burda da çok sıcak yürüyüş yapmak istiyorum ama malesef dediğin gibi burnumu çıkaramam şöyle beş buçuk gibi biraz hafifler sıcaklık dışarı çıkasım var konyadayım ben
İzmir de çok fena kizlar yaniyo.
Valilik açıklama yapmis hamilelerde kronik hastaligi olanlara yarindan itibaren 3 gün resmi tatil vermişler. Devlet memuru olmak vardi.
Özelde sicaklik hamilelik falan yok yarin is basi yine
İzmir de çok fena kizlar yaniyo.
Valilik açıklama yapmis hamilelerde kronik hastaligi olanlara yarindan itibaren 3 gün resmi tatil vermişler. Devlet memuru olmak vardi.
Özelde sicaklik hamilelik falan yok yarin is basi yine
Bu benim kanayan yaram. Her şey ama her şey memurlara göre düzenleniyor. Koysana tek bi kural! Memur dogurunca 6 ay işçi dogurunca 4 ay doğum izni be mübarek ikisi de anne ikisi de bebek! Sinir oluyorum bu duruma bununla da sınırlı değil daha bi sürü şey...
Bu benim kanayan yaram. Her şey ama her şey memurlara göre düzenleniyor. Koysana tek bi kural! Memur dogurunca 6 ay işçi dogurunca 4 ay doğum izni be mübarek ikisi de anne ikisi de bebek! Sinir oluyorum bu duruma bununla da sınırlı değil daha bi sürü şey...
Dediklerinde haklısın inşallah zamanla bunada care bulurlar çalışan anne olmak zor heleki çalışırken hamilelik daha zor. Bu arada memurun doğum izni 16 hafta toplamda 6 ay değil keske her çalışan annenin doğum izni 6ay olsa ne iyi olurdu
Çok haklisin. Aslında memnun olduğum gayet iyi bi isim var ama sirf bu meselelerden dolayı bazen memuriyete geçmeyi düşünüyorum. Gerçi düşünmekle olmuyor tabi o da ayri bi mesele. Allah iyi etsin ne diyelim.
İnşallah canım İzmir gerçekten aşırı sıcak bunaltıcı ,hamileler için uygun değil kesinlikle hele ki kapalılar için bir kabus.Rabbim bizim gibilere sabır versin inşallah
Dediklerinde haklısın inşallah zamanla bunada care bulurlar çalışan anne olmak zor heleki çalışırken hamilelik daha zor. Bu arada memurun doğum izni 16 hafta toplamda 6 ay değil keske her çalışan annenin doğum izni 6ay olsa ne iyi olurdu
Kim demis memura 6 ay izin die 3 ay bide dönerimizi kesiyolar bi ton curcuna anlucan memurunda isciden bi farki yok artik yani alt kademedeysen herkez eziliyo