ya esim iade edicem dedi kızgındidiyorum duyulmayabilirmis 16. Hafta diyor ben istemedim zararlı olur diye sen istedin bak ise yaramadı dedi bilmiyorum ya ugrasicam ama bebege zararı olur diye de korkuyorum ya o yüzden cok ugrasmadim
ben yaşamadım canım. sen içini ferah tut yarın sonuclar gzel cıkıcak. hiçbısey olmıcak.Kızlar doktordan geldim kalbinde parlama var onun dışında çok sağlıklı dedi gelişimi önden gidiyormuş ama çok Can'ım sıkıldı yaşımdan dolayı riskli olabilir dedi genç olsan bundan bahsetmezdim bile dedi çok Can'ım sıkıldı yarın test sonuçlarım çıkacak ne olur dua edin iyi çıksın hep kızım olsun istiyordum kızım olacak ona bile sevinemedim sizlere de böyle bişey diyen oldu mu aynı şeyi yaşayan var mı?
İnşallah dua edin Can'ımben yaşamadım canım. sen içini ferah tut yarın sonuclar gzel cıkıcak. hiçbısey olmıcak.
kız mıı hayırlı olsun :) bı ben kaldım öğrenmeyen galıbaaa
canım kaç yaşındaydın?Kızlar doktordan geldim kalbinde parlama var onun dışında çok sağlıklı dedi gelişimi önden gidiyormuş ama çok Can'ım sıkıldı yaşımdan dolayı riskli olabilir dedi genç olsan bundan bahsetmezdim bile dedi çok Can'ım sıkıldı yarın test sonuçlarım çıkacak ne olur dua edin iyi çıksın hep kızım olsun istiyordum kızım olacak ona bile sevinemedim sizlere de böyle bişey diyen oldu mu aynı şeyi yaşayan var mı?
Canım içini ferah tut bazı doktorlar insanı üzmenin yolunu arıyolar başka bi doktora daha görün istersen hemen canını sıkma. İnşallah yarınki sonuçlarında iyi çıkar.İnşallah dua edin Can'ım
Canim skma canini rabbim yar ve yardimcin olsun emi sevin sen rabbim kursamizda birakmasin hic birimizinKızlar doktordan geldim kalbinde parlama var onun dışında çok sağlıklı dedi gelişimi önden gidiyormuş ama çok Can'ım sıkıldı yaşımdan dolayı riskli olabilir dedi genç olsan bundan bahsetmezdim bile dedi çok Can'ım sıkıldı yarın test sonuçlarım çıkacak ne olur dua edin iyi çıksın hep kızım olsun istiyordum kızım olacak ona bile sevinemedim sizlere de böyle bişey diyen oldu mu aynı şeyi yaşayan var mı?
ay kızlar çoğalmısbende bi öğrensem..
karabocek hiç sıkma canını hıc bısey olmaz bence. ense kalınlıgı da ıyı.
ben bu yüzden yaptırmadım işte. doktorum cok ısrarcı yarın kontrolum var 4lü testını ben yapıcam dedı o an tamam dedım ama yarın yaptırmıcam
Kızlar doktordan geldim kalbinde parlama var onun dışında çok sağlıklı dedi gelişimi önden gidiyormuş ama çok Can'ım sıkıldı yaşımdan dolayı riskli olabilir dedi genç olsan bundan bahsetmezdim bile dedi çok Can'ım sıkıldı yarın test sonuçlarım çıkacak ne olur dua edin iyi çıksın hep kızım olsun istiyordum kızım olacak ona bile sevinemedim sizlere de böyle bişey diyen oldu mu aynı şeyi yaşayan var mı?[/QUOT
Allahın izniyle bişey yoktur inşAllah içiniz ferah olsun Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
hepimizin canım aminsağol canım inşAllah Allah razı olsun. bebeğiniz hayırlı sağlıklı olur inşAllah.
Selam kızlar c.tesi ikili test sonucu için yine dr. gittim. gecen hafta ultrasonda ense kalınlıgı 1,4 çıkmıştı... ama kan değeri kötü çıkmış çok moralim bozuldu 1/254 down sendromu riski var çok üzgünüm ağlamaktan bir hal oldum. olmama olasılıgıda var ama insanı düşüncesi bile çok üzüyor keşke ikili testi hiç yaptırmasaydım.
37 yaşındayım canımcanım kaç yaşındaydın?
bulantıdan acıle gıdınce mudahale edıyolar mı bılıyomusun37 yaşındayım canım
Duyduğum serum takıyorlar diye biliyorum canımbulantıdan acıle gıdınce mudahale edıyolar mı bılıyomusun
baş agrısı ıcın gttıgımde hıcbısey yapmıyolar ama su an hem basım hem mıdem felaket kotuyumDuyduğum serum takıyorlar diye biliyorum canım
Canım vücutta kan artışından dolayı zaman zaman bende de oluyor baş ağrısı dayanılmaz bir şey çok dayanamadığımda parol içiyorum doktor bir ara vermişti sen de doktoruna sor istersen bazı durumlarda uyutmadığında izin verirse içmene işe yarar belkibaş agrısı ıcın gttıgımde hıcbısey yapmıyolar ama su an hem basım hem mıdem felaket kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?