5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım enfeksiyon mu bilmiyorum ama bende normalde de akıntı çok oluyor hatta acaba lekelenme mi oluyor diye can havliyle lavaboya gidiyorum yumurta akı gibi de oluyor bazen ama neden bu bilmiyorum

Hayirli günler güzel anneler nasilsiniz :)
Pazar olunca herkes dinlenmede herhalde kimseden ses cikmiyo.
Hayrlı pazarlar Canım
Biz tatilden dönüyoruz izmire sıcaklara ama bir hafta sonra tekrar geleceğiz.Bu Arada yarın için devlet hastanesinden randevu aldım bebeğimi merak ediyorum iyi mi Nasıl ve cinsiyetini öğrenebilirim belki diye ama eşim gitme diyor,Bayram'dan sonra kendi doktorumuza gidip birlikte öğreniriz cinsiyetini diyor haklı da ama ben dayanamıyorum bir an önce görmek istiyorum çünkü görmeyeli 2 hafta oldu 2 hafta daha dayanamıcam galiba

Kızlar bebisleri hissediyor musunuz? Benim arada bir karnımın sol alt tarafinda gidiklanma gibi oluyor bir de pit pit vuruyor bebis mi tam kestiremiyorum ama sanki bir hareketlilik başladı gibi

Canım enfeksiyon mu bilmiyorum ama bende normalde de akıntı çok oluyor hatta acaba lekelenme mi oluyor diye can havliyle lavaboya gidiyorum yumurta akı gibi de oluyor bazen ama neden bu bilmiyorum
Hehhh aynı şekilde bende lekenlenmeden korkup gidiyorum bakmaya Allahtan bişey yok. Ama korku yetiyo. Enfeksiyon çıktığında hiç akıntım yoktu fitil kullandım böyle akıntı gelmeye başladı anlamadım bende cuma kendi doktoruma randevum var bakalım o nedicek canım.

Kızlar bebisleri hissediyor musunuz? Benim arada bir karnımın sol alt tarafinda gidiklanma gibi oluyor bir de pit pit vuruyor bebis mi tam kestiremiyorum ama sanki bir hareketlilik başladı gibi
Canım ben o dediklerini 15. haftadan beri hissediyorum neredeyse. Ben sağ tarafımda bi hareketlilik hissediyorum. 1 haftadır daha yoğun artık bağırsak hareketlerini ayırt ediyorum.bebişimin hareketleri sanki daha fazla gibi. Geceleri sol tarafına yat daha sık hissediceksin, ben sağıma yattığım zaman pıt pıtları daha fazla oluyo

Dr dan sonra yaz canım neden mis.benim dr adamın ağzından cimbizla laf alıyorum

Bu hafta iyi yine canim düşecek deniyo. Geçtiğimiz hafta çok fenaydi 3 gün izin aldim isten cikmadim hic. Evde vantilatör karsisinda oturuyorum. Hele mutfakta yemek falan yaparken Allahim su içinde kaliyom resmen.
Devlet hastanesine git bence canim ne zarari olacak ki hem ikinci bi gozun görmesi de iyi olur. Ben gittim gecen hafta çok ilgilenmiyolar ama kalp atisini duydum bebisi gördüm en azindan. Ultrason çok kotu tabi devlettekinirmalde gittiğim doktor da com net.

Bende sanki arada öyle bi şeyler hissediyorum gibi oluyorum sonra daha erken hissetmek istediğim için oluyodur diye geciyorum.

Ayy yok canım dinlenmekmii nerdeeee?? Sabahın 9 undan beri temizlikle uğraşıyoruz Bayram temizliğine kalkıştım bugün. Anca fırsat buldum bakıyorum

Allah kokaylik versin canim. Ben o konuda rahatim şükür bayramda annemlere gidjcez o yüzden ayrintili temizliği dönüşe biraktim.

Dr dan sonra yaz canım neden mis.benim dr adamın ağzından cimbizla laf alıyorum
Tamam canım haber veririm, aslında doktorlar insan sormadan anlatıverseler herşeyini nası güzel olur yas. Benimki anlatıyo ama sormam gerek sormadan bu şöyle bu böyle dese keşke. Neyse önemli olan iyi ilgilenmeleri. Ben memnunum.

Günaydın kızlar
Hayırlı güzel çok çabuk geçen bir haftamız olsun inşallah :)

beni sağlık ocağından 3 kere kontrole ve 20 ve 24. haftada tetanoz aşısı yapmak için çağırdılar.

benimde sağ kasığımda bi hareketlenme var sağa yatınca ağrı falan da yapıyor zaten ilk zamanda beride biraz şişlik var bebeğin olduğu yerde. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

Gunaydinnn kizlarr benimde temmuz11 de randevum var ins bu sefer cinsiyetini ogreniriz cok heyecanliim zamanda gecmio ki 12 sindede saglik ocagindan cagiracaklar bakalim ne diecekler tetenoz asisi icinse daha erken deilmi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…