Kızlar nasılsınız? Benim kafam kazan gibi, tayin isteyeceğiz onunla uğraşıyorum 2 gündür foruma da bakamadım. bugün tesadüfen a101'e uğramıştım alt açma, bebek havlusu, bebek pikesi, çarşafı falan 10ar liraydı çok uygun geldi bana tavsiye ederim eğer düşünüyorsanız.
Yok canım kız değil doktorum erkek dedi ama böyle bildiğin sivilce de değil, yağ bezesi gibi ama ucu var hafifte kaşınıyo. Dikkatli bakınca belli oluyo elimle kontrol ettiğimde pütür pütür geliyo elime bilemedimki hiç sizlere sormak istedim
Kızlar günaydınn rüyamda doktor bebeğimin cinsiyetini yanlış söylemisim diyor kızın olacak diyor annemde hamileymiş benimde kızım olacak diyor eşimde karnımı dinleyip dinleyim senin içinde birtane daha bebek var ben kalp atışını duyabiliyorum diye seviniyo çokkk Bukadarda garip rüya olurmuki acabaaa?
Bence bu da hurafe yan komşumun 3 kızı var hep özenmişimdir midesi bulanıp nazlananlara der. Hiç bulantısı olmamıs. Benim çok oldu ama henüz cinsiyeti bilmiyorum haftaya inşallah
Herkese selamlar Cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış yavaş yavaş,öğrenen hamişler Hayrlı olsun Sağsalim kucaklarınıza almak nasip olsun inşallah, darısı da benim gibi hala cinsiyeti netleşmeyenlere...
Hala doktora gitmeme 23 gün var,malum Bayram'dan sonraya kaldı ama Bayram'dan önceki hafta içinde ilk defa devlet hastanesine gideceğim,belki oradaki doktor görür cinsiyetini
Kizlar bende daha öğrenmedim cinsiyetini ama meraktanda çatlıyorum.en son ikili test için girdim ultrasona devlette 12+4iken ama ne ben sordum nede doktor bişey dedi.15haftami doldurunca yani ne olur ne olmaz diye bekliyorum özele gidicem ve inşallah rabbim dualarimi kabul ederde dilediğim olur çūnkū bu benim ikinci evladîm olacak inşallah.Tabiiki önce sağlîklı olsun
Benimde öyle canım tertemizdi, ama boyun kısmın pütür pütür bide kaşınıyo. Sivilce çıkmadığı için bilmem nasıl olduğunu kaşınırmı ki sivilceler? Yada bu haftada herkesdemi oluyo acaba??