5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar günaydın dün çok tuhaf bişey oldu bu kalp atısı dinleme cihazları olanlara soruyorum özelikle dün dinliyelim dedi eşim tam bebeği buluyorum ses geliyo anında azalıyo kayboluyo tekrar arıyorum bir iki geliyo gidiyo tekrar bulmam gerekiyo ben baya stres yaptım kalp atışımı yavaşlıyo diye eşimde harekt ediyordur o yüzden diyor ama hala aklımda şüphe kaldı hareketten midir baska bişey değildir kötü de düşünmek istemiyorum böyle bişeye denk gelen var mı ?

sağol canım ama lekelenmem geldi bugün kontrolüm ve ikili taramam var inşallah iyi geçer

bugün kontrolüm var canım belli olacak durumum ama inan kokusuna dahi gelemiyorum. geçen annem tavuk suyu çorba yapmış içtim bi daha kulaklarımdan bile ateş attım yani o dereceyim

saolasin cnm ense kalinligi 1.14 ozaman hersey normal hamd olsun yarin doktora cinsiyetini sorarim devlete gidiorum solemesse ozele giderim mecburen saolasin icimi rahatlattin cnm

bugün kontrolüm var canım ya inşallah iyi çıkar. rapor hakkımı doldurmak üzereyim. heyet vermiyorlar. benim gittikçe kötüleşiyor yemem ilk zaman yediklerimi bile yiyemiyorum. salata bile yemiyorum artık ya

Canım harekettendir o. Bende geçen gün dinledik içerden tak küt sesler geliyo baskı yaptığım yere özellikle nasıl fena vuruyo rahatsız oluyo demkki yavrum. Hemen yeri değişiyo tekrar bulana kadar biraz uğraştım ve aynı şekilde yaptı baskı yaptığım yere artık tekmemi atıyo yoksa başka bişeymi yapıyo anlamadım. Korkma hiç onlar şu an çok hareketliler

bugün kontrolüm var canım belli olacak durumum ama inan kokusuna dahi gelemiyorum. geçen annem tavuk suyu çorba yapmış içtim bi daha kulaklarımdan bile ateş attım yani o dereceyim
Ayy canım aslında bu haftalarda artık geçmesi gerekiyo ama inşallah çokda uzun sürmez bu durum. Tavuk suyu evet benide mahvediyodu ama , tavuk suyuyla falan pilav yesen o bile yarar sana. En azından bebişine faydası olur. İnşallah bir an önce atlatırsın bu günleri, doktordan çıkınca haber ver mutlaka.

Canım ben doktora sordum onu doktor belki yaydığı bir enerji varsa bebek ondan rahatsız olıyordur dedi bende de aynı şey oluyor . Tam buldum diyorum eşime veriyorum kayboluyor

canım ya fark etmiyor diğer et ürünleri de aynı ya hayırlısı olsun inşallah hakkımızda haber veririm inşallah

12+1 de ikili tarama testim yapildi.Doktor gecen hafta ici ikili tarama testimin guzel oldugunu soylemisti.
Sizlerin beta degerlerinden cinsiyet tahmininizi gorunce testin degerlerini istedim.
Beta degerim 23.77 Doktor ultrasonda yuzde 90 erkek demisti.teoriniz Dogru gibi duruyor

Hayrlı olsun inşallah benim de test sonuçlarım çıktı ama sizinki gibi kısa rakamlı değil çok uzun rakamlı,ben anlamadım siz anladıysanız yorum yapabilirmisiniz resmi ekledim

Eklentiler

• image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 38
Hayrlı olsun inşallah benim de test sonuçlarım çıktı ama sizinki gibi kısa rakamlı değil çok uzun rakamlı,ben anlamadım siz anladıysanız yorum yapabilirmisiniz resmi ekledim
merhaba,
tesekkur ederim.masallah sizin degerlerde guzel.Cok rakam cikmasinin sebebi ml cinsinden verilmis.Benim test degerlerimde L uzerinden hesaplanmis.Senin sonucunu cevirdigimiz taktirde kabaca 20.4 cikiyor.Eger bu beta degerinden gebelik yuzde yuz Dogru ise seninde erkek gibi sonuclar.Down sendromu riskinde dusuk cikmis.Sinir degerlerinden cok uzakta masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…