5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Doppleri kasıklarının üzerinde Yavaşça gezdir, göbeğinde değil,! Biraz da aleti bastır. Geçen gün ben jelsiz denedim, ben de bulamadım :) hergün yapmak da doğru değil tabii, ben de zarar vereceğini düşünüyorum.

Kızlar doktordan geldim kalbinde parlama var onun dışında çok sağlıklı dedi gelişimi önden gidiyormuş ama çok Can'ım sıkıldı yaşımdan dolayı riskli olabilir dedi genç olsan bundan bahsetmezdim bile dedi çok Can'ım sıkıldı yarın test sonuçlarım çıkacak ne olur dua edin iyi çıksın hep kızım olsun istiyordum kızım olacak ona bile sevinemedim sizlere de böyle bişey diyen oldu mu aynı şeyi yaşayan var mı?

ben yaşamadım canım. sen içini ferah tut yarın sonuclar gzel cıkıcak. hiçbısey olmıcak.
kız mıı hayırlı olsun :) bı ben kaldım öğrenmeyen galıbaaa

canım kaç yaşındaydın?

Canim skma canini rabbim yar ve yardimcin olsun emi sevin sen rabbim kursamizda birakmasin hic birimizin

sağol canım inşAllah Allah razı olsun. bebeğiniz hayırlı sağlıklı olur inşAllah.

Cnm, öncelikle inşallah hiçbirşey çıkmaz. Ben de kızıma hamileyken, kan sonuçları iyi çıkmamıştı. Aslında bu şöyle önemli değil, tüm değerlere bakıp çarpıp, bölüp bu sonuca varıyorlar,. Annenin yaşı, tüp bebek, hastalık durumu vs.. Bizi doktorum detaylı ultrasona göndermişti o zmn, tam 1 saat boyunca bakmıştı doktor. O zmn daha 13 haftalıktım, ama o aletle herşeyine görüyorlar dalak, Bağırsak vs.. Cinsiyetinide o zmn öğrenmiştik :) herşey yolunda çıkmıştı. Bazen de duyuyorum ikili test vs. Iyi çıkmasına rağmen down sendromlu Doğan bebekler var. Biz de Allah a emanetiz, bebişlerI'miz Dünya'ya gelene kadar içimiz rahat etmez. Acaba gözü görecek mi, kulakları duyacak mi, bir yerinde birşeyi var mi, sonuçta bunlar 4d de falan görünmüyor. Inşallah sağlıcakla gelir bebişlerimiz.

baş agrısı ıcın gttıgımde hıcbısey yapmıyolar ama su an hem basım hem mıdem felaket kotuyum
Canım vücutta kan artışından dolayı zaman zaman bende de oluyor baş ağrısı dayanılmaz bir şey çok dayanamadığımda parol içiyorum doktor bir ara vermişti sen de doktoruna sor istersen bazı durumlarda uyutmadığında izin verirse içmene işe yarar belki

Kizlar benimde bugün 16+0 Haftalik Doktor Randevum vardi hersey yolunda dedi Doktor Ama cinsiyete bakamadi cünkü bebek kafa üstü duruyordu ayaklari da capraz sekilde kapali Cok heveslenmistim bu Sefer kesin belli olur diye birdahaki randevu 4 hafta sonra yine yurtdisinda yasiyorum ve buradaki Doktor randevlari baslarda her 4 haftada bir oluyor
Bebegi bu posisyonda olan varmi hic yasadinizmi sizde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…