5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

anneler ne hissediyorsa o oluyor bence. ilk duyduğumda hamileliğimi hep erkek dedim. eşim kız etrafım kız dedi ama erkek oldu. ama sağlıklı olsunlarda uzuvları düzgün olsun da
Bende hep erkek hissettim benimde esim hep kiz etrafimdanda kimi kiz kimi erkek dio valla :) 13 haftayi gecti hala gostermeyince kizdir diolar kizlar gostermiomus cunku :)

Ben sicaktan mahvoldum uzak kaldim
Burdan
ne guzel cinsiyetler ogrenilmis kotu seylerde olmus allah korusun hepimizin evladini korusun Allah
Kac kiz kac erkek olduk acaba ??sanki yari yariya gibi :)

Kızlar elleri ayakları şişen var mı aranızda? Dün ayakkabimi giyemedim ve parmağımdan yuzugumu çıkaramiyorum
Canım benim şişmedi hiç ama tuzlu yememeye çalış ve bol su içmeye çalış. Bildiğim kadarıyla son ayda şişmeler oluyo sende erken başlamış. Dikkat et canım

Bir kasiniyorum bir kasiniyorum sormayin kızlar.isilik olmuşum sanırım.doktoru mu aradım çok hamile varmış bu şekilde olan sıcaktan cildiye ye gidicem.insallah sizlerde yoktur.çok fena kabardı hep
Cnm bende oyleyim kollarim bacaklarim deli gibi kasinio hep yara oldu malesef kontrolum bayramdan sonra bide

Cnm bende oyleyim kollarim bacaklarim deli gibi kasinio hep yara oldu malesef kontrolum bayramdan sonra bide
Mutlaka cildiyeye git sende kadın dogumcuda ona yönlendirir zaten.kasindikca kasiniyo malesef.buz kapsülü koy biraz rahatlatıyor.

Mutlaka cildiyeye git sende kadın dogumcuda ona yönlendirir zaten.kasindikca kasiniyo malesef.buz kapsülü koy biraz rahatlatıyor.
Ozaman kontrolu beklemeyeyimmi cnm kasinti olunca hemen soguk suyun altina giriom cnm o rahatlatio benide neden oluomus peki ddoktor be dedi cnm sana

İstanbulu hiç bilmiyorum canım Batmandayım ben. Forumda vardır mutlaka bilen inşallah iyi bir doktor denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…