5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

başka hiç kimse bişey demicek mi sıı armıs beyninde bebegimin kimsenin bi fikri yokmu
Can'ım hiç kendi moralini bozma bana da kalbinde beyaz nokta var riskli dedi test yapıldı sonuç çıkana kadar kendi kendimi yedim ama çok şükür temiz çıktı bol bol dua et Rabbime emanet hiç bişey olmayacak inşallah

Mrb gebelik öğrendgmzde belirti olarak adet olacakmış gibi hissettiniz mii Karın ağrısı falan

Adet belirtilerimin hepsi vardı bugün yarın olucam diye bekliyordum tek fark sancım biraz değişikti her zamankinden canım
Nasıl bişey di anlatabilir misin rica etsem bnde aşılama yptm şimdi 14 güne girdim adet olacakmış gibi hissediyorum karnımda gerginlik var

Sendiii ben tam 10 gün boyunca gögsüm karnım adet olucakmış gibi agrı ve hassasiyet vardı

Cs
Sendiii ben tam 10 gün boyunca gögsüm karnım adet olucakmış gibi agrı ve hassasiyet vardı
m göğsüm ilaclardan dolayı şişti agrdı etki gecti indi agrısı dindi ama aşılamanın 10 gününden beri adet olacakmış gibi oluyorum pek belirtim yok yani

Cs

m göğsüm ilaclardan dolayı şişti agrdı etki gecti indi agrısı dindi ama aşılamanın 10 gününden beri adet olacakmış gibi oluyorum pek belirtim yok yani
Valla ben 10 gün sürekli adet olmayı bekledim planlı bi gebelik değildi bizimkisi pek aşılama falan yapmışyım tutmamıltı bende kendimi işe vermiştim komşumn ısrarı ile test yaptım silik cıktı . Kanda cıkıuor 10 gün okdu ise test yaptır

Yarın 14 gün test yapsam ya adet olursam pazar günü adet günüm umudum da yok ama herkes yp diyor

Yarın 14 gün test yapsam ya adet olursam pazar günü adet günüm umudum da yok ama herkes yp diyor
O zaman kendi kendine yeme tatlım yaptır kurtul artık cok erken zamanda bile belli oluyor gebelik aşılama sonrası adet günün bi kaç gün gecebilir bu arada bilgin oksun

O zaman kendi kendine yeme tatlım yaptır kurtul artık cok erken zamanda bile belli oluyor gebelik aşılama sonrası adet günün bi kaç gün gecebilir bu arada bilgin oksun
Öylemi diyorsun bilmem doktor geçmez demişti geçerse hamilesin demişti bilmiyorum en iyisi yarın idrar ypym pazartesi kan veririm tsk ederim

Öylemi diyorsun bilmem doktor geçmez demişti geçerse hamilesin demişti bilmiyorum en iyisi yarın idrar ypym pazartesi kan veririm tsk ederim
Moralini bozma ama aşılama sonrası idrar testlerine güvenme canım hprmon ilaçlarından dolayı çift cizgi cıkabiliyor

Tm cnm hemen umutlanman tsk ederim bilgi verdigin icin

UOTE="adenasli, post: 47058908, member: 647386"]Moralini bozma ama aşılama sonrası idrar testlerine güvenme canım hprmon ilaçlarından dolayı çift cizgi cıkabiliyor [/QUOTE]
Tm

Tm cnm hemen umutlanman tsk ederim bilgi verdigin icin

UOTE="adenasli, post: 47058908, member: 647386"]Moralini bozma ama aşılama sonrası idrar testlerine güvenme canım hprmon ilaçlarından dolayı çift cizgi cıkabiliyor
Tm[/QUOTE]
İnşallah güsel haberler alırsın canım olmasada üzülme . Psikolojik olarak kendini rahat bırak be zaman olmassa olmaz dediğin anda rabbim mucizeler veriyor

Maşallah barekallah ne kadar büyümüş

Merhabalar hanımlar, ben İzmirdeyim, doktor arayışına girdim medical parka giden var mı aranızda doktor önerisi alabilir miyim?
Canim bende izmirdeyim Bornova da şifa hastanesine gidiyorum. Çok memnunum hastaneden ve doktorumdan.
Medical parka 2 kez endokrin bi kez de kadim doğuma gittim. Benim izlenimim çok para odakli döndüğü seklinde oldu. Gerekli gereksiz bir suru tahlil istediler ve çok ciddi miktarlar odedim. Kadin doğuma bi bayan doktora gitmistim ismini hatirlamiyorum ama güler yüzlü ilgili bi bayandi.

Soğukkuyu tarafında Zübeyde hanim hastanesi var oraya gidenlerin memnun olduğunu duymuştum. Yada mavi şehirde Başkent hastanesi var onun da doktorlar iyi diyolar.

Saglikci oldugum icin hergunde calismam ollmadigindan 12 saat calismami normal goruyorlar cnm. Nobetten cikip gunduz sadece calismam icinde cok onemli saglik problemi olmadan doktor nobet tutamaz raporu vermiyor. Suan mesela 12 saatlik gece nobetimdeyim

Merhabalar hanımlar, ben İzmirdeyim, doktor arayışına girdim medical parka giden var mı aranızda doktor önerisi alabilir miyim?
Günaydın canım bende izmirdeyim baya bi doktor aradıktan sonra su hastanesinde Melek Canbabayı buldum tavsiye ederim güler yüzlü ilgli sıcak kanlı bir doktor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…