Kafama nasil takıyorum anlatamam dediğin gibi anlamanın yolu da yok ki.randevuma 1 hafta var nasıl geçecek bu zaman kızlar ya dokuz dogurma diye buna derim yaniCanim bende senin gibiyim hiç bişey hissetmiyorum eskisi gibi değil yani
Biran önce hissetsek de bidik ları içimiz daha rahat olsa.
Annee ben burdayım deseler tekmelerle :)
Ama rabbime emanet kötü dusunme
Anliyorum canim ama bak kafana taktikca daha buyuyecek dusuncelerin.kendini rahatlatmaya calis.hemen gecer zaman ins.sende bebisini gorup rahatlarsin.İnan
Kafama nasil takıyorum anlatamam dediğin gibi anlamanın yolu da yok ki.randevuma 1 hafta var nasıl geçecek bu zaman kızlar ya dokuz dogurma diye buna derim yani
Can'ım forumun başından beri sürekli kötü düşünüyorsun sürekli streslisin herkesin yaşadığı belirtilerde bile panik oluyor korkuyorsun biliyorum daha önce kötü bişey yaşadın ama lütfen böyle yapma bebeğine de sana da zarar bu kadar karamsar olma lütfen biraz rahat ol tadını çıkar iyi düşün iyi olsun bol bol dua et kaygılanma artık kızacağım bak:)bundan sonra güzel yazılar görmek istiyorum senden :):):)Kızlar bulantı yok artık bide ben hicbirsey hissetmiyorum kuruntumu yapıyorum ya korkuyorum cok
Ayyy bende diodum bendemi anormallik var die gunduz benimkide elinle dokununcaa hafif siskinligi belli aksam olunca muberak dedigin gibi dahada buyuyuBenim biraz cikti 15. Haftamdayim ama aksamlari bir sisiyor gobegim 6 aylik gibi :) :)
Bol su icmek lazim ya iste sisiyoruz aksama kadar benim bide midemde cok gaz ve bulanti oluyo aksam yemekten sonra nefes alamiyorum 2 lokma yiyorum bulantidan zaten nefesim daraliyo ondada huzur bulamiyorumAyyy bende diodum bendemi anormallik var die gunduz benimkide elinle dokununcaa hafif siskinligi belli aksam olunca muberak dedigin gibi dahada buyuyu
Kızlar bulantı yok artık bide ben hicbirsey hissetmiyorum kuruntumu yapıyorum ya korkuyorum cok
3 hafta ne ki, bize ogrendikten sonra 3 ay izin verilmeli. Ne kolum ne kafam kalkiyo, isede gidince bulantim olmasada yorgunluktan bisey yiyesim gelmiyo. Onemli olan ilk 3 ayimizi biz hormonlarin verdigi yorgunluk yaninda isten gelen yorgunluk dolasiylada sadece dinlenemeye calisarak gecirebiliyoruz, oysa bizim icin uykunun dengeli beslenmenin onemi cok buyuk. Ben bulanti yasamama ragmen( sukur) ayni kilodayim hala cunku bos zamanda hemen yatiyorumben 3 haftadır raporluydum baktım kanamam bitti geleyim dedim ama zorlanıyorum akşam 5 te bile direk yatıyorum eve gidince keraatte kalkıyorum hiç kafam kalkmıyor ya
bence hamilelere hep izin olması lazım
angeltalk tu sanırım canımKizlar bu bebisimizin kalp seslerini dinledigimiz cihazin adi neydi ?
FBHCG sonucu 50 nin altındaysa erkek üzerindeyse kız deniliyor
Arkadaslar benim baya bir demir eksikligim cikti dr da bana demir yazdi amma velakin kucuk siseler icerisinde sivi surup gibi şaseler. Ben hap beklerken icmelik cikti. Sizin demir haplari nasil?
Mrb canım ikili testte beta hcg bölümü var orda değerin kaçsanki öyle hatırlıyorum yanlış hatırlıyo oılabilirim benimkine kız gibi dedi zaten kız bekliyorum da varsa burdan da baayım demiştim
Aynen öyle :) hayırlısı olsun ins.benim F-BETA-HCG 128 o zaman kız öyle bişey olursa prensesim için çok sevinitim kız kardeş çok istiyor.oğlum olursada degişik olmus olur :)
Sagol canım cinsiyeti ne peki ? Rabbim gönlünüze göre versin insallahHayrlı sabahlar güzel en anne adaylarıHayrlı olsun A Ask sana benzer
Biz de bugün eşimle gidiyoruz bebeğimizi görmeye,bir hafta önce ikili testimiz yapıldı internetten kontrol ediyorum hala çıkmamış ,1 hafta sonda çıkacak demişlerdi
Geçen hafta gittiğimizde doktorum ve ultrason odasında ikili testimi yapan doktor kıza benziyor Dedi ama 15.haftada kesinleşir dediler.yani cinsiyeti henüz kesin değil canım bakalım hayrlısı olsunSagol canım cinsiyeti ne peki ? Rabbim gönlünüze göre versin insallah
3 hafta ne ki, bize ogrendikten sonra 3 ay izin verilmeli. Ne kolum ne kafam kalkiyo, isede gidince bulantim olmasada yorgunluktan bisey yiyesim gelmiyo. Onemli olan ilk 3 ayimizi biz hormonlarin verdigi yorgunluk yaninda isten gelen yorgunluk dolasiylada sadece dinlenemeye calisarak gecirebiliyoruz, oysa bizim icin uykunun dengeli beslenmenin onemi cok buyuk. Ben bulanti yasamama ragmen( sukur) ayni kilodayim hala cunku bos zamanda hemen yatiyorumbuarada kanamanin durmasinada sevindim cnm
Hayırlısı olsun saglikli olsundaGeçen hafta gittiğimizde doktorum ve ultrason odasında ikili testimi yapan doktor kıza benziyor Dedi ama 15.haftada kesinleşir dediler.yani cinsiyeti henüz kesin değil canım bakalım hayrlısı olsun
Nerede yasiyorsunuz ?Geçen hafta gittiğimizde doktorum ve ultrason odasında ikili testimi yapan doktor kıza benziyor Dedi ama 15.haftada kesinleşir dediler.yani cinsiyeti henüz kesin değil canım bakalım hayrlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?