5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ya midem almıyor zaten ama çok canım cekıyo ne pis iş yaa

Ya o kadarda degil 1-2 kereden bisey olmaz insanlar neler yiyo iciyo gormuyomusunuz yiyin bence yani benim midem cok bulandigi icin sadece tostla besleniyorum canim bisey istese ne olursa olsun yerim valla hatta ustune atlarim :) :)

Oo sizIn teorilere göre benim de erkek oluyor heralde değer 143.100 galiba böyle bişiycik.:) bakalım ayin 7.de randevum, daha çok var

Ya o kadarda degil 1-2 kereden bisey olmaz insanlar neler yiyo iciyo gormuyomusunuz yiyin bence yani benim midem cok bulandigi icin sadece tostla besleniyorum canim bisey istese ne olursa olsun yerim valla hatta ustune atlarim :) :)
mesela çiğ köfte sushi yer misin canın çekse??

Kizlar %90 erkek cinsiyetimiz. Ense kalinligimiz normal. Kalp atisi 160 ve sag kasigimdaydi

Ne guzel Allah bagislasin bi ben erken cinsiyet soyleyen dr a denk gelemedim ya
Kizimi 7. Ayinda soyledi gecen hafta 12 haftaliktim daha cok erken dedi 2. Bebek diyemi bukadar merak ilki bukadar merakli gecmemisti

Sosısı ben normalde de
Yemem mayonezı ağzıma sürmem ama bu nerden çıktı bilmiyorum ama midem almadı yemedim.

Kızlar ya mevzusu çok geçtiği için soruyorum cinsiyet gerçekten önemli mi ya ben hani kişisel olarak sırf alışveriş için aklıma geliyor bide etrafta birkaç kendini bilmezin erkek çocuğu baskısına rağmen

Hiç değil bence. Sonuçta benim ilk çocuğum kız erkek hiç farketmez. Saglikli hayirli olsun yeter. Ama ikinci üçüncü çocuğum olsa gönlümden geçer yani bu da kız olsa bari ya da erkek olsa diye.

Kizlar %90 erkek cinsiyetimiz. Ense kalinligimiz normal. Kalp atisi 160 ve sag kasigimdaydi
ayyyy hayırlı olsun canımm, inşlh kanamalarında geçecek, az bi zamanımız kaldı riskli durum için, atlatacağız bu günleride inşlh,benimde 160 üstü kalp atışı ve sağda ama cinsiyet söylemedi daha, hadi gözün aydın iyi çıkmış değerler :)

Hiç değil bence. Sonuçta benim ilk çocuğum kız erkek hiç farketmez. Saglikli hayirli olsun yeter. Ama ikinci üçüncü çocuğum olsa gönlümden geçer yani bu da kız olsa bari ya da erkek olsa diye.
bende öyle düşünüyorum açıkçası hani ikinci üçüncü olmuş olsa insan belki içinden geçirebilir arzular en azından kız olsa erkek olsa diye ama şu an ki durumda sadece merak etraftan sorup duruyolar insan hani kız sa kız erkek se erkek deyip geçer ay yolda tutan herkes sanki tıp okumuş gibi bir tahmin bide iddaa ediyolar hay Allahım dedim

Benim için hiç önemli değil ilk çocuğum ne olursa olsun çok mutluyum zaten.Rabbim hayırlı evlat eylesin.

önemli tabi ama kızım ya da oğlumm diye sevebilmek için yoksa ne fark edecek ikiside canımız heleki ilk çocuklarda ama ben kız istemeye başlamıştım ilerde abla olması yaşıma yakın kızım olması için kız gibi dedi bakalım hayırlısı değişse erkek dese ona da üzülmem Rabbim vermiş hayırlı olsun da cinsiyet meraktan sadece

rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.yeterki sağlıklı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…