- 1 Mart 2015
- 203
- 237
- 53
Yaz bayildim ben bunaa.kızlar biizim bebeğimizde bu kadar mııı sizce
Çok şükür canım kanama kese içi olmadığı sürece sıkıntı yoktur Allah in izniyle.inşallah bende çarşamba günü güzel haber veririm
Sağlıklı olsun da gülüm Rabbim herseyin hayirlisini versinBencede benim ki kiz ya gostermedi ya erkek istiodum ama hayirlisi
inşallah canım ya benim randevuma 1 ay var nasıl geçecek bakalım o zaman
Allahım ne güzel bi şey çok şükür rabbime...kızlar biizim bebeğimizde bu kadar mııı sizce
Yok canim benim Estağfurullah söyle tabi..ben gün içinde elimden geldiğince tesbih çekiyorum hep.ama bu tiplere çok anlam yuklemiyorum Allah a güvenip emanet ediyorum sonuçta veren de alanda Allah böylesi hasetlerin duasiylami oldular Rabbim bizleri boylelerinin eline dusurmesin.Canim bana düşmez belki ama söylemek istedim. Etrafında boyle sürekli gözü ustunuzde olan bi insan var. Mutlaka her gün 11 ihlas 11 felak 11 nas oku bebeğine niyetle. Nazar gerçekten çok etkileyebiliyo Rabbim muhafaza etsin seni de bebisini de. Sağ salim size bagislasin hasetcilerin hasetlerinden korusun inşallah.
hareketlidir herhalde bilmiyorumda sanki bunun haftası bizimkiler kadar gibi geldi banaYaz bayildim ben bunaa.bizim bebeklerimizde bu kadar hareketli mi ne zaman hissedicez ya çok merak ediyorum
insan ister istemez merak ediyor büyüdükçe ya bana 3 hafta diyordu 1 ay deyince şaşırdım bende yaKız daha yeni geldin dr dan baci geçer çabucak Allah in izniyle.benim daha 4 gun var.zaten normalde ayda 1 cagariyor dr lar
Aynen cnm esim kiz istiodu zaten bakalim hayirlisi yani insan pambiş şeylere bakincada heves etmio deil :)Sağlıklı olsun da gülüm Rabbim herseyin hayirlisini versin
Valla ben de kız istiyorum ama içime de erkek olacakmış gibi doğuyor yarın öğrenicem bir terslik olmazsa heyecanla bekliyorum bakalım bu gece uyuyabilecekmiyim :)Aynen cnm esim kiz istiodu zaten bakalim hayirlisi yani insan pambiş şeylere bakincada heves etmio deil :)
Canım ben dr un bu kontrol de cinsiyet soylicegini hiç sanmıyorum az çok tanıdım adamı işin ehli ama devlette ki şartlara göre adam yetisemiyor.söylemez se özele giderim bende sonraAynen cnm esim kiz istiodu zaten bakalim hayirlisi yani insan pambiş şeylere bakincada heves etmio deil :)
Ediyoruz tabi canım ama standard ayda 1 mis doğuma yakın 2 haftada bir mis.çabucak geçse şu zaman lar hayırlısıy lainsan ister istemez merak ediyor büyüdükçe ya bana 3 hafta diyordu 1 ay deyince şaşırdım bende ya
ya esim iade edicem dedi kızgındiCanım biraz gezdir karnında yavaş yavaş zaten bi duyuyosun bebiş sabit değilki hep aynı yerde duyasın, ben biraz duyuyorum sonra dönüyo sanırım tekrar arıyorum buluyorum 10 sn falan kayboluyo tekrar. İlk denediğimde en az 10 dk uğraşmıştım şimdi alıştım, korkacak bişi yok biraz daha dene
içine sinmediyse cnm değiştir ürünü işine yarayacak başka birşeyle? Bende gebeliğin başlarında almak istemiştim cihazı ama sonra karar değiştirdim. Emin olamadım çunku etrafta zararlı diye yazanlar da var. Onlar çok etkiledi zaten fikrimi bir de 2 haftada bir kontrol ayarladım artık 2 hafta dayanıyorum napalım :)ya esim iade edicem dedi kızgındidiyorum duyulmayabilirmis 16. Hafta diyor ben istemedim zararlı olur diye sen istedin bak ise yaramadı dedi bilmiyorum ya ugrasicam ama bebege zararı olur diye de korkuyorum ya o yüzden cok ugrasmadim
Ben 11+2 ken erkek diye net olmamakla öğrendim. İçini ferah tut inşallah bu sefer ogrenirsin ama kiz olma ihtimali var belki ondan gorememistir doktorlarErkenden cinsiyet öğrenenler ne kadar şanslısınız 2 farklı doktora gittik ikisi de hiçbişi sölemedi bugün son bi şansımızı deniycez çünkü 2 gün sonra eşim 6 aylığına yurtdışına görev için gidiyo
Eşimin icine sinmedi o yüzden iade eder heralde. Maşallah bu arada 2hafta sabredebiliyorsuniçine sinmediyse cnm değiştir ürünü işine yarayacak başka birşeyle? Bende gebeliğin başlarında almak istemiştim cihazı ama sonra karar değiştirdim. Emin olamadım çunku etrafta zararlı diye yazanlar da var. Onlar çok etkiledi zaten fikrimi bir de 2 haftada bir kontrol ayarladım artık 2 hafta dayanıyorum napalım :)
Edemiyorum aslında hareketini de hissedemediğim için ama sabretmeye çalışıyorum cnm ne de olsa hareketlerini duyucam dıyeEşimin icine sinmedi o yüzden iade eder heralde. Maşallah bu arada 2hafta sabredebiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?