Nrde o bursada mıMerhabalar hanımlar, ben İzmirdeyim, doktor arayışına girdim medical parka giden var mı aranızda doktor önerisi alabilir miyim?
Can'ım hiç kendi moralini bozma bana da kalbinde beyaz nokta var riskli dedi test yapıldı sonuç çıkana kadar kendi kendimi yedim ama çok şükür temiz çıktı bol bol dua et Rabbime emanet hiç bişey olmayacak inşallahbaşka hiç kimse bişey demicek mi sıı armıs beyninde bebegimin kimsenin bi fikri yokmu
Mrb gebelik öğrendgmzde belirti olarak adet olacakmış gibi hissettiniz mii Karın ağrısı falanCan'ım hiç kendi moralini bozma bana da kalbinde beyaz nokta var riskli dedi test yapıldı sonuç çıkana kadar kendi kendimi yedim ama çok şükür temiz çıktı bol bol dua et Rabbime emanet hiç bişey olmayacak inşallah
Yazarım özelden mesaj atsın herkes yine yazıyım cinsiyetleri
Adet belirtilerimin hepsi vardı bugün yarın olucam diye bekliyordum tek fark sancım biraz değişikti her zamankinden canımMrb gebelik öğrendgmzde belirti olarak adet olacakmış gibi hissettiniz mii Karın ağrısı falan
Nasıl bişey di anlatabilir misin rica etsem bnde aşılama yptm şimdi 14 güne girdim adet olacakmış gibi hissediyorum karnımda gerginlik varAdet belirtilerimin hepsi vardı bugün yarın olucam diye bekliyordum tek fark sancım biraz değişikti her zamankinden canım
m göğsüm ilaclardan dolayı şişti agrdı etki gecti indi agrısı dindi ama aşılamanın 10 gününden beri adet olacakmış gibi oluyorum pek belirtim yok yaniSendiii ben tam 10 gün boyunca gögsüm karnım adet olucakmış gibi agrı ve hassasiyet vardı
Valla ben 10 gün sürekli adet olmayı bekledim planlı bi gebelik değildi bizimkisi pek aşılama falan yapmışyım tutmamıltı bende kendimi işe vermiştim komşumn ısrarı ile test yaptım silik cıktı . Kanda cıkıuor 10 gün okdu ise test yaptırCs
m göğsüm ilaclardan dolayı şişti agrdı etki gecti indi agrısı dindi ama aşılamanın 10 gününden beri adet olacakmış gibi oluyorum pek belirtim yok yani
Yarın 14 gün test yapsam ya adet olursam pazar günü adet günüm umudum da yok ama herkes yp diyorValla ben 10 gün sürekli adet olmayı bekledim planlı bi gebelik değildi bizimkisi pek aşılama falan yapmışyım tutmamıltı bende kendimi işe vermiştim komşumn ısrarı ile test yaptım silik cıktı . Kanda cıkıuor 10 gün okdu ise test yaptır
O zaman kendi kendine yeme tatlım yaptır kurtul artık cok erken zamanda bile belli oluyor gebelik aşılama sonrası adet günün bi kaç gün gecebilir bu arada bilgin oksunYarın 14 gün test yapsam ya adet olursam pazar günü adet günüm umudum da yok ama herkes yp diyor
Öylemi diyorsun bilmem doktor geçmez demişti geçerse hamilesin demişti bilmiyorum en iyisi yarın idrar ypym pazartesi kan veririm tsk ederimO zaman kendi kendine yeme tatlım yaptır kurtul artık cok erken zamanda bile belli oluyor gebelik aşılama sonrası adet günün bi kaç gün gecebilir bu arada bilgin oksun
Moralini bozma ama aşılama sonrası idrar testlerine güvenme canım hprmon ilaçlarından dolayı çift cizgi cıkabiliyorÖylemi diyorsun bilmem doktor geçmez demişti geçerse hamilesin demişti bilmiyorum en iyisi yarın idrar ypym pazartesi kan veririm tsk ederim
Tm[/QUOTE]Tm cnm hemen umutlanman tsk ederim bilgi verdigin icin
UOTE="adenasli, post: 47058908, member: 647386"]Moralini bozma ama aşılama sonrası idrar testlerine güvenme canım hprmon ilaçlarından dolayı çift cizgi cıkabiliyor
Bak teyzesi
Canim bende izmirdeyim Bornova da şifa hastanesine gidiyorum. Çok memnunum hastaneden ve doktorumdan.Merhabalar hanımlar, ben İzmirdeyim, doktor arayışına girdim medical parka giden var mı aranızda doktor önerisi alabilir miyim?
Saglikci oldugum icin hergunde calismam ollmadigindan 12 saat calismami normal goruyorlar cnm. Nobetten cikip gunduz sadece calismam icinde cok onemli saglik problemi olmadan doktor nobet tutamaz raporu vermiyor. Suan mesela 12 saatlik gece nobetimdeyimÇalışan gebe kadınlar günde 7.5 saat çalıştırılıyor.Kanunda yer alıyor ayrıca ceza işlemi de var alo 170'den öğrenebilirsiniz.Çalışma saatiniz çok uzun hem de gebesiniz.İstersiniz bu konuyu gündeme getirin.Ben çalıştığım şirketle görüştüm konuyu hallettiler.
Günaydın canım bende izmirdeyim baya bi doktor aradıktan sonra su hastanesinde Melek Canbabayı buldum tavsiye ederim güler yüzlü ilgli sıcak kanlı bir doktor :)Merhabalar hanımlar, ben İzmirdeyim, doktor arayışına girdim medical parka giden var mı aranızda doktor önerisi alabilir miyim?
Ne yapican, cinsiyet i dediAllah allah hayret bişey yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?