5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Valla cnm benim bura guzel bursa kelesteyim uludagin etegi oturdugum ilce kucucuk kasaba gibi 2 ay oldu tasinali ama bayildim adanaliyim aslen :)
O kadar sanslisinki anlatamam bugun evden burnumuzu cikaramadik sokakta birisi soba yakmis sanko oyle bi sicak

O kadar sanslisinki anlatamam bugun evden burnumuzu cikaramadik sokakta birisi soba yakmis sanko oyle bi sicak
burda da çok sıcak yürüyüş yapmak istiyorum ama malesef dediğin gibi burnumu çıkaramam şöyle beş buçuk gibi biraz hafifler sıcaklık dışarı çıkasım var konyadayım ben

İzmir de çok fena kizlar yaniyo.
Valilik açıklama yapmis hamilelerde kronik hastaligi olanlara yarindan itibaren 3 gün resmi tatil vermişler. Devlet memuru olmak vardi.
Özelde sicaklik hamilelik falan yok yarin is basi yine

İzmir de çok fena kizlar yaniyo.
Valilik açıklama yapmis hamilelerde kronik hastaligi olanlara yarindan itibaren 3 gün resmi tatil vermişler. Devlet memuru olmak vardi.
Özelde sicaklik hamilelik falan yok yarin is basi yine
Bu benim kanayan yaram. Her şey ama her şey memurlara göre düzenleniyor. Koysana tek bi kural! Memur dogurunca 6 ay işçi dogurunca 4 ay doğum izni be mübarek ikisi de anne ikisi de bebek! Sinir oluyorum bu duruma bununla da sınırlı değil daha bi sürü şey...

Dediklerinde haklısın inşallah zamanla bunada care bulurlar çalışan anne olmak zor heleki çalışırken hamilelik daha zor. Bu arada memurun doğum izni 16 hafta toplamda 6 ay değil keske her çalışan annenin doğum izni 6ay olsa ne iyi olurdu

Biz de İzmir Karaburun Küçükbahçedeki yazlığımıza geldik ben İzmirde daha fazla dayanamadım artık bir hafta burda kalcam burası yayla gibi

Çok haklisin. Aslında memnun olduğum gayet iyi bi isim var ama sirf bu meselelerden dolayı bazen memuriyete geçmeyi düşünüyorum. Gerçi düşünmekle olmuyor tabi o da ayri bi mesele. Allah iyi etsin ne diyelim.

Biz de İzmir Karaburun Küçükbahçedeki yazlığımıza geldik ben İzmirde daha fazla dayanamadım artık bir hafta burda kalcam burası yayla gibi
Çok iyi yapmissiniz canim İzmir bu hafta apayri bi sicak. Tam zamanında gitmissiniz. Rabbim bizlere de verir kolayligini inşallah.

Çok iyi yapmissiniz canim İzmir bu hafta apayri bi sicak. Tam zamanında gitmissiniz. Rabbim bizlere de verir kolayligini inşallah.
İnşallah canım İzmir gerçekten aşırı sıcak bunaltıcı ,hamileler için uygun değil kesinlikle hele ki kapalılar için bir kabus.Rabbim bizim gibilere sabır versin inşallah

valla bende memurum ama doğum izni 8 hafta öğretmenim, yani 2 ay hangi memurlukta 6 ay izin

Torba yasada yer alıyordu bu şekilde en son. Hakkaten zor ama sırf o yüzden çalışmıyorum bu sene.

Cok be canim 6 ay olsa keske, 16 hafta, 8 once 8 sonra

Hem 3 cocuk diyorlar hemde ne izin ne bisey simdide sut izninde doner sermaye kesilcekmis gelde baska cocuk yapmaya cesaret et

Kim demis memura 6 ay izin die 3 ay bide dönerimizi kesiyolar bi ton curcuna anlucan memurunda isciden bi farki yok artik yani alt kademedeysen herkez eziliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…