5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım böyle atıyor arada ama ben damar atıyor diyorum ilk ya nasıl olur atınca onuda bilmiyorum

Kızlar bu doğum lekesi hamileyen kendiliğinden geçer mi

Canım böyle atıyor arada ama ben damar atıyor diyorum ilk ya nasıl olur atınca onuda bilmiyorum
Canım benimde ilk ama ben gayet net hissediyorum vurduğunu bu sabah tekrar uzandım açtım göbüşümü konuştum onunla sevdim tık yok hiç tepki vermiyo, azıcık karnımı salladım baskı yaptım yavrum hareketlendi, tekme atmaya başladı vurduğu yer hafif yükseliyo zaten içtende hissediyorum mükemmel bi duygu yaaa.sabah sabah keyfini bozdum kızdı galiba baya tekme attı kimisi erken bu haftada diyo ama ben hissediyorum yavrumu

Kızlar yeni cinsiyet öğrenenler özelden mesaj atın listeye yazıcam herkes yazsın diye bekliyorum hadi bakalımBu arada sigara içip hala tam olarak bırakamayanlar var mı aranız da ben daha bırakamadım azalttım ama tamamen bırakamadım vicdan azabı çekiyorum ama yine de olmuyor çok üzgünüm

Kızlar merhaba
Cinsiyetle alakalı bir sorum olacaktı.
Bunu ben oğlumdada yaşadım ve yaşayanlarda gördūm.bebeği sol tarafta kıpırdağını hissedersen veya ağırlığın soldaysa erkek ama kız ise sağda .acaba bu herkeste böylemi??
Ben hamileliğimin başindan beri sağ tarafımda ağırlık ağrı felan.geçen gūndoktor erkeğe benziyor dedi tabii o aradaki kordon değilse dedi.tabiiki önce sağlıklî olsun ama gönlūmdeki kız

benim bi amirim vardı canım hiç bir şey çekmiyor sigara çekiyor diyordu inşallah bırakırsın canım ya ince sigaralardan al inşallah da bırak

Benim de sağ daydi Kiz olduğunu öğrendik.ama dogru mudur bilemem tabi :)

Ben hala ogrenemedim ya catlicam artik gostermio firlama 13+6 dayiz hala tik yok ayin 7 sinde bi daha ki kontrolum de

benim sağ tarafta ve erkek canım. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah

Canım ben önceden de internette falan okumuştum sağ erkek sol kız diye. Benimde sağda ve erkek olucak inşallah değişmezse Rabbim gönlüne göre versin canım

Kizlar birkac gundur bakamadim foruma batmandan manisaya geldik aileleri ziyarete. Yolculuk berbatti 2 ucak sonrasi 1.5 saat de arabayla. Geldigimizden beri agrim var bugun burada bir doktora gittim bebegi kontrole sukur iyiymis. Doktor cok ilgilenmedi gibi geldi ama decavit ve magvital diye bisey verdi icmem lazimmis. Kendi doktorum ne der acaba bilmiyorum o vermemisti kullansam bişey olmaz demi?

Canım inşallah bişey olmaz yol sarsmıştır biraz ama dinlen kendine gelirsin inşallah. Decavit i ben 10.haftamdan beri kullanıyorum vitamin ilacı diğer ilacı duymadım belki kullanan vardır. Decavit gibi vitamin ilacıdır heralde. Sen yinede kendi doktorunuda arayıp bi sor istersen ama hamilelikte kullanılması gereken bi ilaçmış.

decavit bende kullanıyorum canım diğeri de vitamin sanırım bir şey olmaz ama doktoruna sorabilirsin bazı doktorlar vitamine karşı oluyor vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…