Gidemedim kuzum ya,dün akşam yoldan geldik uyanamadım sabah,hava da çok sıcak Sen yarın gidiyorsun sanırımcanchu canım gittin mi doktora bugün ?
inş gidicem artık yaGidemedim kuzum ya,dün akşam yoldan geldik uyanamadım sabah,hava da çok sıcak Sen yarın gidiyorsun sanırım
Aslında kendi doktoruma randevum Bayram'dan sonra 11 temmuzda ama ben artık görmek istediğim için devlet hastanesinden randevu almıştım ama gidemedim şimdi de ne Zaman giderim bilmiyorum kuzuminş gidicem artık yasen ne zman gtceksın
bende istiyorum bende istiyorummKızzllaarrrr benimde cuma günü randevum, bu sabah miniğimin kalp atışını dinlerken onunla konuşuyodum. Bana sanki cevap verir gibi tekme attı karnım 2-3 kere hafif yükseldi indiipıt pıt diye. Ağladım resmen miniğim beni anlıyo beni hissediyo. En kısa zamanda sizde bu duyguyu yaşardınız inşallah. Mükemmel bişey Rabbime şükürler olsun cuma günü miniğimi görücem inşallah
Ne güzel ya maşallahKızzllaarrrr benimde cuma günü randevum, bu sabah miniğimin kalp atışını dinlerken onunla konuşuyodum. Bana sanki cevap verir gibi tekme attı karnım 2-3 kere hafif yükseldi indiipıt pıt diye. Ağladım resmen miniğim beni anlıyo beni hissediyo. En kısa zamanda sizde bu duyguyu yaşardınız inşallah. Mükemmel bişey Rabbime şükürler olsun cuma günü miniğimi görücem inşallah
Kızzllaarrrr benimde cuma günü randevum, bu sabah miniğimin kalp atışını dinlerken onunla konuşuyodum. Bana sanki cevap verir gibi tekme attı karnım 2-3 kere hafif yükseldi indiipıt pıt diye. Ağladım resmen miniğim beni anlıyo beni hissediyo. En kısa zamanda sizde bu duyguyu yaşardınız inşallah. Mükemmel bişey Rabbime şükürler olsun cuma günü miniğimi görücem inşallah
amin canım. bende bi öğrenebılsemEvetttt doktorumuzdan geldik bir aylık hasret son buldu bugün ❤❤❤
Cinsetimizide öğrendik :)
Kızımız olacak insallah.
Rabbim tüm evlatlarimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
İnşallah canım o duyguyu en kısa sürede yaşarsın :)))bende istiyorum bende istiyorumm
Yarin buyuk ihtimalle ogrenirsin sende :)amin canım. bende bi öğrenebılsem
Evetttt doktorumuzdan geldik bir aylık hasret son buldu bugün ❤❤❤
Kızımız olacak insallah.
Ayy inşallah darısı başınıza olsunNe güzel ya maşallahBende bazen seğirme hissediyorum ama çok nadir,senin ki apayrı bir duygu olmuştur.Darısı bana ve tüm arkadaşlara inşallah
Ay canım eşime sormuştum bende ne gerek var zaten doktorda duyuyosun dedi ama ben dinlemedim aldım cihazı :))) valla iyikide almışım diyorum ama sabahları artık karnımı açıp konuşucam bakalım tepkiler devam edicekmi. Çok çok çok güzeldi yaaa. Rabbim sizede yaşatsın en kısa zamanda :)))maşallah canım ya ne güzel. benim doktorum o cihazı önermedi. eşimde almak niyetlisi değildi o yüzden almadık. ama onu hissetmek ne güzel bişey ya
Hadi gözün aydın canım prenses annesi olacaksın. Rabbim hepimizin bebeğini korusunn. Amin canımEvetttt doktorumuzdan geldik bir aylık hasret son buldu bugün ❤❤❤
Kızımız olacak insallah.
Evetttt doktorumuzdan geldik bir aylık hasret son buldu bugün ❤❤❤
Kızımız olacak insallah.
Kizlar selam olsun hepinizeben cuma gunu mide bulantisi ve ishal sikayetiyle acile gittim.3 ayri serum tkildi.sizlerde dikkat edin salgin varmis ve sicak cok etkiliyormus.yesillikler ve cesme sularina dikkat etmek gerekliymis.aklinizda bulunsun.birde o gun kizimiz olacagini ogrendikkk
Sagol canım☺ hepimiz sagsalim alalim bebeklerimizi insallahçok geçmiş olsun ...
hayırlı olsun gözünüz aydın sağsağlim kucağınıza alın inşallah :)
Kizlar selam olsun hepinizeben cuma gunu mide bulantisi ve ishal sikayetiyle acile gittim.3 ayri serum tkildi.sizlerde dikkat edin salgin varmis ve sicak cok etkiliyormus.yesillikler ve cesme sularina dikkat etmek gerekliymis.aklinizda bulunsun.birde o gun kizimiz olacagini ogrendikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?