5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Tatlim korkma burda bi arkadas daha yazmisti geciomus onun 1 den coktu sanirsam geciomus %90 bebekte oluyomus dediler bilmiom bn tabi kirkma dia et

bir fikrim yok hemen endişelenme Allahın izniyle önemli değildir inşAllah.

olmaz Allahın izniyle üzülmemeye çalış cnm.

bir şey olmaz inşallah canım dua et. bende her gün eşimle kavga ediyorum nerdeyse hep alttan alıyo barışıyoruz sonra gene kavga edince neden barıştın barışmasak kavga da etmezdik diye tekrar kavga ediyorum sanırım çok stresli bi dönemdeyim sizlerde böyle misiniz. çocuklaştım sanki her şeyi uzatıyorum hemen küsüyorum filan

Kuzum sıkma canını benimde seninle aynı hafyada aynı hissi yaşadım ve doktoru aradım gemen telaş yapma ama eger cok endişeli isen gel dedi gittim bişi yol bebek içerde kendi halinde kıpırdanıyor .sonra psikolog ile görüştüm bebegi kaybetmr korkusu sadece dedi 12 hafyadan sonra batmaların gögüs hassasiyeti pat die gecebilir endişe etmemelisiniz dedi telaşlanma

Canım öncelikle düşüncelerine hak veriyorum ama senin kayınvalide de sorun var bence onun sözleri illada bende kalıcaksın yada ben gelicem demeleri seni bu psikolojiye sürüklemiş bence. Bence aynı şehirlerdeyseniz akşamları evine gidebilir bunu sende laflarınla konuşmalarında belirtmeye çalışabilirsin tabi anlarsa. Benim annemde kayınvalidemde yanımda Allaha şükürde iyi anlaşıolar ama ilk zamanlarda insan kendi annesini ister yanında tabi kayınvalidemde ilk zamanlar yanımda kalır ama annemle görev değişimi yapacak gibi görünüyolar :)) ben işe başladığımda zaten bol bol bakacaklar ama ilk zamanlar ikisinede ihtiyaç duyabiliriz diye düşünüyorum. Sen kayınvalidenle açıkça konuş ilk zamanlar bi kaç gün kal zaten annem yanımda bişey olursa o gelir hemen sen şimdi dinlen biraz sonra zaten çok bakıcaksın diye söyleyebilirsin tabi alıngan değilse anlar. Allah yardımcın olsun zor durum

Tatlim korkma burda bi arkadas daha yazmisti geciomus onun 1 den coktu sanirsam geciomus %90 bebekte oluyomus dediler bilmiom bn tabi kirkma dia et
7.5 mm miş canım geçer dmi herkeste olur. aldırma durumu falan var yazıyo nette doğunca yasamaz ölür diyo mahvoldum

gunaydın kızlar. bısey sorucam . benım bır haftadır bebegın oldugu yerde agrı batma oluyo. yatakta dönerken otururken kalkarken hareket ettıgımde falan . acaba bebek hareket edıyo ondan bı dıyorum ama korkuyorum da. bılen bırı var mı ?

bende de bazen oluyor canım bende nedenini bilmiyorum.

Cok aglayinca cocugu icerde cok mu hirpaladim die o kadar korktum ki

Ben hep oyleyim :) hamilelikten oncede oyleydi zaten :) aman iste hic anlamiolar ki cok daginik ustunu basini hep yere ati bende sinir oluyom artik anlamio da

Ben hep oyleyim :) hamilelikten oncede oyleydi zaten :) aman iste hic anlamiolar ki cok daginik ustunu basini hep yere ati bende sinir oluyom artik anlamio da
ayyy tatlımmm Allah başka dert vermesin inşallah çok tatlısın ama bu kadar dert etme bunları lütfen. kız ona de tamöam da kafana takıp üzme kendiini

ayyy tatlımmm Allah başka dert vermesin inşallah çok tatlısın ama bu kadar dert etme bunları lütfen. kız ona de tamöam da kafana takıp üzme kendiini
Iste tatlim ya ah bi az takinti yapabilsem keske hayat benim icin cok daha guzel olucak :) hayirlisi aman :) napalim iste hayat onlarla da cok zor onlarsizda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…