Kızlar uçakla yolculuk yapan ya da yapmayı planlayan var mı aranızda? Dr a sordum 19 haftalık Bebek basınçtan öldü anne karnında,. Önermiyorum ben dedi...
Kızzllaarrrr benimde cuma günü randevum, bu sabah miniğimin kalp atışını dinlerken onunla konuşuyodum. Bana sanki cevap verir gibi tekme attı karnım 2-3 kere hafif yükseldi indii pıt pıt diye. Ağladım resmen miniğim beni anlıyo beni hissediyo. En kısa zamanda sizde bu duyguyu yaşardınız inşallah. Mükemmel bişey Rabbime şükürler olsun cuma günü miniğimi görücem inşallah
Tam olarak diyemem canım ama pıt pıtlar oluyodu zaten 15.haftadan beri. Sabah klbini dinlerken tekme attı 2-3 kez karnım hareket etti yükseldi cihazı oraya tuttum hemen hareket ediyodu sesleri geliyodu. Az önce yemek yedikten sonra garip şekilde içimde bi hareketlilik var sanki. Böyle olmamıştı sanırım bundan sonra hareketlerini hissetmeye tam olarak başlıcam :))) sen hissediyomusun??
Tam olarak diyemem canım ama pıt pıtlar oluyodu zaten 15.haftadan beri. Sabah klbini dinlerken tekme attı 2-3 kez karnım hareket etti yükseldi cihazı oraya tuttum hemen hareket ediyodu sesleri geliyodu. Az önce yemek yedikten sonra garip şekilde içimde bi hareketlilik var sanki. Böyle olmamıştı sanırım bundan sonra hareketlerini hissetmeye tam olarak başlıcam :))) sen hissediyomusun??
Ne güzel ya erken hissetmeye başlamışsın. Tam olarak heralde 20.haftada falan hissetçem bende galiba. Çok heycan verici bi olay Rabbim herkese yaşamayı nasip etsin inşallah
çok geçmiş olsun size hava aşırı sıcak boll su içmek gerekiyor. bebeğiniz hayırlı olsun kız bebekler çoğunluktamı ne ? ben 13 temmuzda dr. gideceğim zaman geçmiyor.
Tesekkur ederim☺evet kiz bebek cogunlukta gorunuyor grupta.insallah hersey seninde istedigin gibi olur biraz sabirli olmak gerekli bu islerde ama maalesef hicbirimiz yapamiyoruz.hayirlisiyla gecseydi su kalan 5 ay
Bayadir giremedim ama kızlar bugün bi sorundan dolayı doktora gittim vr doktor oglusumu kıza benzetti bu seferde kız dediler ayy çok garip oldum heycanlandim :)