5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Başka Aralık 2016 anneleri sayfası da varmış :) ben de diyorum ne kadar az ilerliyor burada sayfalar. Çünkü kızıma hamileyken günde 40 sayfa ilerliyordu, yetişemiyorum okumaya

Ya onemin den cok insan merak edio tabi ki once saglik ama illa birini cok istiyosun o olunca olmayini isticez insanoglu hep doyumsuz :) ama en cok merak tabi bi de pembelere mi dalcaz mavilere mi alisverisi bi de cok heyecanli ya :)

Bencede saglikli olsun yeter ama hani alisveriside hazirliklarida ona gore yapilcak insan bebek kiyafetlerini gordukce iice sabirsizlanior yoksa diger turlu saglikla hayirlisiyla gelsinler dunyaya o bize yeter

Ne guzel Allah bagislasin bi ben erken cinsiyet soyleyen dr a denk gelemedim ya
Kizimi 7. Ayinda soyledi gecen hafta 12 haftaliktim daha cok erken dedi 2. Bebek diyemi bukadar merak ilki bukadar merakli gecmemisti

amin cümlemizin bebeğini bağışlasın Rabbim. doktordan doktora fark ediyor bi de erkek bebek daha önce belli oluyor belki kızdır

Ya onemin den cok insan merak edio tabi ki once saglik ama illa birini cok istiyosun o olunca olmayini isticez insanoglu hep doyumsuz :) ama en cok merak tabi bi de pembelere mi dalcaz mavilere mi alisverisi bi de cok heyecanli ya :)
Acikcasi benim annem alışveriş için kızım belli olsunki ufak tefek başlayalım ancak biter eksikler diyo da sonra Yengem ya çocuğa bişey olursa diye iskillendiriyor bizi sonra 6 ay dolsun öyle diyoruz.kadın felaket tellali...alışveriş için olmassa ben doğuma kadar hiç sormam bile.annemden diyor Allah korusun olacak olan doğuma 1 hafta kala da olur Allah a emanet etmisiz biz sizler biseyler aldınız mı hic

ben aldım canım ama kız demeden önce almıştım bi kaç parça her ikiside giyebilecek türden paranoyak şekilde yaşanmaz ağzı olan konuşuyor ya canın almak istiyorsa alırsın dediğin gibi bişi olacaksa doğum anında bile olur onu mu düşüneceks,n sürekli bişi olmaz korkma deyip moral vereceklerine insanlar garip

sağol canım darısı sana inşallah. kan değerlerimizde iyi çıktı mı sıkıntı yok :)

Aynen canm allahim korusun benim kuzenimin dogum sirasinda öldü o kadar kismet yani imtihanimiz oyle olursa ama rabbim korusun ben bi tek patik aldim yesil :) baska bise yok bugunde gostermedi cinsiyetini kiz galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…