Ben kullanıyorum cnm kan değerlerime de gecen baktırdım. Demir oranı, kalsiyum oranı iyi bir ilaç. Kan değerleri düşük biriydim gayet güzel çıktı sonuçlarımgünaydın kızlar ...
decavit kullanıyor musunuz ? ben kullanamıyorum. beni fena yaptı bulantı istifra içmemeye karar verdim. doktorum izinde çarşamba dönecek onu arayıp konuşucam.
cnm 20. haftasında ayrıntılı ultrasona gireceksin oradaki sonuçlarla daha net anlaşılır hem 3lü test ve 4lü test de var. Endişe etme cnm bu testler senin kanından alınarak yapıldığı için o kadar da güvenilir değilmiş. Zaten test sonucları iyi çıkıp down sendromlu bebek doğurma olasılığı kadar test sonulçları kotu çıkıp çok sağlıklı bebek doğurma olasılıgı da çok yksekmiş.. umarım diğer testler güzel çıkar da içini rahatlatır.Selam kızlar c.tesi ikili test sonucu için yine dr. gittim. gecen hafta ultrasonda ense kalınlıgı 1,4 çıkmıştı... ama kan değeri kötü çıkmış çok moralim bozuldu 1/254 down sendromu riski var çok üzgünüm ağlamaktan bir hal oldum. olmama olasılıgıda var ama insanı düşüncesi bile çok üzüyor keşke ikili testi hiç yaptırmasaydım.
Valla cnm ben kullniodum ama bana oyle bise yapmadi da doktorum kendisi iptal edin kan hapi ve balik yag yazdi bi konus sanada boyle yapar belkigünaydın kızlar ...
decavit kullanıyor musunuz ? ben kullanamıyorum. beni fena yaptı bulantı istifra içmemeye karar verdim. doktorum izinde çarşamba dönecek onu arayıp konuşucam.
Gittigim özel doktor da istedi testi yaptırmak istemiyorum dedim bozuldu ama yaptirmicam cok korkuyorum sende üzülme olmama ihtimali var iki arkadaşım var onlarada dediler sağlıklı bebekler simdi geri testleri yaptırma ve allaha Sığın hic bişi olmaz olsa bile senin evladın bu herdeyiyle kabulSelam kızlar c.tesi ikili test sonucu için yine dr. gittim. gecen hafta ultrasonda ense kalınlıgı 1,4 çıkmıştı... ama kan değeri kötü çıkmış çok moralim bozuldu 1/254 down sendromu riski var çok üzgünüm ağlamaktan bir hal oldum. olmama olasılıgıda var ama insanı düşüncesi bile çok üzüyor keşke ikili testi hiç yaptırmasaydım.
Allah yardımcin olsun güzel haberler alırsın insaallah.Kızlar bugün doktor kontrolüm var nedense çok gerginim lütfen yazımı gören herkes dua etsin şu mübarek gün güzel haberlerle ayrılayım doktordan inşallah dua edin lütfen
Ben kullanıyorum cnm kan değerlerime de gecen baktırdım. Demir oranı, kalsiyum oranı iyi bir ilaç. Kan değerleri düşük biriydim gayet güzel çıktı sonuçlarımAma demiri yüksek diye de bulantı ve barsaklarda sindirimde değişiklik yapıyor evet. Sen ilacı nasıl alıyorsun tok karna mı aç karna mı? ben yemek yedikten 1bucuk saat sonra alıyorum üzerine de hafif yağsız bir şeyler atıştırıyorum (atıştırmalık gibi galeta vb. ) ozaman mide bulantısından kurtuluyorum cnm
Kızlar gidiyorum doktora lütfen dualarınıza ihtiyacım var
Aynen oyle yap cnm daha az bulantin olabilir ancak aklinda bulunsun tiroid ilaci ve benzeri ilaclar aluyorsan ilac etkilesiminden oturu (tiroid ilaci etkisini azalttigindan) aralarinda en az 3 saat olmasi gerwkiyor diger ilaclarini da etkilesimi var mi diye kontrol edip ona gore ayarla cnmsabah aç karınla alıyorum canım ben ya olmadı bende akşam alayım
Bende kahvaltı veya akşam yemeğin hemen ardından bulantı olmadi şükür.sende öyle dene canim daha rahat edersin.günaydın kızlar ...
bence bebeğinin hiçbir şeyi yok. yok işte yaşı büyük yok sigara içiyo gibi sebeplerle risk yüksek çıkıyor soruları var ya bide. ense de sıkıntı yoksa içini daha da rahat tutabilirsin bence. ben olsam yaptırır içimi rahat ettirirdim ama benim düşüncem tabi bu çünkü bence hiçbir şeyi yoktur.sağol canım Allah razı olsun inşAllah. yasım 34 yas riski 1/276 kombine risk 1/254( dr. amniyosentez 16 haftada yapılabilir dedi veyahut genetik test... amniyosentez yaptırama hem korkarım hem düşük tehlikesi yuksek... genetik test yapılsa down sendromu çıksa doguma kadar üzüleceğim ister istemez aldırmak istemiyorum çünkü 6 yasında bir kızım var çok sukur sağlıklı Rabbimin gücüne gider ben kendimide düşünmüyorum elimden gelenin fazlasını yapar bakarım yavruma daa... ya ben öldükten sonra ne olur.... yaptırmasan bu 5,5 ay nasıl geçicek kafam durdu ((
Canim ben sirf suan ki uzuntunu yasamamak icin yaptirmadim dua et rabbime birak hersey imtihan saglikli deyipte down sendromlu doganlarda %25 %30 yanilma payi ense kalinligida normal rabbim sabrini versin ama uzme bebisini o hissedio bak :) kendine ve bebisini uzme ne kadar uzulursende sonuc degişmicek ama yanilma payi cok yuksek serin tut kendini :)Selam kızlar c.tesi ikili test sonucu için yine dr. gittim. gecen hafta ultrasonda ense kalınlıgı 1,4 çıkmıştı... ama kan değeri kötü çıkmış çok moralim bozuldu 1/254 down sendromu riski var çok üzgünüm ağlamaktan bir hal oldum. olmama olasılıgıda var ama insanı düşüncesi bile çok üzüyor keşke ikili testi hiç yaptırmasaydım.
Canim sonuç ne çikti naptin dualarim seninle hayirli haberler getir bizeKızlar bugün doktor kontrolüm var nedense çok gerginim lütfen yazımı gören herkes dua etsin şu mübarek gün güzel haberlerle ayrılayım doktordan inşallah dua edin lütfen
Merhaba kızlar.
Cuma günü kontrolüm vardı ve bir kızım daha olacak Rabbim nasip ederse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?