5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar sağlık ocağına kaçıncı hafta çağırıyor lar

Kızlar sağlık ocağına kaçıncı hafta çağırıyor lar
Canım beni 16.haftadan sonra çağırdılar ben 16+5 te gittim tetenoz aşısı yaptılar. Boyumu kilomu falan ölçtüler kalp atışını dinlemeye çalıştılar ama benim almış olduğum angelsound markası daha modern kaldı sağlık ocağındakine göre. Onun dışında 2.aşımıda temmuz 12 de çağırdılar ozaman gidip yaptırıcam. Git bakalım sana ne dicekler, herkes farklı bişi diyo tek bi haftadı yokmuki bunların???

Karin sekline gore cinsiyet tahmininde bulunuluyor ya, yukarda ise erkek, asagida duruyosa kiz diye, sizce dogru mu, sizde dogru cikan var mi. Benim cinsiyeti gorememisti doktor ve kontrole de daha var da

Pazartesi günü gidicem canım heralde hepsi başka bişey söylüyor

Yaz gunu bademciklerini sisirmeyi basarmis bir insan olarak bana da bir demet tebrik lutfen napcam ben simdi ya kizlar

Yaz gunu bademciklerini sisirmeyi basarmis bir insan olarak bana da bir demet tebrik lutfen napcam ben simdi ya kizlar
Canım bende de sürekli oluyor bu sıcaklar yüzünden soğuk su vs içiyoruz benmde bu hafta hep şişti sanki boğazıma bişey takılmış gibide rahtsız ediyor hasta oluyorum diye korktum ama şişti indi hep inş sennkide iner çabucak geçmiş olsun :)

Pazartesi günü gidicem canım heralde hepsi başka bişey söylüyor
Haber verirsin canım bakalım sana ne diceklerrr bu arada sağlık ocaklarında decavit ve d vitamin damlasını ücretsiz veriyolar Sağlık bakanlığı sağlık ocaklarına kayıtlı hamile sayısı kadar gönderiyomuş. Çoğu kişi bilmiyo benim arkadaş ebe iste dedi bende olduğu için istemedim. Bilginiz olsun canım.

Aynen bana dün decavit verdiler :)

Tamam canım söylerim

Kızlar 18.haftamın içindeyim ama 3 gündür neredeyse sanki adet olmuşum gibi bi ıslaklık hissediyorum garip şekilde beyaz bi akıntım gelmiş oluyo. Geçen hafta idrar yolu enf.için fitil kullandım ondan dolayımı oldu acaba fikriniz varmı?? Yada bu şekilde olan varmı acaba???

Merhaba hamişler ben sağlık ocagına hiç gitmedim pazartesi gidip hamileyim die bilgilendirsem olur mu ?

Yutkunamiorum canim ya bide soguk soguk terliyom yani insallah gecer

Tamam canım söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…