5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

günaydın kızlar ...

decavit kullanıyor musunuz ? ben kullanamıyorum. beni fena yaptı bulantı istifra içmemeye karar verdim. doktorum izinde çarşamba dönecek onu arayıp konuşucam.
Ben kullanıyorum cnm kan değerlerime de gecen baktırdım. Demir oranı, kalsiyum oranı iyi bir ilaç. Kan değerleri düşük biriydim gayet güzel çıktı sonuçlarım Ama demiri yüksek diye de bulantı ve barsaklarda sindirimde değişiklik yapıyor evet. Sen ilacı nasıl alıyorsun tok karna mı aç karna mı? ben yemek yedikten 1bucuk saat sonra alıyorum üzerine de hafif yağsız bir şeyler atıştırıyorum (atıştırmalık gibi galeta vb. ) ozaman mide bulantısından kurtuluyorum cnm

cnm 20. haftasında ayrıntılı ultrasona gireceksin oradaki sonuçlarla daha net anlaşılır hem 3lü test ve 4lü test de var. Endişe etme cnm bu testler senin kanından alınarak yapıldığı için o kadar da güvenilir değilmiş. Zaten test sonucları iyi çıkıp down sendromlu bebek doğurma olasılığı kadar test sonulçları kotu çıkıp çok sağlıklı bebek doğurma olasılıgı da çok yksekmiş.. umarım diğer testler güzel çıkar da içini rahatlatır.

günaydın kızlar ...

decavit kullanıyor musunuz ? ben kullanamıyorum. beni fena yaptı bulantı istifra içmemeye karar verdim. doktorum izinde çarşamba dönecek onu arayıp konuşucam.
Valla cnm ben kullniodum ama bana oyle bise yapmadi da doktorum kendisi iptal edin kan hapi ve balik yag yazdi bi konus sanada boyle yapar belki

Gittigim özel doktor da istedi testi yaptırmak istemiyorum dedim bozuldu ama yaptirmicam cok korkuyorum sende üzülme olmama ihtimali var iki arkadaşım var onlarada dediler sağlıklı bebekler simdi geri testleri yaptırma ve allaha Sığın hic bişi olmaz olsa bile senin evladın bu herdeyiyle kabul

Kızlar bugün doktor kontrolüm var nedense çok gerginim lütfen yazımı gören herkes dua etsin şu mübarek gün güzel haberlerle ayrılayım doktordan inşallah dua edin lütfen
Allah yardımcin olsun güzel haberler alırsın insaallah.

sabah aç karınla alıyorum canım ben ya olmadı bende akşam alayım

sabah aç karınla alıyorum canım ben ya olmadı bende akşam alayım
Aynen oyle yap cnm daha az bulantin olabilir ancak aklinda bulunsun tiroid ilaci ve benzeri ilaclar aluyorsan ilac etkilesiminden oturu (tiroid ilaci etkisini azalttigindan) aralarinda en az 3 saat olmasi gerwkiyor diger ilaclarini da etkilesimi var mi diye kontrol edip ona gore ayarla cnm

günaydın kızlar ...

Bende kahvaltı veya akşam yemeğin hemen ardından bulantı olmadi şükür.sende öyle dene canim daha rahat edersin.

Canim %100 sonuç veren testler değil o yuzden kendini hiç harap etme.
Arkadaşlarımın dediği gibi benimde çevremde down s endromlu diyip olmayan bebisler ve down s endromlu değil diyip olan bebisler var.
Hiç birimizin bu konuda garantisi yok.
Rabbim herşeyin h ayirlisini versin.
Sakın üzen kendini ihtimaller için.
karabocek

bence bebeğinin hiçbir şeyi yok. yok işte yaşı büyük yok sigara içiyo gibi sebeplerle risk yüksek çıkıyor soruları var ya bide. ense de sıkıntı yoksa içini daha da rahat tutabilirsin bence. ben olsam yaptırır içimi rahat ettirirdim ama benim düşüncem tabi bu çünkü bence hiçbir şeyi yoktur.

V Vinim Can'ım Hayrlı haberlerini bekliyoruz.
karabocek arkadaşım içini ferah tut,eşimin akrabasının kızına da %98 down sendromlu dediler amniyosentez sıvısı bile aldılar hemde yaşı 25 olmasına rağmen,çocuğu şimdi 1,5 yaşında sapasağlam.Bu testler doğru değil aslında hiç yaptırmamak lazım ama merak ediyoruz işte.Sen sıkma canını Allah büyük

Canim ben sirf suan ki uzuntunu yasamamak icin yaptirmadim dua et rabbime birak hersey imtihan saglikli deyipte down sendromlu doganlarda %25 %30 yanilma payi ense kalinligida normal rabbim sabrini versin ama uzme bebisini o hissedio bak :) kendine ve bebisini uzme ne kadar uzulursende sonuc degişmicek ama yanilma payi cok yuksek serin tut kendini :)

Sağolun Allah razı olsun kızlar Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlık versin. inşAllah dediğiniz gibi olur. desteğiniz için çok tesekkurler...

Kızlar bugün doktor kontrolüm var nedense çok gerginim lütfen yazımı gören herkes dua etsin şu mübarek gün güzel haberlerle ayrılayım doktordan inşallah dua edin lütfen
Canim sonuç ne çikti naptin dualarim seninle hayirli haberler getir bize

ay kızlar çoğalmıs bende bi öğrensem..
karabocek hiç sıkma canını hıc bısey olmaz bence. ense kalınlıgı da ıyı.
ben bu yüzden yaptırmadım işte. doktorum cok ısrarcı yarın kontrolum var 4lü testını ben yapıcam dedı o an tamam dedım ama yarın yaptırmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…