5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Evett canım abimin eşi sürekli hani aile içinden biri olunca hep ugursuzluk ya bişe olursa deyip duruyor insan ister istemez etkileniyor

Evett canım abimin eşi sürekli hani aile içinden biri olunca hep ugursuzluk ya bişe olursa deyip duruyor insan ister istemez etkileniyor
tabi canım insan etkilenir etkilenmez mi öyle insanlarla hiç konuşmayacaksın böyle şeyleri aslında.bu seferde görümcelik yapıyor derler neyse sen takılma paranoyak olmaya gerek yok oturup bebeğime bişi olursa diye beklemeye gerek yok canın ne zaman istersen alıverirsin bişiler insanlarda konuştuğuyla kalır. en iyisi he he diyip bildiğini okumak sanırım böyle gereksiz yorumlarda.

Aynen canm allahim korusun benim kuzenimin dogum sirasinda öldü o kadar kismet yani imtihanimiz oyle olursa ama rabbim korusun ben bi tek patik aldim yesil :) baska bise yok bugunde gostermedi cinsiyetini kiz galiba :)
Bende 3 aylik ti dr küçük dedi ama bende kız geç gösteriyor diye bildiğim için bende öyle düşünmüştüm

Evet gülüm abimin eşi sonuçta abimin hatri var annemden diyor sırf eşya alicam diye kiskandigindan öyle konusuyor kızım diyor 9 aylık ta olsa ben alicam onlarada zamanında alasini yaptık sen bide senelerdir bekliyon dedi Rabbim gönlümüze ferahlık versin İnşallah

ayyy Allah sabır versin canım annen çözmüş en azından gelininizi oda sana destek olur kendi kendine kudursun. kötü niyetli insanlar kötü niyetlerini nasıl da belli ediyorlar iyi niyetli olsa senle alışverişe çıksa hediyeler getirse ne güzel olur ama moral bozmak varken neden moral versin değil mi

Ben arkadaş gibiyim onlara hep dogumundaev temizliği kosturmasini hep ben yaptım böyle yapması benden önce Allah in zoruna gider.erkek evlat tarafından vurmaya çalıştı baktı islemiyor bu defa bu konudan korkutma ya çalışıyor.ama ben hiç anlam veremiyorum neden başka insanlarin evinin içine ozeline bu kadar dahil olunur herkes iyi olsun evinde olsun

aynen çekirdek ailene karışmaya kimsenin hakkı yok. hele o cinsiyet mevzusu daha da sinir bozucu bu muydu sana erkek evlat erkeğin göğsünü kabartır gibi laflar eden kaç yaşında bu kadın 60 yaşında eski nesil gibi konuşmuş ataerkil yaşamaya alışmış. erkek başımızın tacı kadın 2. sınıf vatandaş peh peh peh

Yok canim ne 60 i 35 yaşında daha birgün abimgil de lafı geçmiş buda sormuş eşime kız mi erkek mi diye esimde demişki Rabbim yeter ki sağlıklı nasip etsin bu ısrar etmiş esimde fark etmez ama erkek de olsa olur yani severim erkek çocuğu nu demiş durup durup onu hatırlatıyor hı hı sen konuş kocan böyle dedi deyip duruyo

ayyy zoraki laf almış bide onu kullanmış adam sağlıklı olsun önemli değil de demiş ara bozmayı marifet sayıyorlar. hem seni sinir stres eder sonra bebeğin doğunca sinirli olursa bu ne biçim çocuk sinirli der. ben sinir oldum gelininize karnımdaki bebeme yazık valla. seninde bebişine yazık paylayıver ya.

Bana ilk söylediğinde eşime çok kızdım tartışmiş tık o da diyo asya yemin ederim zorla laf aldı bende içimdeki ni söyledim dedi ama yinede cemkirdim adamabüyük ablam paylar bunu hep ablamin yanında lafını seçerek konuşur hep ben daha uysal yumuşak başlıyim o yüzden bana daha rahat konuşuyor.koca kadin 3 çocuğu var hala bu konuları kendine uğraş ediniyor Allah ıslah etsin

hak ediyor canım ya paylanmayı. eşinde boş yere senden azar yemiş bak amacı ara bozmak zaten hepimizin gönlünden geçen oluyor ama aman sağlıklı olsun da önemli değil diyoruz hepimiz. ben olsam bende kadını azarlardım herkes haddini bilsin canım. nerde duracağını bilsin

Kızlar su kalp atışı için oan alet var ya bugün eşim almış getirdi. Neyse bebeğin kalp atışını bulamadım kendi kalp atışımi buldu ama bebegimi bulamadi eşim almayalim iyi bisi değildir demişti ben sana dedim diyo siz nasıl duyuyonuz devamli atıyor mu sizin ki acaba küçük diyemi duymadım ???

Canım biraz gezdir karnında yavaş yavaş zaten bi duyuyosun bebiş sabit değilki hep aynı yerde duyasın, ben biraz duyuyorum sonra dönüyo sanırım tekrar arıyorum buluyorum 10 sn falan kayboluyo tekrar. İlk denediğimde en az 10 dk uğraşmıştım şimdi alıştım, korkacak bişi yok biraz daha dene

Canim bana düşmez belki ama söylemek istedim. Etrafında boyle sürekli gözü ustunuzde olan bi insan var. Mutlaka her gün 11 ihlas 11 felak 11 nas oku bebeğine niyetle. Nazar gerçekten çok etkileyebiliyo Rabbim muhafaza etsin seni de bebisini de. Sağ salim size bagislasin hasetcilerin hasetlerinden korusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…