Tatlim korkma burda bi arkadas daha yazmisti geciomus onun 1 den coktu sanirsam geciomus %90 bebekte oluyomus dediler bilmiom bn tabi kirkma dia etmeleklerim çok acil cevap yazın lütfen bugün tarama testi için ultrasona girdim bebeğimin beyninde sıvı gözükmüş bu ne demek açık aaçık söyleyin lütfen çok kötüyüm bu sıvı geçer mi yoksa bunun sonucu ölüm mü çok acil yalvarıyorum
meleklerim çok acil cevap yazın lütfen bugün tarama testi için ultrasona girdim bebeğimin beyninde sıvı gözükmüş bu ne demek açık aaçık söyleyin lütfen çok kötüyüm bu sıvı geçer mi yoksa bunun sonucu ölüm mü çok acil yalvarıyorum
Kızlar ya cok canim sikkindun esimle tartistim cok agladim cok canim skildi normalde bebisi batma filan ignelenme filan oluyodu oyle hissediodum dun geceden beri hic bise olmadi saga donuyom sola donuyom hic sanci yok goguslerimde sancimio bise olmus olamaz dimi (
bir şey olmaz inşallah canım dua et. bende her gün eşimle kavga ediyorum nerdeyse hep alttan alıyo barışıyoruz sonra gene kavga edince neden barıştın barışmasak kavga da etmezdik diye tekrar kavga ediyorumKızlar ya cok canim sikkindun esimle tartistim cok agladim cok canim skildi normalde bebisi batma filan ignelenme filan oluyodu oyle hissediodum dun geceden beri hic bise olmadi saga donuyom sola donuyom hic sanci yok goguslerimde sancimio bise olmus olamaz dimi (
Kuzum sıkma canını benimde seninle aynı hafyada aynı hissi yaşadım ve doktoru aradım gemen telaş yapma ama eger cok endişeli isen gel dedi gittim bişi yol bebek içerde kendi halinde kıpırdanıyor .sonra psikolog ile görüştüm bebegi kaybetmr korkusu sadece dedi 12 hafyadan sonra batmaların gögüs hassasiyeti pat die gecebilir endişe etmemelisiniz dedi telaşlanmaKızlar ya cok canim sikkindun esimle tartistim cok agladim cok canim skildi normalde bebisi batma filan ignelenme filan oluyodu oyle hissediodum dun geceden beri hic bise olmadi saga donuyom sola donuyom hic sanci yok goguslerimde sancimio bise olmus olamaz dimi (
Canım öncelikle düşüncelerine hak veriyorum ama senin kayınvalide de sorun var bence onun sözleri illada bende kalıcaksın yada ben gelicem demeleri seni bu psikolojiye sürüklemiş bence. Bence aynı şehirlerdeyseniz akşamları evine gidebilir bunu sende laflarınla konuşmalarında belirtmeye çalışabilirsin tabi anlarsa. Benim annemde kayınvalidemde yanımda Allaha şükürde iyi anlaşıolar ama ilk zamanlarda insan kendi annesini ister yanında tabi kayınvalidemde ilk zamanlar yanımda kalır ama annemle görev değişimi yapacak gibi görünüyolar :)) ben işe başladığımda zaten bol bol bakacaklar ama ilk zamanlar ikisinede ihtiyaç duyabiliriz diye düşünüyorum. Sen kayınvalidenle açıkça konuş ilk zamanlar bi kaç gün kal zaten annem yanımda bişey olursa o gelir hemen sen şimdi dinlen biraz sonra zaten çok bakıcaksın diye söyleyebilirsin tabi alıngan değilse anlar. Allah yardımcın olsun zor durumValla benim kendi annem cok anlayisli zaten evlerimiz yakin gelipte sende kalmam kocanla rahat et illede bana ihtiyac duyuyorsan gunduz gelip aksam giderim diyor. Ama kayinvalidem 8-9 ayliktan itibaren bende kalicaksin dogumdan sonrada ya bende kal ya ben sende kalicam diyor. Nasil bir psikolojideyim biliyomusunuz sanki bebegime doyamicam elimden alicaklarmis gibi herseye o kosturacak atlayacak ben bakarim diye ben oylece kalakalcakmisim gbi korkuyorum. Belki bazilariniz cok sacma bi dusunce diyo okurken ama ndn boyle düşünüyorum bende bilmiyorum. Kayinvalidem bebek bakmaya gelicegini soyluyor yani ev isleri bende gene. O zmn ne anladim ben bu isten yeni dogan bebek zaten 15 20 saat uyuyor ki ?
7.5 mm miş canım geçer dmi herkeste olur. aldırma durumu falan var yazıyo nette doğunca yasamaz ölür diyo mahvoldumTatlim korkma burda bi arkadas daha yazmisti geciomus onun 1 den coktu sanirsam geciomus %90 bebekte oluyomus dediler bilmiom bn tabi kirkma dia et
Kesinlikle boyle bisey olmali, esnemekten agzim yirtilcak, keske 30-40 dk kadar uyuyabilseydim,ozaman 12 saat calismak bukadar koymazdiGünaydın kızlar nasılsınız ?
Neden hamilelere uyku tatili yok ya. Çok uykum var
Kesinlikle boyle bisey olmali, esnemekten agzim yirtilcak, keske 30-40 dk kadar uyuyabilseydim,ozaman 12 saat calismak bukadar koymazdi
bende de bazen oluyor canım bende nedenini bilmiyorum.gunaydın kızlar. bısey sorucam . benım bır haftadır bebegın oldugu yerde agrı batma oluyo. yatakta dönerken otururken kalkarken hareket ettıgımde falan . acaba bebek hareket edıyo ondan bı dıyorum ama korkuyorum da. bılen bırı var mı ?
Cok aglayinca cocugu icerde cok mu hirpaladim die o kadar korktum kiKuzum sıkma canını benimde seninle aynı hafyada aynı hissi yaşadım ve doktoru aradım gemen telaş yapma ama eger cok endişeli isen gel dedi gittim bişi yol bebek içerde kendi halinde kıpırdanıyor .sonra psikolog ile görüştüm bebegi kaybetmr korkusu sadece dedi 12 hafyadan sonra batmaların gögüs hassasiyeti pat die gecebilir endişe etmemelisiniz dedi telaşlanma
Ben hep oyleyim :) hamilelikten oncede oyleydi zaten :) aman iste hic anlamiolar ki cok daginik ustunu basini hep yere ati bende sinir oluyom artik anlamio dabir şey olmaz inşallah canım dua et. bende her gün eşimle kavga ediyorum nerdeyse hep alttan alıyo barışıyoruz sonra gene kavga edince neden barıştın barışmasak kavga da etmezdik diye tekrar kavga ediyorumsanırım çok stresli bi dönemdeyim sizlerde böyle misiniz. çocuklaştım sanki her şeyi uzatıyorum hemen küsüyorum filan
ayyy tatlımmm Allah başka dert vermesin inşallahBen hep oyleyim :) hamilelikten oncede oyleydi zaten :) aman iste hic anlamiolar ki cok daginik ustunu basini hep yere ati bende sinir oluyom artik anlamio da
Iste tatlim ya ah bi az takinti yapabilsem keske hayat benim icin cok daha guzel olucak :) hayirlisi aman :) napalim iste hayat onlarla da cok zor onlarsizda :))ayyy tatlımmm Allah başka dert vermesin inşallahçok tatlısın ama bu kadar dert etme bunları lütfen. kız ona de tamöam da kafana takıp üzme kendiini
Yok tatlım ya zaten bebek bizi duymaya 18 haftadan sonra falan başlıyormuş telaşlanma canım .Cok aglayinca cocugu icerde cok mu hirpaladim die o kadar korktum ki
Kızlar sabah randevum var çok heyecanlıyım 1 aydır görmüyorum kuzumu bakalım cinsiyeti de ogrenıcez ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?