5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Yok canim benim Estağfurullah söyle tabi..ben gün içinde elimden geldiğince tesbih çekiyorum hep.ama bu tiplere çok anlam yuklemiyorum Allah a güvenip emanet ediyorum sonuçta veren de alanda Allah böylesi hasetlerin duasiylami oldular Rabbim bizleri boylelerinin eline dusurmesin.

Aynen cnm esim kiz istiodu zaten bakalim hayirlisi yani insan pambiş şeylere bakincada heves etmio deil :)
Valla ben de kız istiyorum ama içime de erkek olacakmış gibi doğuyor yarın öğrenicem bir terslik olmazsa heyecanla bekliyorum bakalım bu gece uyuyabilecekmiyim :)

Acikcas
Aynen cnm esim kiz istiodu zaten bakalim hayirlisi yani insan pambiş şeylere bakincada heves etmio deil :)
Canım ben dr un bu kontrol de cinsiyet soylicegini hiç sanmıyorum az çok tanıdım adamı işin ehli ama devlette ki şartlara göre adam yetisemiyor.söylemez se özele giderim bende sonra

Bugün özel kontrolüm ve devlet randevum var bebegimin erkek olduğunu kesinlestircek inşallah doktor öyle umudum var :) ama içimde hep acaba kız der mi diyede bi beklenti var hayırlısı inşallah sağlıklı olsunda :) sonra ki randevu da 1 ay sonra 16. Haftada

ya esim iade edicem dedi kızgındi diyorum duyulmayabilirmis 16. Hafta diyor ben istemedim zararlı olur diye sen istedin bak ise yaramadı dedi bilmiyorum ya ugrasicam ama bebege zararı olur diye de korkuyorum ya o yüzden cok ugrasmadim

Erkenden cinsiyet öğrenenler ne kadar şanslısınız 2 farklı doktora gittik ikisi de hiçbişi sölemedi bugün son bi şansımızı deniycez çünkü 2 gün sonra eşim 6 aylığına yurtdışına görev için gidiyo

içine sinmediyse cnm değiştir ürünü işine yarayacak başka birşeyle? Bende gebeliğin başlarında almak istemiştim cihazı ama sonra karar değiştirdim. Emin olamadım çunku etrafta zararlı diye yazanlar da var. Onlar çok etkiledi zaten fikrimi bir de 2 haftada bir kontrol ayarladım artık 2 hafta dayanıyorum napalım :)

Ben 11+2 ken erkek diye net olmamakla öğrendim. İçini ferah tut inşallah bu sefer ogrenirsin ama kiz olma ihtimali var belki ondan gorememistir doktorlar

Eşimin icine sinmedi o yüzden iade eder heralde. Maşallah bu arada 2hafta sabredebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…