5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Çok teşekkür ederim

Kızlar benim de birkaç gündür baş ağrım başladı sanırım vücüdumda kan artışı olduğu için oluyor. ne kadar sürecek bu bileniniz var mı?

sonucu cevirdigimiz taktirde derken nasil ceviriyoruz..benim hcg degerimde 200 lerde mesela..

sonuna bakin deger olarak ml mi yaziyor?ml den L ye ceviriyoruz.1000 ml 1 L dir.sonucu 1000 e bolerek sonuca ulasabilirsiniz.sizin degerinizde 20 lerde birsey olmali.Benim degerim 12+1 gunlukken 23.77 IU/L

Kızlar canım deli gibi ayvalık tostu istiyor ama her tostu da yiyemiyorum ayrıca sosısı midem hiç almıyor zaten sevmezdim ama şimdi canım cekıyo. Hem cekıyo hem midem almıyor. Ankarada olanlar özellikle tostu güzeldir diyebileceğiniz bi yer var mı?

sonuna bakin deger olarak ml mi yaziyor?ml den L ye ceviriyoruz.1000 ml 1 L dir.sonucu 1000 e bolerek sonuca ulasabilirsiniz.sizin degerinizde 20 lerde birsey olmali.Benim degerim 12+1 gunlukken 23.77 IU/L

evet ml yaziyormus simdi baktim..tesekkur ederim..degerim o zaman 22 felan oluyor erkek mi oluyodu 50 alti neydi..bakalim tutacak mi..gerci son kontrolde erkege benziyor dedi ama önümüzdeki hafta belli olacak ins..

evet ml yaziyormus simdi baktim..tesekkur ederim..degerim o zaman 22 felan oluyor erkek mi oluyodu 50 alti neydi..bakalim tutacak mi..gerci son kontrolde erkege benziyor dedi ama önümüzdeki hafta belli olacak ins..
Evet Can'ım doğruysa eğer 50 nin altı erkek,bakalım benim de erkek olarak çıkıyor.3 hafta sonra kesinleşecek tutacak mı acaba

bana Doktor 12+1 deyken yuzde 90 erkek dedi.Ultrason cihazi gelismis,profosor hatta yanilma olurmu falan diye sordugumuzda yuzde 90 erkek dedi.1 temmuzda tekrar kontrol var.ozaman netlesmis olur sanirim ama bu degerlere gore teori tutuyor

Mayonez ve islenmiş etler (salam sosis vs)sakıncalı diye biliyorum ama ben yiyebiliyor musun?

Kızlar benim de birkaç gündür baş ağrım başladı sanırım vücüdumda kan artışı olduğu için oluyor. ne kadar sürecek bu bileniniz var mı?
Canım geçen hafta bende 2 gün boyunca baş ağrısı çektim.Havalar çok sıcaktı sıcak etkiledi diye düşündüm.2 gün sonra geçti ama ara sıra yine oluyor..

Hayrlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Bakalım benim de daha 3 haftam var kontrolüme,inşallah bizimki de belli olur tamamen
İnşallah canım cok güsel bişi ya az önce kaynanam diyoki suan burda 3 kişiyiz düşünsene dedi bende diyorum ki oda virşey mi benim pipim var

sosis yeme bence canım ya

Yer degistiriyordur cnm, simdi Kucuk oldugundan surekli taklanatip duruyo zaten :) jeli suruyor musun, o zaman daha iyi duyuluyor kalp atışları. Bir de her gün dinleme, zararı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…