Canım enfeksiyon mu bilmiyorum ama bende normalde de akıntı çok oluyor hatta acaba lekelenme mi oluyor diye can havliyle lavaboya gidiyorum yumurta akı gibi de oluyor bazen ama neden bu bilmiyorumKızlar 18.haftamın içindeyim ama 3 gündür neredeyse sanki adet olmuşum gibi bi ıslaklık hissediyorum garip şekilde beyaz bi akıntım gelmiş oluyo. Geçen hafta idrar yolu enf.için fitil kullandım ondan dolayımı oldu acaba fikriniz varmı?? Yada bu şekilde olan varmı acaba???
Hemen git canim.bende ilk defa gittim dün. Geç kalmissin 12.haftaya kadar g elmen gerekiyor du dediler.Merhaba hamişler ben sağlık ocagına hiç gitmedim pazartesi gidip hamileyim die bilgilendirsem olur mu ?
Doktor Şenay Aycan'ı öneririm Karşıyaka'da özel muayenesi var çok başarılı ilgili bir doktorMerhabalar hanımlar, ben İzmirdeyim, doktor arayışına girdim medical parka giden var mı aranızda doktor önerisi alabilir miyim?
?herhangi bir müdehale yapılıyormuHemen git canim.bende ilk defa gittim dün. Geç kalmissin 12.haftaya kadar g elmen gerekiyor du dediler.
Hayır yapilmiyo.kaydını açarlar en azından sonraki aşamalarda ararlar seni.en yakın zamanda tetenoz asimiz var.?herhangi bir müdehale yapılıyormu
Cok teşekkür ederim canım :)Hayır yapilmiyo.kaydını açarlar en azından sonraki aşamalarda ararlar seni.en yakın zamanda tetenoz asimiz var.
Hayrlı pazarlar CanımHayirli günler güzel anneler nasilsiniz :)
Pazar olunca herkes dinlenmede herhalde kimseden ses cikmiyo.
Hehhh aynı şekilde bende lekenlenmeden korkup gidiyorum bakmaya Allahtan bişey yok. Ama korku yetiyo. Enfeksiyon çıktığında hiç akıntım yoktu fitil kullandım böyle akıntı gelmeye başladı anlamadım bendeCanım enfeksiyon mu bilmiyorum ama bende normalde de akıntı çok oluyor hatta acaba lekelenme mi oluyor diye can havliyle lavaboya gidiyorum yumurta akı gibi de oluyor bazen ama neden bu bilmiyorum
Ayy yok canım dinlenmekmii nerdeeee?? Sabahın 9 undan beri temizlikle uğraşıyoruzHayirli günler güzel anneler nasilsiniz :)
Pazar olunca herkes dinlenmede herhalde kimseden ses cikmiyo.
Canım ben o dediklerini 15. haftadan beri hissediyorum neredeyse. Ben sağ tarafımda bi hareketlilik hissediyorum. 1 haftadır daha yoğun artık bağırsak hareketlerini ayırt ediyorum.bebişimin hareketleri sanki daha fazla gibi. Geceleri sol tarafına yat daha sık hissediceksin, ben sağıma yattığım zaman pıt pıtları daha fazla oluyoKızlar bebisleri hissediyor musunuz? Benim arada bir karnımın sol alt tarafinda gidiklanma gibi oluyor bir de pit pit vuruyorbebis mi tam kestiremiyorum ama sanki bir hareketlilik başladı gibi
Dr dan sonra yaz canım neden mis.benim dr adamın ağzından cimbizla laf alıyorumHehhh aynı şekilde bende lekenlenmeden korkup gidiyorum bakmaya Allahtan bişey yok. Ama korku yetiyo. Enfeksiyon çıktığında hiç akıntım yoktu fitil kullandım böyle akıntı gelmeye başladı anlamadım bendecuma kendi doktoruma randevum var bakalım o nedicek canım.
Hayrlı pazarlar Canım
Biz tatilden dönüyoruz izmire sıcaklara ama bir hafta sonra tekrar geleceğiz.Bu Arada yarın için devlet hastanesinden randevu aldım bebeğimi merak ediyorum iyi mi Nasıl ve cinsiyetini öğrenebilirim belki diye ama eşim gitme diyor,Bayram'dan sonra kendi doktorumuza gidip birlikte öğreniriz cinsiyetini diyor haklı da ama ben dayanamıyorum bir an önce görmek istiyorum çünkü görmeyeli 2 hafta oldu 2 hafta daha dayanamıcam galiba
Kızlar bebisleri hissediyor musunuz? Benim arada bir karnımın sol alt tarafinda gidiklanma gibi oluyor bir de pit pit vuruyorbebis mi tam kestiremiyorum ama sanki bir hareketlilik başladı gibi
Ayy yok canım dinlenmekmii nerdeeee?? Sabahın 9 undan beri temizlikle uğraşıyoruzBayram temizliğine kalkıştım bugün. Anca fırsat buldum bakıyorum
Dr dan sonra yaz canım neden mis.benim dr adamın ağzından cimbizla laf alıyorum
Bu hafta iyi yine canim düşecek deniyo. Geçtiğimiz hafta çok fenaydi 3 gün izin aldim isten cikmadim hic. Evde vantilatör karsisinda oturuyorum. Hele mutfakta yemek falan yaparken Allahim su içinde kaliyom resmen.
Devlet hastanesine git bence canim ne zarari olacak ki hem ikinci bi gozun görmesi de iyi olur. Ben gittim gecen hafta çok ilgilenmiyolar ama kalp atisini duydum bebisi gördüm en azindan. Ultrason çok kotu tabi devlettekinirmalde gittiğim doktor da com net.
Haklısın Canım yarın gideyim en iyisi.Valla İzmir'in sıcağı hiç normal değil anormal,hele ki bizler için tam bir felaket Allah senin de yarımcın olsun.Yemek yaparken ben de bu aralar sıcaktan sanırım bulantı oluyor kaçıyorum yapamıyorum annem vardı Allahtan o yaptı.Şu pis yaz geçse de kurtulsak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?