5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

aaa hemen gidip bakmalıyımmm kaldıysaaa

Onunda sanki alerji gibi görünüyor ama sivilce sırtında cok fazla cıktı bepanten suruypr sadece doktor cilt doktoruna yönlendirmiş

Hayır olsun canım

Herkese selamlar Cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış yavaş yavaş,öğrenen hamişler Hayrlı olsun Sağsalim kucaklarınıza almak nasip olsun inşallah, darısı da benim gibi hala cinsiyeti netleşmeyenlere...
Hala doktora gitmeme 23 gün var,malum Bayram'dan sonraya kaldı ama Bayram'dan önceki hafta içinde ilk defa devlet hastanesine gideceğim,belki oradaki doktor görür cinsiyetini

Kizlar bende daha öğrenmedim cinsiyetini ama meraktanda çatlıyorum.en son ikili test için girdim ultrasona devlette 12+4iken ama ne ben sordum nede doktor bişey dedi.15haftami doldurunca yani ne olur ne olmaz diye bekliyorum özele gidicem ve inşallah rabbim dualarimi kabul ederde dilediğim olur çūnkū bu benim ikinci evladîm olacak inşallah.Tabiiki önce sağlîklı olsun

Ayy ben d çarşamba gidecektim ama Dr calısmıyormus o gün şimdi cumaya alıcam randevuyu uzadıkça uzadı

Bu sefer de doktorum bana tam olmasada erkek dedi ama 16. Haftada netleşecek dedi ama erkege benziyor sanki dedi bakalım oğlum olacak heralde :)

Bilmiyorum ki canım bende etrafta kız çocuğu olunca böyle olur diyorlar ama genelde çok kişide oluyor sanırım

Antalya 50 derece sicaktan piserek ölucez su icmekten karnim 6 aylik gibi oldu nasil gecicek bu yaz Sizlerde havalar nasil kizlar

Antalya 50 derece sicaktan piserek ölucez su icmekten karnim 6 aylik gibi oldu nasil gecicek bu yaz Sizlerde havalar nasil kizlar
Valla cnm benim bura guzel bursa kelesteyim uludagin etegi oturdugum ilce kucucuk kasaba gibi 2 ay oldu tasinali ama bayildim adanaliyim aslen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…