Çalışan gebe kadınlar günde 7.5 saat çalıştırılıyor.Kanunda yer alıyor ayrıca ceza işlemi de var alo 170'den öğrenebilirsiniz.Çalışma saatiniz çok uzun hem de gebesiniz.İstersiniz bu konuyu gündeme getirin.Ben çalıştığım şirketle görüştüm konuyu hallettiler.
Bir kasiniyorum bir kasiniyorum sormayin kızlar.isilik olmuşum sanırım.doktoru mu aradım çok hamile varmış bu şekilde olan sıcaktan cildiye ye gidicem.insallah sizlerde yoktur.çok fena kabardı hep
Bir kasiniyorum bir kasiniyorum sormayin kızlar.isilik olmuşum sanırım.doktoru mu aradım çok hamile varmış bu şekilde olan sıcaktan cildiye ye gidicem.insallah sizlerde yoktur.çok fena kabardı hep
anneler ne hissediyorsa o oluyor bence. ilk duyduğumda hamileliğimi hep erkek dedim. eşim kız etrafım kız dedi ama erkek oldu. ama sağlıklı olsunlarda uzuvları düzgün olsun da
anneler ne hissediyorsa o oluyor bence. ilk duyduğumda hamileliğimi hep erkek dedim. eşim kız etrafım kız dedi ama erkek oldu. ama sağlıklı olsunlarda uzuvları düzgün olsun da
Canım benimki de ilk gittiğimde öylece yatıyordu 2.ye başka bir doktora gittim 1 hafta sonra giderken pekmez çikolata falan yedim hareketliydi şekerli şeyler enerji veriyor sanırım öyle görebildi doktor sen de dene istersen
Ama Burda gicik olan bi Doktor daysan baska Dr kabul etmiyor niye ona gitmiyosun diyolar en fazla hastaneye acile gidicem agrim var diye orda bakarlar cikolata yicem önceden dedigin gibi
4 temmuzda Istanbula gidicem tatile orda bi doktora gitsem mi acaba diye de düsündüm Istanbul da tanidiginiz iyi bi Doktor varmi bayan ve özel hastanede