5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

numarası varsa ara hemen canım kontrolü bekleme yine de. et ve süt ürünleri yiyebiliyor musun ? ben yiyemiyorum onlardan vitamin alamadığım için direk aradım doktoru
Et ürünleri beni çok tiksindiriyor canım.Süt içince de çok gaz sancısı çekiyorum peynir ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum.Ben baya sıkıntılıyım

Et ürünleri beni çok tiksindiriyor canım.Süt içince de çok gaz sancısı çekiyorum peynir ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum.Ben baya sıkıntılıyım

canım bende et, tavuk, balık yemiyorum. süt, peynir, yoğurt hiç yemiyorum. bende sıkıntılıyım. biber, karpuz vs falanda yiyemiyorum. biçok şeyi yiyemiyorum. Rabbim sağsağlim kucağımıza aldırsın inşallah yavrularımızı

Kizlar 4 aylik hamileyim ve iki gundur cok az sulu akintim var yani bildigin su bas parmagim kadar gelio peceteye sureklide olmuo 1 kere oldu bole durum yasayan varmi aranizda

Ailenin anlayışli olduğunu sanmıyorum adamin yeni esi geldi çocuğun durumunu söyledim kursta durmuyor hircinligi var ben mesuliyet almak istemiyorum dedim kadın umursamadi annesi çalışıyor babada ikinciye evlendi diye babaanne babadanda uzaklastirdi. annesi normalde 1ay onun yanında kalmasi için alacakti baba 2 gün kalip geleceksiniz demiş kızlar Üzgün anneye özlem var şaşırdım üzülüyorum hallerine bende anne olucam nasipse ama evladin aci çektiğini görünce kendmi suçlu hissediyorum

bu videoyu izle muhakkak,etrafinda kimse olmasin,ilgini dikkatini dagitacak hic birsey olmasin.sadece 1 saatini ayiracaksin ve Video bittiginde sigarayi birakmis olacaksin.Korkulacak seyler gostermiyor,oyle kesik kol bacak gibi sacma seyler yok.Garantie ediyorum sigara illetinden kurtulacaksin,sadece hamilelik donemi icin degil tamamen kurtulacaksin.

Kızlar merhaba benim sürekli küçük tansiyonum düşüyor size de oluyor mu?sicaklardan diyor çevremdekiler ama bilemedim

Kızlar decavit'i ne zaman içsem hemen kusmaya başlıyorum aynı durumu yaşayan varmı ?
merhaba bende decavit içiyordum ama hergün ishall oldum en sonunda dr dedim bırak dedi bende bıraktım sonra kanama felan olunca profa gittim dedim decavit içemiyorum .
nedemek içmiyorsun hemen İMOM diye vitamin var 21 TL devlet karşılamıyor onu alıp hergün 1 tane alıyorsun dedi
içeriğinde omega3 (balık yağı) d vitaminleri ve diğer vitaminler ve folikasit mevcut dedi folikte içme dedi bu yeterli ve ben onu içmeye başladığımdan beri bebiş 1 hafta geriden geliyordu haftasını yakaladı tavisye ederim

evet aile böyle olmasa çocukta öyle olmaz zaten hocam. harcıyorlar çocukları. madem aileden destek alamıyorsun hocam sen şunu yapabilirsin o çocukla ayrı bi bağ kurup sevgi bağı, onu sağ kolun ilan edebilirsin görevler verebilirsin onun nelerden hoşlandığını bulup onlarla yakınlaşabilirsin. zaten size yakınlaştıktan sonra en azından okuldaki davranışları değişecektir. ara ara göz kırpıp omzunu sıvazlayarak iyi bir şey yaptığında aferin oğlum diyerek başlayabilirsin. zor olabilir onun size samimiyetinize güvenmesi ama denenmesi gereken ilk yöntem bu olur hocam. evden destek olmazsa elinizden bu gelebilir. belki de denemişsinizdir bilmiyorum da. baba da hem evinde bakmıyor babaannede kalıyor hemde annesine gittiklerine mi karışıyor. gerçekten yazık ananın babanın ninelerin dedelerin elinde nasıl harcıyorlar

Kızlar merhaba benim sürekli küçük tansiyonum düşüyor size de oluyor mu?sicaklardan diyor çevremdekiler ama bilemedim
canım benim ebe ilk tansiyonumu ölçtü 9a 5 ti düşük tansiyon dedi ben şaşırdım korkma hamilelikte düşük tansiyon hep rastlanılan bir şey normal dedi

bazen zorlu yaşamı olan çocukların hayatlarına dokunan öğretmenler olur ya sizde onlardansınız sanırım düşünüp üzüldüğünüze göre. böyle öğretmenler çoğalmalı.maşallah size hocam. çocuk desteklenirken de aileyle görüşmeler yapılabilir. okulda rehber öğretmeniniz varsa onun konuşması daha uygun olabilir. annenin önemi çocukların gitmesi gerektiği, adamın neden 2 güncük göndermek istediği, çocukların nasıl etkileneceği vs. rehber öğretmen konuşup size de bilgi verir olumsuz tepki verecek olursa siz arada kalmamış olursunuz sonuçta sınıf öğretmenisiniz hemde rehber öğretmen aileye daha fazla vakit ayırabilir, sizler ders aralarında filan zorlanabilirsiniz hocam. hemde bu gibi ailelerde benim sinirlenip kendine gelsin diye kızdığım bile oluyor bazen kararlı konuşmak gerekiyor. oda derse giren öğretmenle olunca veli tepki verebiliyor.

kızlar lohusa geceliği pijaması falan alacağım biz kışın doğum yapacağız bunların kışlık olanı oluyor mu ya aşırı acemi kaldım heryerde ince ince var

kızlar lohusa geceliği pijaması falan alacağım biz kışın doğum yapacağız bunların kışlık olanı oluyor mu ya aşırı acemi kaldım heryerde ince ince var

Var canım,annem almış yumuşacık kışlık lohusa pijaması ,resimlerini yükledim

Eklentiler

• image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 69
  • image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 81
Canım bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.İlacın adını not aldım yarın doktor kontrolüm var gittiğimde söylicem

kızlar a101 de bu hafta çok güzel ürünler var bebek için. yastık yorgan takımı, bebek alezi, alt açma minderi, havlusu, pikesi vs hepsi de çok güüzel çoğu yüzde yüz pamuk uygun da bakın derim. ben 09.15 te gittim giderken aklıma geldiniz dönünce hemen yazayım dedim. ben gittiğimde bile renkleri seçilmiş hep maviyle pembe kalmış ara renkler almayı düşünüyordum yoksa ben. isteyen baksın ben hepsinden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…