5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ozaman kontrolu beklemeyeyimmi cnm kasinti olunca hemen soguk suyun altina giriom cnm o rahatlatio benide neden oluomus peki ddoktor be dedi cnm sana
Bekleme canim.ben kadın doğuma pazartesi gidicem.cildiyeye de yarın gitmeye calisicam.sıcaktan oluyo büyük ihtimalle.gidersem bilgilendiririm seni.

Benimki de yapmadı direkt dörtlü testi yaptı bugün.haftaya çıkacak sonuç.
Canım benim bildiğim 4lü test 19.-21. haftalar arasında oluyo. Senin doğum tarihin doğruysa 17. haftada olmuyo 4 lü. Yinede yanılıyo olabilirim ama bana 3 doktorda 4'lüyü 19-21.haftalar arasında yapıcaz dedi.

Maraba hamişler siz hamile olduğunuzu öğrenmeden önce adet olacakmış gibi hissettiniz mii

Canım şimdi okudum 16-18.haftalarda yapılıyomuş ama bana 3 doktorda 19-21. haftalarda gel dediler. O test başkamı acaba??kafam karıştı şimdi?
Bu dr lar da ne dediğini bilmiyor şaşırdık bizde

Bu dr lar da ne dediğini bilmiyor şaşırdık bizde
Ayy nebiliyim canım valla öyle olduk şimdi netten bakıyorum 4'lü test farklı 4boyutlu ultrason farklı. Bana dedikleri 19-21.haftalarda gel tüm vücudunda organları inceleyelim. Ben karıştırdım galiba neyse haftaya cuma kontrolüm var sorucam doktora

Merhabalar hanımlar, ben İzmirdeyim, doktor arayışına girdim medical parka giden var mı aranızda doktor önerisi alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…