5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

günaydın kızlar ...

decavit kullanıyor musunuz ? ben kullanamıyorum. beni fena yaptı bulantı istifra içmemeye karar verdim. doktorum izinde çarşamba dönecek onu arayıp konuşucam.

Dün sicaktan bayilcaktim. Btun gece vantilatorun karsisinda uyudum su an da oyle uzaniyorum. Baska turlu mumkun degil nefes bile alamiyorum

canım benim dr. bulantı yapar yatmadan önce iç dedi birde öyle dene ben bu ara iyiyim çok sukur.

canım yatmadan önce de magosit içiyorum ben üstüste hap içmek istemiyorum da o yüzden doktorumu bekliyim dedim istifra edince fena oluyorum ya ağladım resmen tam yemeğe başladım bişiler derken

Selam kızlar c.tesi ikili test sonucu için yine dr. gittim. gecen hafta ultrasonda ense kalınlıgı 1,4 çıkmıştı... ama kan değeri kötü çıkmış çok moralim bozuldu 1/254 down sendromu riski var çok üzgünüm ağlamaktan bir hal oldum. olmama olasılıgıda var ama insanı düşüncesi bile çok üzüyor keşke ikili testi hiç yaptırmasaydım.

canım yatmadan önce de magosit içiyorum ben üstüste hap içmek istemiyorum da o yüzden doktorumu bekliyim dedim istifra edince fena oluyorum ya ağladım resmen tam yemeğe başladım bişiler derken

geçmiş olsun evet bende cok istifra ettiğim için çok iyi anlıyorum. telefonu maili varsa sorsan yoksada vitaminli yiyeceklere agırlık vermeye bak canım.

Rabbim korur inşallah canım onu. sakin ol bebeğini üzme. üniversite hastanesi var mı etrafında bi oraya doktora git. ben hiç yaptırmak istemedim doktorum yapalım dedi. o yüzden yaptırdım. benim bi çok arkadaşıma aynısını dediler şükür bişey olmadı bi de o olasılık yaşla da alakalı olabiliyor yaşını bilmiyorum ama sen gönlünü ferah tut üzme bebişi

sağol canım Allah razı olsun inşAllah. yasım 34 yas riski 1/276 kombine risk 1/254 ( dr. amniyosentez 16 haftada yapılabilir dedi veyahut genetik test... amniyosentez yaptırama hem korkarım hem düşük tehlikesi yuksek... genetik test yapılsa down sendromu çıksa doguma kadar üzüleceğim ister istemez aldırmak istemiyorum çünkü 6 yasında bir kızım var çok sukur sağlıklı Rabbimin gücüne gider ben kendimide düşünmüyorum elimden gelenin fazlasını yapar bakarım yavruma daa... ya ben öldükten sonra ne olur.... yaptırmasan bu 5,5 ay nasıl geçicek kafam durdu ((

Kızlar bugün doktor kontrolüm var nedense çok gerginim lütfen yazımı gören herkes dua etsin şu mübarek gün güzel haberlerle ayrılayım doktordan inşallah dua edin lütfen

Günaydın canım çok iyi anlıyorum seni ama korkma çoğu kişiye söylüyolarmış sadece bi risk %100 olduğunun bi garantisi yok yani. Arkadaşımın bebeğini 5 aylıkken almaya kalktılar oranı baya düşüktü seninkinden daha düşüktü ama aldırmadı şimdi 1,5 yaşında sapasağlam bebeği var. Banada doktorun teki 6-7.ayda düşer düşmezsede özürlü olur dedi yaaa. Bence amniyosentez değilde durumun varsa prenatal testi yaptır. Senin kanından bebeğinin dna sına bakıyolar. Ama yaptırmak istemiyorum dersen Allahtan gelen herşeye kabullenmemiz gerekiyo. Rabbim onları korusun inşallah hiç bişicik olmıcak. Sen iyi olki yavrunda iyi olsun.

Sağol Allah razı olsun umarım bosu bosuna üzülüyorumdur. Rabbim tüm evlatları korusun inşAllah.

canım Rabbim her şeyi kayırır emin ol. amniyosentez zaten sıkıntılı. benim burada arkadaşımında aynı senin gibi çıktı. fakültede prof a gitti şükür o rahatlattı onu sen de bi prof a git canım

Gunaydinn kizlarrrr rabbimden gelene boynumuz kildan ince benim arkadasa amniyon testinden sonra %90ozurlu demislerdi simdi sapa saglam bi kizi var masallah evlatlarimiz rabbime emanet rabbim hepimize saglikli hayirli bi sekilde cocuklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…