5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Onre ya öle konu açıldı gecrn gün kayın valideme ben öle bişi teklif etmesin die ben cocuguma kendim bakıcam ihtiyac duyarsam gelirsiniz değil mi dedim cok saçma ya herkes bebek bakımını doğdugunda ögrenmiyor

o ne öyle emir verır gıbı yardım ederım sana gelıyım ya da sen gel doguma yakın da bende kal kızım dese hıc boyle dusunmezdın düşünmezdık. ama gidişat sıkıntılı gbı dıkkat et

Aynı durumu geçen hafta yaşadım canım bize gelir kalırsınız doğumdan sonra dedi hayır anne ben evimde kalmayı düşünüyorum Bebek'te evine alışsın bizde evimizden soğumayalım dedim çok bozuldu söylendi ağzının içinden sonra annemle nöbetleşe kalırsınız artık plan yaparsınız dedim...6 ay sonrasının pazarlığını yapıyor benimle...sakin kalmaya çalıştım ama eğitimciyim elbette tecrübelerine güvenim sonsuz ama kendisi sigara kullanıyor ve yemek yapmıyor evinde hiç...bana eleştirerek yardımcı olmasını istemiyorum..zor günler bekliyor sanırım bizi...

bende cinsiyet öğrenenlerdenim , bugun kontrolum vardı 2. prensim geliyor.çok sağlıklı erkek bebek dedi doktorum,3 lü testte yaptırdım 15 sonra çıkacak.

Ben yaşadım. Oglumun kalbinde parlaklık ve böbrek genişlemesi vardı bunların ikisi down sendromu belirtisi olabilirmiş, doktorum beni cocuk kardiolojisine yolladı fetal eko cektirdim çok şükür hiç bir sorun cıkmadı amniyosentez öneren doktorlarda oldu ama ben istemedim şuan oglum 4,5 yaşında ve maşallah gayet saglıklı, bence bir sure takip edilip fetal eko onerebilirler, ama merak etmeyin bisey cikmayacaktir

Can'ım çok saol evet çok şükür bişey çıkmadı 3 lü test yapıldı bişey çıksa risk olacak demişti doktor ama çok şükür temiz çıktı 3 lü testim

kızlar şuan çoğunuzun başka derdi var biliyorum derdi olanlara Allah yardım etsin aklıma bir şey gelmişken paylaşmak istedim. eminimki hepiniz çok iyi anne olacaksınız ve olmaya çalışacaksınız sanırım aramızda eğitimcilerde var. bende psikolojik danışmanım ve Adem GÜNEŞ'i çok severim az önce videolarını izledim ve paylaşmak istedim. bir çok kitabını da okudum. bence çocuk doğana kadar sabırsızlanıyoruz onun için şimdiden ne yapsam diye şaşırıp duruyoruz çocuk yetiştirmeyle ilgili kitaplar okunabilir. benim zaten alanım çoğu şeyi bilmeme rağmen bende hatırlamak bilgilerimi tazelemek ve taze tutmak için okuyacağım. size de bir fikir olsun istedim okuyanlar varsa yorumlarını beklerim okuyup beğenmeyeni görmedim. velilere seminer verirkende bu yazarın kitaplarını sıkça kullanıyorum. akıcı ve hemen bitiveriyor kitapları

Adem Gunes
Kardesimin hocasiydi universitede
Kendisiyle tanisip danisan biri olarak okuyupta begenmicek bir ozellkle anne olabilcegine ben sahsen inanmiyorum

Adem Gunes
Kardesimin hocasiydi universitede
Kendisiyle tanisip danisan biri olarak okuyupta begenmicek bir ozellkle anne olabilcegine ben sahsen inanmiyorum
ahh ahh çok haklısın okunupta beğenmeyen olmaz denilebilir ama okuma yazma bile bilmeyen kesimden hocam dövmeden olur mu ya gibi tepkiler geliyor ama evet bizim gibi özellikle çocuğuna önem veren annelerin çok çok beğeneceği tarzda yazıyor. o kadar değişik veliler tanıyorum ki bazen bazı şeyler ütopya gibi geliyor. ne anneler var bi bilsenizzz

İnşallah bu daha önce gecer tatlım seni cok iyi anlıyorum sürekli sovı takviyesi aşoyorum sudan bile midem bulanıyor
Kizlar benimde cok bulanti kusmalrim vardi suyi bile cikariodum premesis die bi ilac var onu kullanin cok ii geldi tamamiyle vitamin hapi arkadaslar hep solemislerdi korkudan bisey olur die almamistim keske en basinda alaymisim simdi cok rahatim tavsiye ederim sizede

Hayrlı sabahlar güzel anneler
Burası bütün gece deli gibi esti kapı pencere açamadık evler öyle sıcak ki ,serinleyelim diye tatile geldik perişan olduk

Bakım bugun denicem tatlım vok teşekkür ederim daha gram alamadım ya kilo

Kızlar ya cok canim sikkin dun esimle tartistim cok agladim cok canim skildi normalde bebisi batma filan ignelenme filan oluyodu oyle hissediodum dun geceden beri hic bise olmadi saga donuyom sola donuyom hic sanci yok goguslerimde sancimio bise olmus olamaz dimi (

meleklerim çok acil cevap yazın lütfen bugün tarama testi için ultrasona girdim bebeğimin beyninde sıvı gözükmüş bu ne demek açık aaçık söyleyin lütfen çok kötüyüm bu sıvı geçer mi yoksa bunun sonucu ölüm mü çok acil yalvarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…