5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Acikcas

Canım ben dr un bu kontrol de cinsiyet soylicegini hiç sanmıyorum az çok tanıdım adamı işin ehli ama devlette ki şartlara göre adam yetisemiyor.söylemez se özele giderim bende sonra
Ultrason cihazida onemli cnm devlette ki cihazlar belli ya ben o gun testleri yaptirmaya gittim ultrasona baktilar bana gostermediler bile sinir oldum yani ya ozele muayene oluyorum ama testler cok pahali oluyo bende devlette yaptirayim dedim ama uyuz etti beni yani allah yardimcimiz olsun

Ben 11+2 ken erkek diye net olmamakla öğrendim. İçini ferah tut inşallah bu sefer ogrenirsin ama kiz olma ihtimali var belki ondan gorememistir doktorlar
Evet bugun öğrendik çok şükür İnşallah cici bir kızım olucak Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ben 2 kilo almistim bu hafta geri vermisim 1 kilosunu dusuk riski olunca can skintisindan kilo verdim
Seninle ayni durumdayim. 2 kilo almistim ama dusuk riski olunca 1 kilodan fazlasini bikac gunde geri vermisim bende Dogum zamanlarida ayniymis ikimizin.

Kızlarr yaaa benim boynumun çevresi kulaklarımın yanı yüzüme doğru hep küçük sivilcelerle doldu ve bazen kaşınıyolar. Ben demi bu problem sadece acaba? Dr. bidahakine sorucam bakalım, eğer sizlerde varsa bişey uyguluyomusunuz acaba?

Canım bende yok ama komşumda benle aynı haftada onda sivilce dolu kız annesi mi olacaksın ?

Canım bende yok ama komşumda benle aynı haftada onda sivilce dolu kız annesi mi olacaksın ?
Yok canım kız değil doktorum erkek dedi ama böyle bildiğin sivilce de değil, yağ bezesi gibi ama ucu var hafifte kaşınıyo. Dikkatli bakınca belli oluyo elimle kontrol ettiğimde pütür pütür geliyo elime bilemedimki hiç sizlere sormak istedim

Kızlar nasılsınız? Benim kafam kazan gibi, tayin isteyeceğiz onunla uğraşıyorum 2 gündür foruma da bakamadım. bugün tesadüfen a101'e uğramıştım alt açma, bebek havlusu, bebek pikesi, çarşafı falan 10ar liraydı çok uygun geldi bana tavsiye ederim eğer düşünüyorsanız.

Seninle ayni durumdayim. 2 kilo almistim ama dusuk riski olunca 1 kilodan fazlasini bikac gunde geri vermisim bende Dogum zamanlarida ayniymis ikimizin.
Aynen cnm stresten hep ya rabbim yardimcimiz olsun 5 gunde vermisim hic fark etmedim bile

bende de öyle canım ya yüzüm gözüm küçük küçük sivilcelerle doldutertemizdi normalde cildim ama battı

Kızlar günaydınn rüyamda doktor bebeğimin cinsiyetini yanlış söylemisim diyor kızın olacak diyor annemde hamileymiş benimde kızım olacak diyor eşimde karnımı dinleyip dinleyim senin içinde birtane daha bebek var ben kalp atışını duyabiliyorum diye seviniyo çokkk Bukadarda garip rüya olurmuki acabaaa?

bende de öyle canım ya yüzüm gözüm küçük küçük sivilcelerle doldutertemizdi normalde cildim ama battı
Benimde öyle canım tertemizdi, ama boyun kısmın pütür pütür bide kaşınıyo. Sivilce çıkmadığı için bilmem nasıl olduğunu kaşınırmı ki sivilceler? Yada bu haftada herkesdemi oluyo acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…