hissetsek de bidik ları içimiz daha rahat olsa.
Annee ben burdayım deseler tekmelerle :)
Ama rabbime emanet kötü dusunme
Kafama nasil takıyorum anlatamam dediğin gibi anlamanın yolu da yok ki.randevuma 1 hafta var nasıl geçecek bu zaman kızlar ya dokuz dogurma diye buna derim yani

İnan

Kafama nasil takıyorum anlatamam dediğin gibi anlamanın yolu da yok ki.randevuma 1 hafta var nasıl geçecek bu zaman kızlar ya dokuz dogurma diye buna derim yani
Anliyorum canim ama bak kafana taktikca daha buyuyecek dusuncelerin.kendini rahatlatmaya calis.hemen gecer zaman ins.sende bebisini gorup rahatlarsin.
En azından bu zamanlarını kötü geçirme.

Kızlar bulantı yok artık bide ben hicbirsey hissetmiyorum kuruntumu yapıyorum ya korkuyorum cok
Can'ım forumun başından beri sürekli kötü düşünüyorsun sürekli streslisin herkesin yaşadığı belirtilerde bile panik oluyor korkuyorsun biliyorum daha önce kötü bişey yaşadın ama lütfen böyle yapma bebeğine de sana da zarar bu kadar karamsar olma lütfen biraz rahat ol tadını çıkar iyi düşün iyi olsun bol bol dua et kaygılanma artık kızacağım bak:)bundan sonra güzel yazılar görmek istiyorum senden :):):)

Kizlar bu bebisimizin kalp seslerini dinledigimiz cihazin adi neydi ?

Ayyy bende diodum bendemi anormallik var die gunduz benimkide elinle dokununcaa hafif siskinligi belli aksam olunca muberak dedigin gibi dahada buyuyu
Bol su icmek lazim ya iste sisiyoruz aksama kadar benim bide midemde cok gaz ve bulanti oluyo aksam yemekten sonra nefes alamiyorum 2 lokma yiyorum bulantidan zaten nefesim daraliyo ondada huzur bulamiyorum

V Vinim hakli asya_01 bu kadar olumsuz olma. Bize düşen dua ve tevekkül biz tedbirimizi alip Rabbime dayandiktan sonra korkacak hic bi şey yok Allahin izniyle. Bizim elimiz ulasmiyo bilmiyoruz görmüyoruz ama onun her halini bilen gören koruyup kollayan bir yaradan var ona siginmak ondan istemek lazim. Diğer turlu kendine de bebeğine de eziyet ediyorsun.

Kızlar bulantı yok artık bide ben hicbirsey hissetmiyorum kuruntumu yapıyorum ya korkuyorum cok

Bende gecen hafta senle ayni psikolojiye girdim dedim hicbisey hissetmiyorum bombos gibiyim hic bir belirtim yok kesin bisi oldu falan dedim bugündu randevum sabah dr dan geldim cok saglikli ve kipir kipir eli ayagi 2 dk durmuyo. Yani velhasil kelam guzel arkadasim o tamamen bizim kuruntumuz

ben 3 haftadır raporluydum baktım kanamam bitti geleyim dedim ama zorlanıyorum akşam 5 te bile direk yatıyorum eve gidince keraatte kalkıyorum hiç kafam kalkmıyor ya
bence hamilelere hep izin olması lazım
3 hafta ne ki, bize ogrendikten sonra 3 ay izin verilmeli. Ne kolum ne kafam kalkiyo, isede gidince bulantim olmasada yorgunluktan bisey yiyesim gelmiyo. Onemli olan ilk 3 ayimizi biz hormonlarin verdigi yorgunluk yaninda isten gelen yorgunluk dolasiylada sadece dinlenemeye calisarak gecirebiliyoruz, oysa bizim icin uykunun dengeli beslenmenin onemi cok buyuk. Ben bulanti yasamama ragmen( sukur) ayni kilodayim hala cunku bos zamanda hemen yatiyorum buarada kanamanin durmasinada sevindim cnm

Arkadaslar benim baya bir demir eksikligim cikti dr da bana demir yazdi amma velakin kucuk siseler icerisinde sivi surup gibi şaseler. Ben hap beklerken icmelik cikti. Sizin demir haplari nasil?

Arkadaslar benim baya bir demir eksikligim cikti dr da bana demir yazdi amma velakin kucuk siseler icerisinde sivi surup gibi şaseler. Ben hap beklerken icmelik cikti. Sizin demir haplari nasil?

Canım normalde hap şeklinde kan ilacı veriliyor ama sanırım senin kan değerin bir hayli düşük ondan şişe olan kan ilacından vermiştir. Geçmiş olsun...

bende işe başladım ama yine lekelenmem geldi ya
dediğin gibi yorgunluk fena yapıyor. eve gidiyorum 5.30 hemen üzerimi değiştirip yatak sonra keraate kadar uyuyorum ölü gibi kalkıyorum tekrar yatıyorum. bende yemek içmek fena oldu ya et ve süt ürünleri yok maalesef hayırlısı olsun hakkımızda Allah a emanet yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…