5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ne yapican, cinsiyet i dedi
Cinsiyeti mi ne yapıcan?? Böyle sorumu mu olur yaaaa . Ayyy böyle doktorlara gıcık oluyorum. Cinsiyeti bitarafıma yazdırıp gezicem derdim heralde ben. Ne demek cinsiyeti napıcan Kuzum doktora o an bişey demedinmi yaaa??

Maraba hamişler siz hamile olduğunuzu öğrenmeden önce adet olacakmış gibi hissettiniz mii
ben hissetmedim canım aksine hiç adet şişkinliği yoktu karnım dümdüzdü adetime bir kaç gün kala hatta bir arkadaşıma karnım hiç şişmedi baksana adet olacak olsam şişerdi ben hamileyim bence demiştim.

Öylemi diyorsun bilmem doktor geçmez demişti geçerse hamilesin demişti bilmiyorum en iyisi yarın idrar ypym pazartesi kan veririm tsk ederim
bence hiç idrar yaptırmadan direk kan yaptır idrar çıkmaz şimdi belki moralini bozar durduk yere

Canım diğer dr lar doğal yolla hamile kalman imkansız diyordu bu dr sabret tedavi mi uygula diyet spor yap falan dedi vesile oldu hamile kaldım. O yüzden bişe diyemedim zorla bulduk dedi haklı da annem uFak tefek başlayalım almaya dedi bende ondan sordum paylayinca uzatmadım bende.

Allah yardımcın olsun canım. Hamile çalışanların işi daha da zor

Maraba hamişler siz hamile olduğunuzu öğrenmeden önce adet olacakmış gibi hissettiniz mii
Evet canım ben adet belirtilerini yaşadım ama ağrısı biraz farklıydı daha kısa süreli oluyordu. 4 gün geçtiğinde test yapmistim ve pozitifti

Canım benim bildiğim 4lü test 19.-21. haftalar arasında oluyo. Senin doğum tarihin doğruysa 17. haftada olmuyo 4 lü. Yinede yanılıyo olabilirim ama bana 3 doktorda 4'lüyü 19-21.haftalar arasında yapıcaz dedi.
Evet ben de bilmiyordum eve gelince baktım öyleymiş bi de ultrasonda 19. Hafta da görünüyor belki ondandır diye düşünüyorum sadece.

AA evet benim 4 luyu yaptı 20. Haftada ayrıntılı ultrason istedi. Benim gittiğim hastanede yokmuş başka yerde cektırıcem sonucu doktora goturucem

Kızlar cinsiyetleri özelden yazın tabloya ekliycem çok az kişi yazmış herkes yazsın da ekliyim

AA evet benim 4 luyu yaptı 20. Haftada ayrıntılı ultrason istedi. Benim gittiğim hastanede yokmuş başka yerde cektırıcem sonucu doktora goturucem
Canım valla öğreniyoruz işte doktorlardan gerçi hepsi farklı muayene farklı anlatıolar ama ne biliyim. Hepsini yaptırmak lazım tabii :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…