5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ben de yaşadım canım 2-3 gün sürdü aradım sordum normal dedi fazla yorulma bi de bol su ic düzelir dedi. Hakkaten öyle de geçti çok kötü bi ağrı ama

Bence bu da hurafe yan komşumun 3 kızı var hep özenmişimdir midesi bulanıp nazlananlara der. Hiç bulantısı olmamıs. Benim çok oldu ama henüz cinsiyeti bilmiyorum haftaya inşallah

Canım et ve süt ürünleri bu haftadan sonra çok önemli azıcık zorla kendini 12.haftadan sonra protein, kalsiyum alman çok önemli ben zorlaya zorlaya et yemeye başladım artık maşallahım var. Bebeğin için düşün ve azıcıkta olsa zorla. Lekelenmen için doktorunu aradınmı peki istirahat süresini uzatsa daha iyi olur sanki.

2 hafta çnce gtmıstım doktora bıdahakı randevum bu ayın sonunda
Aslında 13.haftada görebiliyolar ama değişebilir veya yanlışlık olmasın diye kesinleşmesini bekliyolar, 14.haftamda prof. gittiğimde bu haftada söyleyemem demişti ne sinir olmuştum ama sonunda öğrendimm. Sağlıklı olsunda geç öğrenelim olsun artık, 2 haftan kalmış şunun şurasında. Öğrenince haber vermeyi unutma

hemmen haber verıcem üstelık benım doktorum bellı olmayabılır bakıcaz dedı ay sonu ıcın bıle

İnan
Canim bende senin gibiyim hiç bişey hissetmiyorum eskisi gibi değil yani
Biran önce hissetsek de bidik ları içimiz daha rahat olsa.
Annee ben burdayım deseler tekmelerle :)
Ama rabbime emanet kötü dusunme
Kafama nasil takıyorum anlatamam dediğin gibi anlamanın yolu da yok ki.randevuma 1 hafta var nasıl geçecek bu zaman kızlar ya dokuz dogurma diye buna derim ya
Evett haklısınız ilk kaybim da çok kötü günler yaşadık eşimle kv den çok eziyet gördüm çocuk mevzusu yüzünden bunlar hep etken.çok haklısınız zaten bişey olacak sa bizim dememizle engellenicek bişey de değil ama sürekli tedirginlik yaşıyorum atmam lazım bunu ustumden

Lekelenmen varsa doktora git cnm, hic erteleme, hemde rapor verir ve sizin icin cok iyi olur sen ve bebegin icin, zaten rapor zor veriyorlar, senin lekelenmen varsa hic durma bence. Benim kanamam durdu sukur, ama tekrar baslarsa hic beklemeden doktora raporu uzatmaya gitcem. Bizi kimse dusunmuyo, kendimiz kendimizi ve bebegimizi dusuncez ki iyi olalim, isyeri calisalim diye bakiyor yoksa. Sut ve sut urunu, et bende hic yemiyorum artik. İyice bastan basliyormus gibi hissediyorum kendimi, bulantim arada oluyor, istahim yok, agrim lekelenmem falan oluyo, Rabbim bebeklerimizi ve bizleri korusun

Benim de son zamanlarda ağzımın TADI değişti, hep acımsı bir tat var. Mide bulantım da tam olarak geçmiş değil, haa bide çok sık başım dönüyor. 3 ayı doldurduk ama maalesef hala geçmiyor, inşallah sonuna kadar böyle devam etmez..

Kizlar benim ikili tarama testim cikti anlayan varsa bi yorumlarmi bide bunda cinsiyet belli oluomu degerlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…