Ya midem almıyor zaten ama çok canım cekıyo ne pis iş yaa
merhaba,
tesekkur ederim.masallah sizin degerlerde guzel.Cok rakam cikmasinin sebebi ml cinsinden verilmis.Benim test degerlerimde L uzerinden hesaplanmis.Senin sonucunu cevirdigimiz taktirde kabaca 20.4 cikiyor.Eger bu beta degerinden gebelik yuzde yuz Dogru ise seninde erkek gibi sonuclar.Down sendromu riskinde dusuk cikmis.Sinir degerlerinden cok uzakta masallah.
mesela çiğ köfte sushi yer misin canın çekse??Ya o kadarda degil 1-2 kereden bisey olmaz insanlar neler yiyo iciyo gormuyomusunuz yiyin bence yani benim midem cok bulandigi icin sadece tostla besleniyorum canim bisey istese ne olursa olsun yerim valla hatta ustune atlarim :) :)
Kizlar %90 erkek cinsiyetimiz. Ense kalinligimiz normal. Kalp atisi 160 ve sag kasigimdaydi
Oooo gözün aydın canım hadi maşallah sana ve yavruna. Erkek annişleri olcaz deseneKizlar %90 erkek cinsiyetimiz. Ense kalinligimiz normal. Kalp atisi 160 ve sag kasigimdaydi
Sushi yemem cunku normaldede sevmem ama cig kofte yerim cok canim cekse niye yemiyimmesela çiğ köfte sushi yer misin canın çekse??
Yemem mayonezı ağzıma sürmem ama bu nerden çıktı bilmiyorum ama midem almadı yemedim.ben çok canım çekince azıcık yiyorum mesela sardağın dibine çeyrek kadar kola koyuyorum çok canım çekerse o isteğimi alıyor yersende 1-2 lokma ye ama salam sosis filan doktorda uyardı o konuda beni demişti.
Hiç değil bence. Sonuçta benim ilk çocuğum kız erkek hiç farketmez. Saglikli hayirli olsun yeter. Ama ikinci üçüncü çocuğum olsa gönlümden geçer yani bu da kız olsa bari ya da erkek olsa diye.Kızlar ya mevzusu çok geçtiği için soruyorum cinsiyet gerçekten önemli mi ya ben hani kişisel olarak sırf alışveriş için aklıma geliyor bide etrafta birkaç kendini bilmezin erkek çocuğu baskısına rağmen
ayyyy hayırlı olsun canımm, inşlh kanamalarında geçecek, az bi zamanımız kaldı riskli durum için, atlatacağız bu günleride inşlh,benimde 160 üstü kalp atışı ve sağda ama cinsiyet söylemedi daha, hadi gözün aydın iyi çıkmış değerler :)Kizlar %90 erkek cinsiyetimiz. Ense kalinligimiz normal. Kalp atisi 160 ve sag kasigimdaydi
bende öyle düşünüyorum açıkçası hani ikinci üçüncü olmuş olsa insan belki içinden geçirebilir arzular en azından kız olsa erkek olsa diye ama şu an ki durumda sadece merak etraftan sorup duruyolar insan hani kız sa kız erkek se erkek deyip geçer ay yolda tutan herkes sanki tıp okumuş gibi bir tahmin bide iddaa ediyolar hay Allahım dedimHiç değil bence. Sonuçta benim ilk çocuğum kız erkek hiç farketmez. Saglikli hayirli olsun yeter. Ama ikinci üçüncü çocuğum olsa gönlümden geçer yani bu da kız olsa bari ya da erkek olsa diye.
gözün aydın canım.kanamaların sebebi neymiş pekiKizlar %90 erkek cinsiyetimiz. Ense kalinligimiz normal. Kalp atisi 160 ve sag kasigimdaydi
Benim için hiç önemli değil ilk çocuğum ne olursa olsun çok mutluyum zaten.Rabbim hayırlı evlat eylesin.Kızlar ya mevzusu çok geçtiği için soruyorum cinsiyet gerçekten önemli mi ya ben hani kişisel olarak sırf alışveriş için aklıma geliyor bide etrafta birkaç kendini bilmezin erkek çocuğu baskısına rağmen
amiiin canım inşallahhBenim için hiç önemli değil ilk çocuğum ne olursa olsun çok mutluyum zaten.Rabbim hayırlı evlat eylesin.
aman boşver iyi olmuş yesende bi kereden bi şey olmayabilir ama miden almaması daha iyi benceSosısı ben normalde de
Yemem mayonezı ağzıma sürmem ama bu nerden çıktı bilmiyorum ama midem almadı yemedim.
önemli tabi ama kızım ya da oğlumm diye sevebilmek için yoksa ne fark edecek ikiside canımız heleki ilk çocuklarda ama ben kız istemeye başlamıştım ilerde abla olması yaşıma yakın kızım olması için kız gibi dedi bakalım hayırlısı değişse erkek dese ona da üzülmem Rabbim vermiş hayırlı olsun da cinsiyet meraktan sadeceKızlar ya mevzusu çok geçtiği için soruyorum cinsiyet gerçekten önemli mi ya ben hani kişisel olarak sırf alışveriş için aklıma geliyor bide etrafta birkaç kendini bilmezin erkek çocuğu baskısına rağmen
rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.yeterki sağlıklı olsunlarönemli tabi ama kızım ya da oğlumm diye sevebilmek için yoksa ne fark edecek ikiside canımız heleki ilk çocuklarda ama ben kız istemeye başlamıştım ilerde abla olması yaşıma yakın kızım olması için kız gibi dedi bakalım hayırlısı değişse erkek dese ona da üzülmem Rabbim vermiş hayırlı olsun da cinsiyet meraktan sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?