5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar uçakla yolculuk yapan ya da yapmayı planlayan var mı aranızda? Dr a sordum 19 haftalık Bebek basınçtan öldü anne karnında,. Önermiyorum ben dedi...
Ben 10 haftalikken eşimin memleketine gidip geldim canim bi sknti olmadi.

Bayramda da benim ailemin yanina gidicez doktor 30 lu haftalara kadar ekstra bi durum olmadikva binebilirsin dedi.

Canım sen hareketini tam olarak hissetmeye başladın mi.

Canım sen hareketini tam olarak hissetmeye başladın mi.
Tam olarak diyemem canım ama pıt pıtlar oluyodu zaten 15.haftadan beri. Sabah klbini dinlerken tekme attı 2-3 kez karnım hareket etti yükseldi cihazı oraya tuttum hemen hareket ediyodu sesleri geliyodu. Az önce yemek yedikten sonra garip şekilde içimde bi hareketlilik var sanki. Böyle olmamıştı sanırım bundan sonra hareketlerini hissetmeye tam olarak başlıcam :))) sen hissediyomusun??

Ben de hissediyorum sanki dünden beri :) pıt pıtlar, kalp atışı gibi. Daha erken diye düşünüyorum ama biraz da Tecrübe var tabi, ikinci hamilelik

Ben de hissediyorum sanki dünden beri :) pıt pıtlar, kalp atışı gibi. Daha erken diye düşünüyorum ama biraz da Tecrübe var tabi, ikinci hamilelik
Ne güzel ya erken hissetmeye başlamışsın. Tam olarak heralde 20.haftada falan hissetçem bende galiba. Çok heycan verici bi olay Rabbim herkese yaşamayı nasip etsin inşallah

Bayadir giremedim ama kızlar bugün bi sorundan dolayı doktora gittim vr doktor oglusumu kıza benzetti bu seferde kız dediler ayy çok garip oldum heycanlandim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…