Onre ya öle konu açıldı gecrn gün kayın valideme ben öle bişi teklif etmesin die ben cocuguma kendim bakıcam ihtiyac duyarsam gelirsiniz değil mi dedim cok saçma ya herkes bebek bakımını doğdugunda ögrenmiyorArkadaslar dogumunuzdan sonra kayinvalidenizin aylarca size yerlesme fikrini nasil karsiliyorsunuz? Sen bilmezsin sen cahilsin ilk cocugun ben bilirim ben bakarim duygusuyla ve yardim etme amaciyla yapilan bir eylemi ben anneligimin elimden alinmasi gibi algiliyorum. 28 yasindayim egitimliyim cahil degilim birsey degilim ilk cocugum evet bu yuzdende cok heyecanli ve hevesliyim ama ta simdiden mudaheleler istenmeyen yardim lar beni bunaltti. Nasil bir tutum sergilememi onerirsiniz?
o ne öyle emir verır gıbıValla benim kendi annem cok anlayisli zaten evlerimiz yakin gelipte sende kalmam kocanla rahat et illede bana ihtiyac duyuyorsan gunduz gelip aksam giderim diyor. Ama kayinvalidem 8-9 ayliktan itibaren bende kalicaksin dogumdan sonrada ya bende kal ya ben sende kalicam diyor. Nasil bir psikolojideyim biliyomusunuz sanki bebegime doyamicam elimden alicaklarmis gibi herseye o kosturacak atlayacak ben bakarim diye ben oylece kalakalcakmisim gbi korkuyorum. Belki bazilariniz cok sacma bi dusunce diyo okurken ama ndn boyle düşünüyorum bende bilmiyorum. Kayinvalidem bebek bakmaya gelicegini soyluyor yani ev isleri bende gene. O zmn ne anladim ben bu isten yeni dogan bebek zaten 15 20 saat uyuyor ki ?
Arkadaslar dogumunuzdan sonra kayinvalidenizin aylarca size yerlesme fikrini nasil karsiliyorsunuz? Sen bilmezsin sen cahilsin ilk cocugun ben bilirim ben bakarim duygusuyla ve yardim etme amaciyla yapilan bir eylemi ben anneligimin elimden alinmasi gibi algiliyorum. 28 yasindayim egitimliyim cahil degilim birsey degilim ilk cocugum evet bu yuzdende cok heyecanli ve hevesliyim ama ta simdiden mudaheleler istenmeyen yardim lar beni bunaltti. Nasil bir tutum sergilememi onerirsiniz?
Kızlar doktordan geldim kalbinde parlama var onun dışında çok sağlıklı dedi gelişimi önden gidiyormuş ama çok Can'ım sıkıldı yaşımdan dolayı riskli olabilir dedi genç olsan bundan bahsetmezdim bile dedi çok Can'ım sıkıldı yarın test sonuçlarım çıkacak ne olur dua edin iyi çıksın hep kızım olsun istiyordum kızım olacak ona bile sevinemedim sizlere de böyle bişey diyen oldu mu aynı şeyi yaşayan var mı?
Can'ım çok saol evet çok şükür bişey çıkmadı 3 lü test yapıldı bişey çıksa risk olacak demişti doktor ama çok şükür temiz çıktı 3 lü testimBen yaşadım. Oglumun kalbinde parlaklık ve böbrek genişlemesi vardı bunların ikisi down sendromu belirtisi olabilirmiş, doktorum beni cocuk kardiolojisine yolladı fetal eko cektirdim çok şükür hiç bir sorun cıkmadı amniyosentez öneren doktorlarda oldu ama ben istemedim şuan oglum 4,5 yaşında ve maşallah gayet saglıklı, bence bir sure takip edilip fetal eko onerebilirler, ama merak etmeyin bisey cikmayacaktir
ahh ahh çok haklısın okunupta beğenmeyen olmaz denilebilir ama okuma yazma bile bilmeyen kesimden hocam dövmeden olur mu ya gibi tepkiler geliyor ama evet bizim gibi özellikle çocuğuna önem veren annelerin çok çok beğeneceği tarzda yazıyor. o kadar değişik veliler tanıyorum ki bazen bazı şeyler ütopya gibi geliyor. ne anneler var bi bilsenizzzAdem Gunes
Kardesimin hocasiydi universitede
Kendisiyle tanisip danisan biri olarak okuyupta begenmicek bir ozellkle anne olabilcegine ben sahsen inanmiyorum
Kizlar benimde cok bulanti kusmalrim vardi suyi bile cikariodum premesis die bi ilac var onu kullanin cok ii geldi tamamiyle vitamin hapi arkadaslar hep solemislerdi korkudan bisey olur die almamistim keske en basinda alaymisim simdi cok rahatim tavsiye ederim sizedeİnşallah bu daha önce gecer tatlım seni cok iyi anlıyorum sürekli sovı takviyesi aşoyorum sudan bile midem bulanıyor
günaydın canımmGünaydin kızlar
günaydın canımm
GunaydinnnnnnnGünaydin kızlar
Bakım bugun denicem tatlım vok teşekkür ederim daha gram alamadım ya kiloKizlar benimde cok bulanti kusmalrim vardi suyi bile cikariodum premesis die bi ilac var onu kullanin cok ii geldi tamamiyle vitamin hapi arkadaslar hep solemislerdi korkudan bisey olur die almamistim keske en basinda alaymisim simdi cok rahatim tavsiye ederim sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?