yazmıyor ki canım göremedimMrb canım ikili testte beta hcg bölümü var orda değerin kaç
hoşgeldin canımmm hayırlı olsunnnBen daha cok yeniyim :)
canım ben az çok anlıyorum beta 50 üstü kız diyolar kızlar burda ama o cinsiyeti gerçekten belirler mi bilmem.ama nt yani ense kalınlığını resme katmamışsın o da 3 altı olduğu zaman sıkıntı yok diyor dr lar
sağol canım ama lekelenmem geldi bugün kontrolüm ve ikili taramam var inşallah iyi geçer3 hafta ne ki, bize ogrendikten sonra 3 ay izin verilmeli. Ne kolum ne kafam kalkiyo, isede gidince bulantim olmasada yorgunluktan bisey yiyesim gelmiyo. Onemli olan ilk 3 ayimizi biz hormonlarin verdigi yorgunluk yaninda isten gelen yorgunluk dolasiylada sadece dinlenemeye calisarak gecirebiliyoruz, oysa bizim icin uykunun dengeli beslenmenin onemi cok buyuk. Ben bulanti yasamama ragmen( sukur) ayni kilodayim hala cunku bos zamanda hemen yatiyorumbuarada kanamanin durmasinada sevindim cnm
Canım et ve süt ürünleri bu haftadan sonra çok önemli azıcık zorla kendini 12.haftadan sonra protein, kalsiyum alman çok önemli ben zorlaya zorlaya et yemeye başladım artık maşallahım var. Bebeğin için düşün ve azıcıkta olsa zorla. Lekelenmen için doktorunu aradınmı peki istirahat süresini uzatsa daha iyi olur sanki.
saolasin cnm ense kalinligi 1.14 ozaman hersey normal hamd olsun yarin doktora cinsiyetini sorarim devlete gidiorum solemesse ozele giderim mecburen saolasin icimi rahatlattin cnmcanım ben az çok anlıyorum beta 50 üstü kız diyolar kızlar burda ama o cinsiyeti gerçekten belirler mi bilmem.ama nt yani ense kalınlığını resme katmamışsın o da 3 altı olduğu zaman sıkıntı yok diyor dr lar
Lekelenmen varsa doktora git cnm, hic erteleme, hemde rapor verir ve sizin icin cok iyi olur sen ve bebegin icin, zaten rapor zor veriyorlar, senin lekelenmen varsa hic durma bence. Benim kanamam durdu sukur, ama tekrar baslarsa hic beklemeden doktora raporu uzatmaya gitcem. Bizi kimse dusunmuyo, kendimiz kendimizi ve bebegimizi dusuncez ki iyi olalim, isyeri calisalim diye bakiyor yoksa. Sut ve sut urunu, et bende hic yemiyorum artik. İyice bastan basliyormus gibi hissediyorum kendimi, bulantim arada oluyor, istahim yok, agrim lekelenmem falan oluyo, Rabbim bebeklerimizi ve bizleri korusun
Hosbuldum canim sagol :)hoşgeldin canımmm hayırlı olsunnn
Canım harekettendir o. Bende geçen gün dinledik içerden tak küt sesler geliyo baskı yaptığım yere özellikle nasıl fena vuruyo rahatsız oluyo demkki yavrum. Hemen yeri değişiyo tekrar bulana kadar biraz uğraştım ve aynı şekilde yaptı baskı yaptığım yere artık tekmemi atıyo yoksa başka bişeymi yapıyo anlamadım. Korkma hiç onlar şu an çok hareketlilerKızlar günaydın dün çok tuhaf bişey oldu bu kalp atısı dinleme cihazları olanlara soruyorum özelikle dün dinliyelim dedi eşim tam bebeği buluyorum ses geliyo anında azalıyo kayboluyo tekrar arıyorum bir iki geliyo gidiyo tekrar bulmam gerekiyo ben baya stres yaptım kalp atışımı yavaşlıyo diye eşimde harekt ediyordur o yüzden diyor ama hala aklımda şüphe kaldı hareketten midir baska bişey değildir kötü de düşünmek istemiyorum böyle bişeye denk gelen var mı ?
Sende Sağol canımsaolasin cnm ense kalinligi 1.14 ozaman hersey normal hamd olsun yarin doktora cinsiyetini sorarim devlete gidiorum solemesse ozele giderim mecburen saolasin icimi rahatlattin cnm
Ayy canım aslında bu haftalarda artık geçmesi gerekiyo ama inşallah çokda uzun sürmez bu durum. Tavuk suyu evet benide mahvediyodu ama , tavuk suyuyla falan pilav yesen o bile yarar sana. En azından bebişine faydası olur. İnşallah bir an önce atlatırsın bu günleri, doktordan çıkınca haber ver mutlaka.bugün kontrolüm var canım belli olacak durumum ama inan kokusuna dahi gelemiyorum. geçen annem tavuk suyu çorba yapmış içtim bi daha kulaklarımdan bile ateş attım yani o dereceyim
Canım ben doktora sordum onu doktor belki yaydığı bir enerji varsa bebek ondan rahatsız olıyordur dedi bende de aynı şey oluyor . Tam buldum diyorum eşime veriyorum kayboluyorKızlar günaydın dün çok tuhaf bişey oldu bu kalp atısı dinleme cihazları olanlara soruyorum özelikle dün dinliyelim dedi eşim tam bebeği buluyorum ses geliyo anında azalıyo kayboluyo tekrar arıyorum bir iki geliyo gidiyo tekrar bulmam gerekiyo ben baya stres yaptım kalp atışımı yavaşlıyo diye eşimde harekt ediyordur o yüzden diyor ama hala aklımda şüphe kaldı hareketten midir baska bişey değildir kötü de düşünmek istemiyorum böyle bişeye denk gelen var mı ?
Hadi gözün aydın canım Rabbim gönlündekini geri çevirmemiş. Bu sene sanırım erkek senesiKızlarr cinsiyet öğrendimmm betam 69 küsür ama cinsiyet küçükük pipisi var dedi doktor :) Allah ım gönlümdekini verdi
Ayy canım aslında bu haftalarda artık geçmesi gerekiyo ama inşallah çokda uzun sürmez bu durum. Tavuk suyu evet benide mahvediyodu ama , tavuk suyuyla falan pilav yesen o bile yarar sana. En azından bebişine faydası olur. İnşallah bir an önce atlatırsın bu günleri, doktordan çıkınca haber ver mutlaka.
Hayrlı olsunKızlarr cinsiyet öğrendimmm betam 69 küsür ama cinsiyet küçükük pipisi var dedi doktor :) Allah ım gönlümdekini verdi
Hayrlı olsun inşallah12+1 de ikili tarama testim yapildi.Doktor gecen hafta ici ikili tarama testimin guzel oldugunu soylemisti.
Sizlerin beta degerlerinden cinsiyet tahmininizi gorunce testin degerlerini istedim.
Beta degerim 23.77 Doktor ultrasonda yuzde 90 erkek demisti.teoriniz Dogru gibi duruyor
merhaba,Hayrlı olsun inşallahbenim de test sonuçlarım çıktı ama sizinki gibi kısa rakamlı değil çok uzun rakamlı,ben anlamadım siz anladıysanız yorum yapabilirmisiniz resmi ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?