anneler ne hissediyorsa o oluyor bence. ilk duyduğumda hamileliğimi hep erkek dedim. eşim kız etrafım kız dedi ama erkek oldu. ama sağlıklı olsunlarda uzuvları düzgün olsun da
Bende hep erkek hissettim benimde esim hep kiz etrafimdanda kimi kiz kimi erkek dio valla :) 13 haftayi gecti hala gostermeyince kizdir diolar kizlar gostermiomus cunku :)
Ben sicaktan mahvoldum uzak kaldim
Burdan
ne guzel cinsiyetler ogrenilmis kotu seylerde olmus allah korusun hepimizin evladini korusun Allah
Kac kiz kac erkek olduk acaba ??sanki yari yariya gibi :)
Canım benim şişmedi hiç ama tuzlu yememeye çalış ve bol su içmeye çalış. Bildiğim kadarıyla son ayda şişmeler oluyo sende erken başlamış. Dikkat et canım
Bir kasiniyorum bir kasiniyorum sormayin kızlar.isilik olmuşum sanırım.doktoru mu aradım çok hamile varmış bu şekilde olan sıcaktan cildiye ye gidicem.insallah sizlerde yoktur.çok fena kabardı hep
Bir kasiniyorum bir kasiniyorum sormayin kızlar.isilik olmuşum sanırım.doktoru mu aradım çok hamile varmış bu şekilde olan sıcaktan cildiye ye gidicem.insallah sizlerde yoktur.çok fena kabardı hep
Ama Burda gicik olan bi Doktor daysan baska Dr kabul etmiyor niye ona gitmiyosun diyolar en fazla hastaneye acile gidicem agrim var diye orda bakarlar cikolata yicem önceden dedigin gibi
4 temmuzda Istanbula gidicem tatile orda bi doktora gitsem mi acaba diye de düsündüm Istanbul da tanidiginiz iyi bi Doktor varmi bayan ve özel hastanede