5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar benimde akıntım çok fazla sağlık ocağında idrar testinde enfeksiyon çıktı ondan mi bu akıntım.ayin 20 sinde randevum o zaman kendi kadindogum cumla gorusecem.bebeğe zararı varmı dir ya

Kızlar benimde akıntım çok fazla sağlık ocağında idrar testinde enfeksiyon çıktı ondan mi bu akıntım.ayin 20 sinde randevum o zaman kendi kadindogum cumla gorusecem.bebeğe zararı varmı dir ya
canım az önce başka grupta konuşuluyordu havuza girdiğimizde enfeksiyon kapsak vs diye enfeksiyondan bebek etkilenmezmiş anneye zor olurmuş, benim ebemde dedi yasak değil havuz ama enfeksiyon kaparsan sen çekersin die bebeğe bişi olmaz die başka arkadaşın doktoru da demiş. yine doktoruna sorarsın ama doktora gidene kadar için rahat olsun diye düşündüm

Kızlar günaydın bende doktordan çıktım bebeğim iyi durumda ama kilosu düşük dedi. 19+1 haftayım 274 gr. mış. İnternette baktım 19+0 ile 19+6 arası 280 gr yazıyo. Hatırlarsanız mayıs sonu plesantam büyük, kordondaki damarlardan birtanesi yavaş kan akışı sağlanıyo demişti özeldeki doktorum. Bugünki devletteki doktorum ya bebeğin eşine çekti ufak tefek olucak yada damarda kan akışı yavaş gelişimini etkiliyo olabilir dedi. Eşim ufak tefek değilki. Canım sıkıldı. Bu ayın 15 inde detaylı ultrasona giricem özelde. İnşallah bebeğimde biley yoktur kızlar. Kötü düşünmek istemiyorum kötü düşününce bebeğim etkileniyo hissediyorum. Benimle aynı haftada olanlar bebeklerinizin kilosunu yazabilirmi acaba??

A
Çok sağol canım ya su gibi bazen korkuyorum acaba zararlı mı diye.ayin 20 sine çok var daha ay geçmek bilmiyor

Canım Dr un söylediği gibi olabilir.anne veya baba milyon tip derler ya öyle olunca çocuk da benzeyebiliyor.dr a keşke daha ayrıntılı sorsaydin içini ferah tut Allah in izniyle kötü bişey yoktur.

Canım Dr un söylediği gibi olabilir.anne veya baba milyon tip derler ya öyle olunca çocuk da benzeyebiliyor.dr a keşke daha ayrıntılı sorsaydin içini ferah tut Allah in izniyle kötü bişey yoktur.
Sağol canım da işte benim kordondaki bi damar az kan akışı sağlıyomuş yaa ondan daha çok şüpheleniyo. Eşimin tarafında minyonluk yok hatta kayınpederim eşimin kardeşleri falan hepsinin boylar 1,83-85. Kendi abim 1,90 iri yarı hepsi. Birtek annemin babası dedem baya minyondu. Senin bebişin kilosu kaç canım?? İnternette 280 gr olması gerekiyo yazıyo benimki 274 gr sanki pek bişey yok gibi ama dr mu beni korkutuyo acaba anlamadımki. Birde tansiyonum 12/7 çıktı eve tansiyon aleti al tansiyonuna çok dikkat et dedi. Ya nts ölçen hemşire de ikidebir odaya girdi doktora sorular falan soruyo ona sinirden ne sorucamı falan da unuttum. Saygı denen bişey var ama o kadına sinir oldum çok.

Aynisini bende yasadim2 gun boyunca su gibi geldi cnm acile gittik fitil verdi doktor akintin var dedi
Canım akıntı Allah korusun bebeğe zarar verir diye korkuyorum.randevuma da var daha

İşte devlet te ki Dr da şartları hep boyle canim bana kilosu falan bişey demedi zaten adamın doğru düzgün konuştuğu da yok

Kizlar bugun 16+1 deyim doktor kontrolum vardi hersey normal dedi boy kilo kol kemigi bacak kemigi vs vs detayli ultrasona ne zaman giricem tatile gidicem ona gore dedim detayli ultrasona her geldiginde giriyosun zaten onlar cok hastasi olan vakti olmayan doktorlarin mecburi tuttugu seyler dedi girmicekmiyim dedim cok istiyosan gir dedi 18 ve 22. Hafta arasi eee napsamki? Her gittigimde 1 saat kaliyorum ultrasonda yarim saatte sohbet ediyorum cok unlu ve cok pahali bi doktordur hani az hastasi var diye dusunmus olabilirsiniz diye bu detayi veriyorum sizde detayli ultrasona giren varmi varsa ne anlatiyolar ?? Vallahi kafam karisti

Canım bende 15.haftamda genetik araştırma yapan prof.gittim herşeyini tüm organlarını detaylı incelemişti, detaylı ultrasonunu yaptım ben ama 21.veya 22. haftanda tüm organlarının gelişimi tamamen tamamlanmış olacak ozaman tekrar detaylı inceleme yapıcaz şu an gayet iyi sonuç değişmez ama iyi olduğuna tekrar bakmak lazım dedi. Uzakta olduğu için gittiğim başka prof.vardı o doktoru önerdi buraya gelmezsen ona gidebilirsin dedi. Bence ihmal etme organ gelişimi tamamlandığı için ayrıntılı bakılması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…