merhaba,
tesekkur ederim.masallah sizin degerlerde guzel.Cok rakam cikmasinin sebebi ml cinsinden verilmis.Benim test degerlerimde L uzerinden hesaplanmis.Senin sonucunu cevirdigimiz taktirde kabaca 20.4 cikiyor.Eger bu beta degerinden gebelik yuzde yuz Dogru ise seninde erkek gibi sonuclar.Down sendromu riskinde dusuk cikmis.Sinir degerlerinden cok uzakta masallah.
merhaba,
tesekkur ederim.masallah sizin degerlerde guzel.Cok rakam cikmasinin sebebi ml cinsinden verilmis.Benim test degerlerimde L uzerinden hesaplanmis.Senin sonucunu cevirdigimiz taktirde kabaca 20.4 cikiyor.Eger bu beta degerinden gebelik yuzde yuz Dogru ise seninde erkek gibi sonuclar.Down sendromu riskinde dusuk cikmis.Sinir degerlerinden cok uzakta masallah.
sonuna bakin deger olarak ml mi yaziyor?ml den L ye ceviriyoruz.1000 ml 1 L dir.sonucu 1000 e bolerek sonuca ulasabilirsiniz.sizin degerinizde 20 lerde birsey olmali.Benim degerim 12+1 gunlukken 23.77 IU/L
Kızlar canım deli gibi ayvalık tostu istiyor ama her tostu da yiyemiyorum ayrıca sosısı midem hiç almıyor zaten sevmezdim ama şimdi canım cekıyo. Hem cekıyo hem midem almıyor. Ankarada olanlar özellikle tostu güzeldir diyebileceğiniz bi yer var mı?
sonuna bakin deger olarak ml mi yaziyor?ml den L ye ceviriyoruz.1000 ml 1 L dir.sonucu 1000 e bolerek sonuca ulasabilirsiniz.sizin degerinizde 20 lerde birsey olmali.Benim degerim 12+1 gunlukken 23.77 IU/L
evet ml yaziyormus simdi baktim..tesekkur ederim..degerim o zaman 22 felan oluyor erkek mi oluyodu 50 alti neydi..bakalim tutacak mi..gerci son kontrolde erkege benziyor dedi ama önümüzdeki hafta belli olacak ins..
evet ml yaziyormus simdi baktim..tesekkur ederim..degerim o zaman 22 felan oluyor erkek mi oluyodu 50 alti neydi..bakalim tutacak mi..gerci son kontrolde erkege benziyor dedi ama önümüzdeki hafta belli olacak ins..
bana Doktor 12+1 deyken yuzde 90 erkek dedi.Ultrason cihazi gelismis,profosor hatta yanilma olurmu falan diye sordugumuzda yuzde 90 erkek dedi.1 temmuzda tekrar kontrol var.ozaman netlesmis olur sanirim ama bu degerlere gore teori tutuyor
Kızlar canım deli gibi ayvalık tostu istiyor ama her tostu da yiyemiyorum ayrıca sosısı midem hiç almıyor zaten sevmezdim ama şimdi canım cekıyo. Hem cekıyo hem midem almıyor. Ankarada olanlar özellikle tostu güzeldir diyebileceğiniz bi yer var mı?
Hayrlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Bakalım benim de daha 3 haftam var kontrolüme,inşallah bizimki de belli olur tamamen
ben çok canım çekince azıcık yiyorum mesela sardağın dibine çeyrek kadar kola koyuyorum çok canım çekerse o isteğimi alıyor yersende 1-2 lokma ye ama salam sosis filan doktorda uyardı o konuda beni demişti.
Kızlar günaydın dün çok tuhaf bişey oldu bu kalp atısı dinleme cihazları olanlara soruyorum özelikle dün dinliyelim dedi eşim tam bebeği buluyorum ses geliyo anında azalıyo kayboluyo tekrar arıyorum bir iki geliyo gidiyo tekrar bulmam gerekiyo ben baya stres yaptım kalp atışımı yavaşlıyo diye eşimde harekt ediyordur o yüzden diyor ama hala aklımda şüphe kaldı hareketten midir baska bişey değildir kötü de düşünmek istemiyorum böyle bişeye denk gelen var mı ?
Yer degistiriyordur cnm, simdi Kucuk oldugundan surekli taklanatip duruyo zaten :) jeli suruyor musun, o zaman daha iyi duyuluyor kalp atışları. Bir de her gün dinleme, zararı olduğunu düşünüyorum.