Cinsiyeti mi ne yapıcan?? Böyle sorumu mu olur yaaaa . Ayyy böyle doktorlara gıcık oluyorum. Cinsiyeti bitarafıma yazdırıp gezicem derdim heralde ben. Ne demek cinsiyeti napıcan Kuzum doktora o an bişey demedinmi yaaa??
ben hissetmedim canım aksine hiç adet şişkinliği yoktu karnım dümdüzdü adetime bir kaç gün kala hatta bir arkadaşıma karnım hiç şişmedi baksana adet olacak olsam şişerdi ben hamileyim bence demiştim.
Canım diğer dr lar doğal yolla hamile kalman imkansız diyordu bu dr sabret tedavi mi uygula diyet spor yap falan dedi vesile oldu hamile kaldım. O yüzden bişe diyemedim zorla bulduk dedi haklı da annem uFak tefek başlayalım almaya dedi bende ondan sordum paylayinca uzatmadım bende.
Saglikci oldugum icin hergunde calismam ollmadigindan 12 saat calismami normal goruyorlar cnm. Nobetten cikip gunduz sadece calismam icinde cok onemli saglik problemi olmadan doktor nobet tutamaz raporu vermiyor. Suan mesela 12 saatlik gece nobetimdeyim
Canım benim bildiğim 4lü test 19.-21. haftalar arasında oluyo. Senin doğum tarihin doğruysa 17. haftada olmuyo 4 lü. Yinede yanılıyo olabilirim ama bana 3 doktorda 4'lüyü 19-21.haftalar arasında yapıcaz dedi.
Ayy nebiliyim canım valla öyle olduk şimdi netten bakıyorum 4'lü test farklı 4boyutlu ultrason farklı. Bana dedikleri 19-21.haftalarda gel tüm vücudunda organları inceleyelim. Ben karıştırdım galiba neyse haftaya cuma kontrolüm var sorucam doktora