5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Ben sürekli baş ağrısıyla boğuşuyorum acaba sinüzit mi diyorum ama başımın iki tarafını birden sıkıştırıyorlar sanki...tansiyonum sürekli değişiyor sanırım...
Benimde 1 gün geciyor sonra genr aynı ayaga kalkınca resmen şakaklarım zonkluyor doğal yöntemlere başvurdum işe yaramıyor

Kızlar uçakla yolculuk yapan ya da yapmayı planlayan var mı aranızda? Dr a sordum 19 haftalık Bebek basınçtan öldü anne karnında,. Önermiyorum ben dedi...

Kızlar yardımm ya sabahtan beri sağ kasığımda yanı bebeğin oldu yerde bıcak kesiği gibi sancı var kalkınca cok fen aoluyor oturunc agrı sızı şeklinde devam ediyor bazen yayılıyo tüm kasığımda hissediyorum ama genelde sağda cok yogun doktora gitmem gerekir mi normalmidir acaba kendi kendime evhamda yapmak istemiyorum ama kaç saatır gecmedi de :/

Kızlar uçakla yolculuk yapan ya da yapmayı planlayan var mı aranızda? Dr a sordum 19 haftalık Bebek basınçtan öldü anne karnında,. Önermiyorum ben dedi...
Aaa çok ilginç benimki de bınebılırsın dedi ben bi yere gıtmıcem zaten ama. Tırstım. Var mı acaba başka soran?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…