5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bugün Sağlık ocağına gittim kalp atışını dinlettiler.çok şükür

Canım az önce msj okumuştum internetten bu fotoyu gördüm belki sigarayı bırakmanda vesile olur, inşallah biran önce bırakabilirsin canım.

Çok güzel bi ses dimi
Tutamadim kendimi ağladım hemşire de tanidikti baya ilgilendi Rabbim hiçbirimizin kucağıni boş koymasin inşallah tanıdık tanimadik herkese dua ediyorum hep.bu arada 4 buçuk ayda 7 kilo almışım o kadar yatmaya hareketsizlige rağmen çok gelmedi bana.

Evet canım okadar hareketsizliğe yatmaya falan çok değil ama dikkat etmek lazım 6.aydan itibaren alınıyomuş kilolar. Bende en son 4,5 kilo almışım. Her ay 1 kilo gibi. Azcık totom genişledi ama göğüsleri sorma mübarek büyüdükçe büyüyo sadece göbeğim dikkat çekiyo görende göbeğe almışsın sadece diyo. İnşallah kilo alımlarımız bu şekilde devam eder.

bende daha 3 kilo aldım kızlar başta hemen 2 kilo almıştım sanırım 8. haftadayken filan 1,5 2 kilo almıştım bu ara gene alacam gibi geliyor ama bakalım dikkat etmeye çalışıyorum ekmek hamur işi yememeye çalışıyorum ama bayram geliyor kayınvalideme gitcez baklava yemesem keşke orada sonra oradan anneme onun yemeklerine de hiç dayanamam 1 ay kalmayı düşünüyorum memleketimde çok fazla alabilirim yarın annemi arayıp uyarayım hamur işi filan yapmasın normal zamanda bile 2 hafta gider 3 kilo alır dönerdim

Günaydın kızlar nasılsınız ?

aramızda İstanbulda yaşayan var mıydı ? yada dün ki patlamada oralarda yakını olan yoktur inşallah Rabbim ölenlere Rahmet kalanlara sabır versin. ama böyle olduğunu gördükçe çocuğum nasıl büyüyecek diye düşünüyorum

Ben hiç kilo alamadim normal mi zaten zayıftım doktor 1kilo alman lazım dedi ama alamıyorum 53kiloyla hamile kaldim hala öyleyim ve boyum 173

Ben hiç kilo alamadim normal mi zaten zayıftım doktor 1kilo alman lazım dedi ama alamıyorum 53kiloyla hamile kaldim hala öyleyim ve boyum 173
Aramızda 20 kg var ben 20 kg versem şimdi görünmez olurum herhalde daha vakit var alırsın bence. Ben de 3 kilo aldım

Rabbim sonumuzu hayır etsin evimizden çıkıyoruz gidebileceğimiz mechul inşAllah hepmutlu günler görürüz.

Canim alakasiz ama pdr mezunuyum demiştin benim bi öğrencim var 6yasinda geçen yıl anne baba boşandı cocuk babaanne de kalıyor baba evlendi geçen ay hırçın laf dinlemiyor ablasi var 2 yas büyük ondan devamli ablaya zarat veriyor ödevlerini yirtiyo ne yapmam lazım

İnşallah 1kilo falan alsam iyi olur bakalım 5.aydan sonra almazsam doktoruma sorcam
Benim Dr kilo konusunda çok rahat bebeğin gelişimi iyiyse kilo almasan da olur diyor. 3 kilo aldım ben 2 hafta onden gidiyoruz o da düşündürüyor gerçi beni ama bi sorun yok şimdi. Millet zayıflıyor hamılelıgınde 4 kg tosun doğuruyor bence de bebek iyiyse annenin kilo almaması en iyisi

ben yaşıyorum canım istifra da ediyorum edemezsemse bulantım oluyor yataktan kalkamıyorum ... doktorum folik aside devam et içemiyorsan dedi. sende ara istersen doktorunu
Teşekkür ederim canım, cuma günü kontrolüm var doktora sorucam. Muhtemelen bende folik asit devam edicem

canım
çocuk evde huzursuz ya tepki olarak yapıyordur belki böyle hırçınlıkla etraftakilerin dikkatini çekiyor. sen çokta bir şey yapamazsın hocam annesi babasıyla görüş bi pedagogla görüşsünler çocuktan çok anne babanın davranışları değişmeli. baba yada anne istemiyor mu çocuğunu neden babaanneye bırakılıyor, ayrı ayrı alıp çocukla vakit geçirmiyorlar mı böyle bi ailede o çocuğun öyle olması çok normal. inşallah aile anlayışlıdır da ilgilenir yavrusuyla. çocuk yapmak kolay bakacaksan, kedi besliyo gibi bakamadım al babaannesi sende dursun demeyle analık babalık oluyomuymuş.

Bende 500 gram civarı bişey aldım şuan. inşallah çok fazla almadan sağsağlim kavuşuruz bebeklerimize. ama karnım aldı başını gidiyor birden çok büyüdü ben burdayım diyor artık bebeğim hatta arada o kadar çok hareket ediyor bişeyler yapıyor acaba içimde neler oluyor diyorum

Teşekkür ederim canım, cuma günü kontrolüm var doktora sorucam. Muhtemelen bende folik asit devam edicem

numarası varsa ara hemen canım kontrolü bekleme yine de. et ve süt ürünleri yiyebiliyor musun ? ben yiyemiyorum onlardan vitamin alamadığım için direk aradım doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…